Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sajgońka

gdzie te orły, sokoły herosy?? gdzie te chłopy??

Polecane posty

Gość Sajgońka

orły odleciały, sokoły na polowaniu a herosy na siłowni i sa pedałami . chłopy siedza przed telewizorem z piwem

Eeee,no coś Ty znam paru o których z całą pewnością nie można tak powiedzieć;),za to niektóre kobiety robią się na tzw.babo-chłopy:O

Gość sweeeetyy
cos ten wiek nie sluzy meskosci,, same zniewiesciale istoty :O

Ja bylam dlugo z facetemk, ktory byl typowym facetem, a teraz co poznaje jakiegos goscia to okazuje sie \"ze nie ma jaj\" heh..

Gość Minucha
To nie o to chodzi... Faceci poprostu bardzo czesto okazuja sie byc slabsi jezeli chodzi o charakter od kobiet, mniej zdecydowani, niewiedzacy co chca osiagnac w zyciu...naprawde trudno jest teraz znalezc konkretnego faceta..

Gość vale tudo
a może faceci poprostu chcą być sobą....a nie tacy jakich wy byście chciały ??

No jasne, niech beda soba, przeciez tu nikt nie mowi o zmienianiu sie....ale dlaczego przestaja posiadac te cechy, ktore sa zwykle przypisywane mezczyznom??Kobiety w tych czasach, pomimo tego, ze sa coraz bardziej wyzwolone, to jednak potrzebuja faceta...ale nie faceta-baby..

Gość vale tudo
ale dlaczego kobiety przestaja posiadac te cechy, ktore sa zwykle przypisywane kobietą ?

Jezeliu chodzi o te cechy, ktore sie zmieniaja u kobiet to mysle iz dzieje sie tak min dlatego ze sytuacja na swiecie ulega ciaglym zmianom, czlowiek musi byc teraz o wiele silniejszy zeby mogl cos osiagnac..bardziej swiadomy swojej wartosci itp...kobiety sie dostosowuja do tej sytuacji, faceci tak jakby wrecz przeciwnie..

Jeszcze sie nie spotkalam z tym, zeby mezczyzni unikali kobiet...no chyba, ze sa niesmiali..Prawda, rzeczywiscie szczegolnie jezelii chodzi o mlodziez, to na niektore dziewczyny nawet czasami sie nie chce patrzec, ale one zwykle przebywaja w towarzystwie chlopakow na podobym poziomie.

Jasne, ja tu nie pisze o niewiadomo jakim \"twardzielu\". Kobieta jak najbardziej potrzebuje czulosci ze strony swojego mezczyzny, ale sa takie sytuacje, kiedy by chciala, zeby sie zachowal tak jak typowy facet.

Przyklad z autopsji: chlopak zaprasza mnie na spotkanie(randke),po czym na miejscu to ja musze okreslic gdzie pojdziemy...moim zdaniem, jezeli facet zaprasza dziewczyne, to powinien wiedziec jak spedzimy ten czas razem, a nie czekac na propozycje plci przeciwnej..nie sadzisz?

Dlaczego unikaja tych pewnych siebie? Ja mysle, iz wlasnie ta cecha im sie podoba u kobiet

Miniucha,to mały pionek......... Wyobraz sobie sytuację:facet jest z dziewczyną,jego kolega zaczyna do niej bluzgac,a ten stoi jak cipka na weselu................ Ja nie mówię,że ma się bic,ale jakies słowo mógłby powiedzieć w jej obronie.Tym bardziej,facet postawny,wystarczyłoby słowo......... To jest mężczyzna?Chyba nie.Dziewczyna musi się sama bronić!:O ♥♪♫

Wymienilabym nie jedna jeszcze sytuacje tego typu i to nie zwiazana z jedna i ta sama osoba ;) Heh..jak do tej pory bylam zwiazana tylko z jednym chlopakiem, ktory odpowiadal stereotypowi typowego mezczyzny..byc moze teraz nie jest mi jak na razie pisane, zeby poznac kogos konkretnego..

Marketa_cz...dokladnie, tego goscia nie mozna nazwac facetem...no ewentualnie facetem \"bez jaj\".