Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sajgońka

gdzie te orły, sokoły herosy?? gdzie te chłopy??

Polecane posty

pedro z f23------------------->to do mnie ta rada? Miniucha,masz rację.Chłop bez jaj. pedro------> w tym pierwszym poście( o konfrontacji)masz rację,niestety.:( ♥♪♫

Nie o to chodzi, przeciez to byl taki przyklad tylko. Ale takie wlasnie drobnostki sie nakladaja na siebie i powoduja powstanie takiego, a nie innego obrazu mezczyzn w naszych oczach.

Nie,nie miał powodu. Trochę to skomplikowane,nie będę tłumaczyć....... W każdym razie,na wymówki dziewczyny,ze nie powiedział słowa w jej obronie,odparł: \"bo my się znamy pare lat,ale ciebie znam niedługo\":D Czy to jest usprawiedliwienie?Kpina! ♥♪♫

Gorzej od mezczyzn?? Oczywiscie, ze zdarzaja sie i takie dziewczyny, co na pewno nie swiadczy o nich dobrze, ale sa to tylko jednostkowe przyklady.

vale tudo jesli kobieta doprowadza do sytuacji ze musialbym poklocic sie z przyjacielem...to juz by nie byla moja kobieta Nie,to nie był jego przyjaciel! I dziewczyna była Bogu ducha winna. Jak pisałam,za dużo tłumaczenia by było. Powiem jak Miniucha(Minucha),chłop bez jaj!:O ♥♪♫

Przynajmniej, ze to nieodpowiednie zachowanie konczy sie na przeklinaniu...heh..bywa gorzej..

Ja tez ide do lozka,moze mi sie przysni jakis fajny facet ;P Dobranoc, byc moze do jutra ;)

a ja postrzymuję to co wczoraj napisałam. facetów z jajami już niema a jak są to sie zajmują sobą.....albo gdzieś wybywają . teraz grube mamuśki wychowują swoich syneczków na wygodnych pedałków i pilnują żeby ich dziewczyny (późniejsze żony) podcierały im tyłki i wogole wszystko cacuś... prawdziwy facet się opiekuje własną matką w każdym wieku!!! nawet 6-latek jeżeli ma właściwy wzorzec ojca wie że matka jest krucha i delikatna i należy ją bronić przed wysiłakiem.. sami wygodni projektanci mody i tancerzyki i piłakarzyki rosną... kobietom wydaje się dzisiaj ze to facet zasługuje na obronę... brakuje \"męskiej ręki\" w tym wszystkim.. takie moje zdanie

Masz racje, bardzo czesto spotyka sie teraz facetow \"wyniunanych\", juz nie mowie nawet o przygotowaniu posilkow i o podobnych rzeczach, bo to wielu kobietom sprawia przyjemnosc, ale czesto mezczyzni sa poprostu niezaradni! Wiekoszosc z nich posiada jakis papier, w sensie ze okonczyli studia, ale co z tego? Jezeli nie wiedza jak sie zabrac do tego wszystkiego.