Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to znowu ja ja ja

czy mogę podać te preparaty dziecku?

Polecane posty

Gość to znowu ja ja ja

moje dziecko poszło od września do przedszkola, ma 5 lat, no i zaczęło się ciąłe katary infekcje , zapalenie ucha też już było ręce opadają a antybiotyki bierze już 3 raz w ciągu dwóch miesięcy żadne babcine ani domowe rady nie działają, jeśli pojawia się katar zaraz dołącza się kaszel a w rezultacie bez antybiotyku nie może się obyć teraz również jest chore podaję Zinat, Mucosolvan do nosa i Deflegmin na wyksztuszanie, vit C, jesienią dawałam Limphozil, dodatkowo zestaw witamin wyczytałam że istnieje taka szczepionka homeopatyczna Dolivaxil , daje się 3 dawki co tydzień i 4 dawke po miesiącu, ale czy mogę zastosować ten preparat teraz, czy trzeba to robić jeszcze przed okresem zachorowań, a jeśli mogę podać teraz to czy muszę czekać do całkowitego wyzdrowienia czy mogę zacząć podczas choroby, przyznam że jestem już zdeterminowana więc zrobiłabym wszystko żeby w końcu skończyły si ę te infecje, a może ktoś stosował tę szczepionkę? jakie rezultaty? jest jeszcze jeden preparat - oscillumcocinum - właściwie wszystkie pytania odnośnie tego tak jak przy Dolivaxil , kiedy zacząć? itp dziękuję za wszystkie porady

Gość J.Lo74
lepiej gdy organizm nie ma żadnej infekcji ale skonsultuj tą sprawe z lekarzem prowadzącym (leczącym)twoje dziecko!

Gość Oczywiście że nie
To Ty to dziecko swoje zatrujesz,pchajac tyle świnstw,spokojnie wyrzuc to cała chemie bo tak rozstroisz dziecka organizm że bedzie problem i to powazny

myślę, że lepiej podać, jak minie infekcja. używałam Dolivaxilu i Oscillo, działają.