Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addfbvefb

Zwiazek z roznica w wyksztalceniu

Polecane posty

Gość addfbvefb

Czy wedlug was zwiazek osob rozniacych sie jezeli chodzi o wyksztalcenie na szanse??

Gość hmmmmmmmmmmmm
juz chyba byl taki temat.... moj chlopak jest rolnikiem,ja koncze drugi fakultet...mieszkamy razem i kocham go bardzo....bo jest cudownym czlowiekiem,a to nie zalezy od wyksztalcenia...

pewnie ze ma! ja jestem po anglistyce, moj facet po zawodowce. i on i ja zarabiamy po 3 -4 tys , tyl eze ja pracuje umyslowo, on fizycznie jak widac wyksztalcenie tak naprawde nie jst wazne

Gość adfgh
jeśli jest duże uczucie, to raczej ma szansę, jeszcze zależy co masz na myśli?

Gość addfbvefb
Bylam z chlopakiem przez 5 lat, tylko wlasnie jakos nie moglam zaakceptowac tej roznicy :/ A on naprawde jest bardzo dobrym czlowiekiem, zrobil by dla mnie wszystko...kocha mnie nad zycie i dalej o mnie walczy..ja przebywajac z nim czuje sie naprawde swietnie, jak z zadna osoba..

Gość adfgh
czasem ludzie mają niższe wykształcenie, bo los im nie sprzyjał, ale są bardzo inteligentni, także z takimi ludźmi na pewno można być szczęśliwą

Gość adfgh
a powiedź jaka jest różnica między Wami?

Gość addfbvefb
No jego, do wybrania takiej,a nie innej szkoly zmusila potrzeba utrzymania siebie samego...rodzice mu praktycznie w niczym nie pomagaja..

Gość Teżcoś
Tylko często, niestety, osoby z niższym wykształceniem źle się czują w takim związku. Są niedowartościowane, negatywnie nastawione i związek się sypie.

Gość addfbvefb
Ja w tym momencie jestem na 3 roku studiow, on jest o rok straszy i dopiero robi mature..

Gość addfbvefb
On zwykle znosil moje uwagi co do tego tematu..czasami nie moglam sie powstrzymac zeby czegos nie dodac od siebie, ze tak powiem..ale zwykle to robilam, zeby go zmotywowac do dalszej nauki, nie zeby mu dogryzc..

Gość Teżcoś
Robi maturę? To świetnie, że dąży do czegoś i poprawia swoje wykształcenie, zależy mu.

Gość płyta
ale macie problemy :( kurwa co jest z wami ja mam średnie matury niemam bo nawet nie poszedłem na nią azawsze moge sobie zrobic studium mając zawodówkę można czuc się jak dno a średnie to jest norma:) i pamiętajcie można miec srednie i zarabiac więcej kasy niż ci co są po studiach

Gość adfgh
aha. czyli jeszcze nie jest tak źle. powiem szczerze, że ja nie mam takich doświadczeń, przez moment zapowiadało się że mogę być w związku z kimś kto ma doktorat, ale tak się nie stało...

Gość płyta
a głupolem nie jestem no może trochę leniwy ale nie głupi a inteligencję mam ponad przeciętną :) wiem otym bo przechodziłem badania psychologiczne:)

Gość Teżcoś
Nikt nie wątpi w Twoją inteligencję "Płyta". Inteligencja nie musi mieć związku z wykształceniem. Ale temat testów psychologicznych zostaw, bo ile testów, tyle wyników. ;)

Gość adfgh
no właśnie jeśli robi maturę, to wszystko jest na dobrej drodze, dużo gorzej by było jakby się uparł i nie chciał się dalej kształcić.

Gość addfbvefb
Wiem, ze to nie powinno byc problemem, ale niestety jest :/ Wiem tez, ze papier moze i ma tam jakis znaczenie, ale jezeli ktos jest niezaradny, to nic z tego. On od lat musi sobie sam dawac rade i jak najbardziej mu to wychodzi..pomimo tego, ze mam swiadmosc tych wszystkich rzeczy, to i tak jakos nie moge sie w 100% przekonac ;/

Gość adfgh
poniekąd Cię rozumiem, bo pewnie dla Ciebie edukacja zawsze była najważniejsza, tak jak dla mnie, i też pewnie przez to trochę rzeczy mi umknęło...

Gość płyta
byłem u dwóch psychologów kiedyś szkoła mnie wysłała mnie bo myśleli że jestem debil ale się pomylili :) i wyszło na odwrót i czasami jak jesteś inteligentny to nauczyciele i tak zrobią z ciebie debila:(

Gość u mnie tez
podobnie. ja mam dw afakultety a maz zawodowke. absolutnie mi to w niczym nie przeszkadza. On czasami mi dogryza ze sie madrze, ale poza tym jest w porzadku. dodam ze ja zarabiam duzo mniej od Niego. a moi koledzy ze studiow siedza w urzedach za 800 zl na miesiac. Poza tym jest naprawde inteligentny, nie mial mozliwosci sie uczyc. Jeszcze nigdy nie zrobil ani nie powiedzial nic glupiego. Jest najukochanszym mezem na swiecie i zdaje sobie sprawe ze czasami czegos nie wie i wtedy po prostu pyta a ja normalnie odpowiadam.czasami oboje czegos nie wiemy

Gość płyta
addfbvefb .ŻAL MI TWOJEGO FACETA :o jesteś tępa i tyle

Gość addfbvefb
Plyta wypraszam sobie!!!!! Widzisz, ja wiem ze to nie powinno stanowic problemu, a jednak w jakims stopniu jest! Staram sie to przezwyciezyc, ale nie do konca mi sie to udaje.

Gość addfbvefb
A i wlasnie..on nie jest moim facetem..ale ciagle o mnie walczy..

Gość płyta
to se go odpuśc tak będzie lepiej dla niego pani magister hehe

Gość addfbvefb
Pania magister tez nie jestem...hehe.

Gość addfbvefb
Sa tu moze jeszcze osoby w tego typu zwiazkach??

Gość addfbvefb
Naprawde nikt??

Gość płyta
sama szukasz sobie problemów chcesz faceta z wyższym wykształceniem to startuj do jarka kaczyńskiego on ma wyższe ,ma kase ,stanowisko jest ideałem dla ciebie:D

Gość zapalniczka_
A cóż to u was wystepuje za różnica? Ty masz póki co wykształcenie średnie a on jeszcze nie ma, ale za kilka miesięcy zda maturę i też będzie miał średnie.