Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nusiaAa

Spóźniający się okres, biała wydzielina itp.

Polecane posty

Gość nusiaAa
strasznie mnie to intryguje dlaczego tutaj wszyscy o wiek pytaja, przeciez to nie jest zaden wyznacznik. jak ci powiem ze mam 25 to uwierzysz?

jezeli masz plamienia bo tak to mozna nazwac a nie dostaslas okresu to nie rozumiem na co czekasz

Gość nusiaAa
Nienawidze wizyt u ginekologa, w bardzo mlodym wieku mnie do tego zrazono. Miewam nieregularne miesiaczki wiec terminowoscia sie nie denerwuje, zmartwila mnie ta wydzielina. Czesto miedzy miesiaczkami mi sie zdarzaja rozne, ale ta pojawila sie w 27-29 dniu cyklu i w nieznanej mi dotad formie.

Gość nusiaAa
No ale widze, ze malo kogo to interesuje. Wolicie sobie jezdzic po ludziach.

haha nie wyznacznik ale to co mowisz nie wskazuje raczej na wiek25 lat jak moze byc bezpieczny petting?? sa dwie mozliwosci albo jestes w ciazy kochanie albo cos jest nie tak wiec skoro jestes powazna kobieta (a twoj wiek by na to wskazywal) zap....... do lekarza chcesz miec kiedys dzieci, nie chcesz miec problemow z zajsciem w ciaze?? we wszystkich sytuacjach kiedy cos sie dzieje takiego powinnysmy konsultowac sie z lekarzem bo czasem mozna tego zalowac

popytaj znajomych, może ktoś Ci poleci dobrego gina. Moja pierwsza wizyta u ginekologa nie była zbyt udana. Strasznie mnie po badaniu bolało. Pani G nie była zbyt delikatna, a ja byłam zestresowana, spięta. Teraz jest inny lekarz i jest OK

Gość nusiaAa
ZULAA - piszac o bezpiecznym seksie mam na mysli brak wytrysku partnera i kontaktow narzadow plciowych. wiem, ze jest jeszcze płyn ejakulacyjny i w nim czasem znajduja sie plemniki, ale nie popadajmy w paranoje... one nie sa az tak cudowne, zeby "przebyc" do mnie te 30 cm i jeszcze sie we mnie "wpakowac"... jakkolwiek mialabym to tutaj teraz obrazowac ;D

Niektóre komentarze aż żal czytać, cała ta kafeteria to jedno wielkie pośmiewisko , ale czasami ktoś potrafi doradzić szczerze. Wg mnie dostaniesz okres i to w najbliższym czasie. Ja przed miesiączką też mam gęstą białą wydzielinę. To jest normalne! A co do tych waszych zbliżeń, to zależy co masz na myśli... różne są zbliżenia a niektóre powodują nawet zajście w ciąże mimo, że nie uprawiałaś sexu.

idz do lekarza kochana ja naprawde nie radze ci zle bo wierz mi ze przez takie zaniedbania moga byc powazne konsekwencje wiec chyba lepiej dmuchac na zimne

ale do lekarza powinnaś iść. Z tego co opisujesz ciąża jest mało prawdopodobna, ale nieregularne miesiączki i brązowa wydzielina to powód do niepokoju.

Gość nusiaAa
srutututuuu - mialam podobnie z pierwsza wizyta, no moze ciut gorzej. do dzis nie trafilam na dobrego gina, wiec na sama myl o wizycie robi mi sie srednio. strach przed ciaza jest ponoc bardzo czesto spotykany w grupie wiekowej 18-25.

idz do lekarza kochana ja naprawde nie radze ci zle bo wierz mi ze przez takie zaniedbania moga byc powazne konsekwencje wiec chyba lepiej dmuchac na zimne

Gość nusiaAa
Eve_3 - racja, niektore fora potrafia byc ok. ludzie sie zżywają i doradzaja sobie, tutaj duzo sie po innych jezdzi. ZULAA - na poczatku mialas u mnie duzego minusa, nie lubie powierzchownego traktowania. dzieki za okazanie ludziej twarzy [mam na mysli twoj ostatni post], pozdrawiam.

mnie straszzzznie bolało po pierwszej wizycie. Teraz chodze prywatnie, płace 70zł za wizyte, mam w tym USG. Tą doktór mi ktoś polecił, jest delikatna.

Gość nusiaAa
moze i ja kiedys trafie na swojego dobrego i wyrozumialego lekarza.

nie pisze po to by cie urazic poprostu wkurzaja mnie niekture gowniary ktore tu wchodza i mowia o bezpiecznym seksie myslalam ze ty jestes jedna z nich a jezle nie chcesz isc ponstwowo to moze warto zainwestowac prywatnie ja tez chodze pruwatnie i place za wizyte 70 zl ale bez porownania z panstwowym jest mila atmosfera, masz zrobione badania dokladnie, zawsze usg dlatego uwierz mi ze warto. szczegolnie jesli sie z nami cos niepokojacego dzieje

popytaj znajomych, może ktoś Ci coś doradzi. Jakbyś była z lubelskiego to dałabym Ci namiary na swoją.

Gość nusiaAa
Dzięki za wszystko, kiedys mialam dosc podobnie, ale nie poszłam do gina. Dostałam okres w 37 dniu cyklu i potem wszystko l;ecialo dosc regularnie, az do teraz. Moze rzeczywiscie za duzo stresu itp. Mimo wszystko, dzięki.

Gość nusiaAa
srutututuuu - niestety nie jestem, moj facet ma w rodzinie gina ale daleko od mojego miejsca zamieszkania. no nic, dzięki.

Gość nusiaAa
Paulo Colelho powiedział kiedyś: "Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót (...) Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie."

Gość nusiaAa
srutututuuu - dlatego ciesze sie, ze jest on daleko, zawsze to jakas wymowka. jestem dobrej mysli, czuje ze to wszystko dobrze sie skonczy, dziekuje za wsparcie!

Gość nusiaAa
srutututuuu - hehhehe, szczerze mnie rozbawiłas chociaz ostatnio to trudne. czekam, czekam, czekam... zaczynam orientowac sie w ginekologach. i tak najbardziej jestem dumna z mojego faceta, ktory godnie to wszystko znosi i mnie wspiera... :]

NusiaAa ja w sumie radziłabym Ci także iść do ginekologa.. sprawdzić co się dzieje itp a przy okazji by zapisał ci tabletki antykoncepcyjne. Plastry podobno mimo iż się je przyklja to bardzo się brudzą. A strach pzred gine\' to normalna rzecz. Ja współżyję już ze swoim facetem 1,5 roku (i to dość często) - a podobno są opinie że kobieta w pierwszym roku współżycia powinna iśc na kontrolę do ginekologa, szkoda gadać..