Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nusiaAa

Spóźniający się okres, biała wydzielina itp.

Polecane posty

Gość klaaraa
witam.mam pytanie...dzien po skonczeniu okresu zrobilismy to z chlopakiem,to byl pierwszy raz,wszedl pchnął 4razy i wyszedł,nie ma mowy o zadnym wytrysku.czy jest mozliwosc zajscia w ciaze?

Gość klaaraa
prosze o odpowiedz

Gość możliwość jest ZAWSZE

Gość klaaraa
ale w tym konkretnym przypadku?jaka?

Gość impresska
Z własnego doświadczenia wiem, że zamiast zamartwiać się spóźniającym okresem i rwać włosy z głowy trzeba zrobić test ciążowy w dniu w którym miała wystąpić miesiączka lub później.mój cykl wydłużył się do 45 dni a zawsze trwa 31 więc też zaczęłam panikować.w końcu jednak po wielu dniach stresu mój narzeczony kupił bardzo skuteczny test ciążowy: pre test(polecam, ponad 99% wiarygodności, jest bardzo czuły) i wyraźnie wyszło że nie jestem w ciąży.jednak okres nie nadchodził.Pomyślałam więc sobie że może mam bakteryjne zapalenie pochwy lub grzybicę, objawy o tym świadczyły(żółta, gęsta wydzielina i świąd okolic intymnych).Postanowiłam więc wybrać się do ginekologa, jednak zrezygnowałam bo okres w końcu nadszedł:).Dodam jeszcze że w czasie trwania cyklu byłam przeziębiona, do tego doszedł jeszcze stres związany z ewentualną ciążą.Jednak stwierdziliśmy z narzeczonym że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.Nawet jeśli zaszłabym w ciążę NIGDY ale to PRZENIGDY nie usunęłabym.Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście.Najgorszą opcją jest aborcja.Wiem że jeśli będziemy mieć dzidzusia za jakieś 3-4 lata to zwariujemy ze szczęścia.Poki co jednak wolałabym żeby dzidzuś poczekał jeszcze troszkę.Pozdrawiam wszystkie zmartwione dziewczyny:).

Gość impresska
Patryniu jeżeli nie doszło do wytrysku nasienia to nie ma możliwości żebyś zaszła w ciążę,nawet gdy są to twoje dni płodne. Przed wytryskiem spermy jest jeszcze płyn ejakulacyjny w którym również są plemniki ale pojawia się on na ok 1-2 sekundy przed wytryskiem więc nie masz powodów do zmartwień:) a przyczyn sóźniającego się okresu może być wiele tj. stres, przebyta choroba, zażywanie leków, podróże itp. Może to też sygnalizować o grzybicy pochwy lub innym często niegroźnym infekcjom dróg rodnych. Jeżeli w ciągu tygodnia nie dostaniesz okresu radzę udać sie do ginekologa i po sprawie.

Gość Patrynia
hehe dzięki wielkie Impresska :). Uspokoiłaś mnie troszkę :). O dziwo jestem bardzo spokojna i nie mam wrażenia jakbym była w ciąży. (a to się podobno czuje). Gorzej tylko z moją mamą.... Ona się najbardziej stresuje... Tym bardziej że sama jest teraz w ciąży :D. Mam nadzieję że go dostanę niedługo. Myślałam też nad tym żeby brać tabletki na wywołanie okresu.... Ale boje się troche.... :/

Gość gwiazdaboska
Patrynia, jesli wszedł to niestety możesz byc w ciąży. Poczytaj wcześniejsze wpisy. Po rostu zrób test. Ciekawe czy autorka urodzila-----> hehehe

Gość Patrynia
Dostałam miesiączki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z tygodniowym opóźnieniem :D ale najważniejsze że dostałam! Dzięki za wsparcie :) :*

Gość fidziolinka
co może oznaczać brak okresu a pojawienie się jakieś białej wydzieliny?

Gość ffffff
Mam 14 lat.nie upraiałm nigdy sexu. okres spóznia mi sie 7 dni. jest biała wydzielina co ma robic???

Gość haha nie wiedza
Matki mowia ze od spermy na udzie mozna zajsc w ciaze ? hah to ja mam 18 lat i wiem ze plemniki umieraja po 1s na zewnatrz ciała :)) coz za nie kompetencja :) matki haha :)

Gość wystraszona a teraz szczesliwa
hejka wszystkim wczesniej pisalam na forum ze mi sie ores spoznia pare dni a nawet parenascie.. spoznial mi sie jakies 14 16 dni i juz myslalm ze jestem w ciazy i do tego mialam takiego stresa ze ohoho.. i gdy pogodzilam sie z mysla ze bede mama i ze trzeba sie z ta mysla pogodzis pzrestalam sie stresowac i dostalam okresu jestem taka szcesliwa ze mam go wresczie :):):

Witam też niedawno się zamartwialam spozniajacym okresem. Cykle mam zawsze dokladnie 28 dni tym razem pociagnelo mi do 36 dni bez znanej mi mozliwej przyczyny nie bylam chora, nigdzie nie wyjezdzalam, praktycznie zadnych stresow(co az dziwne w moim zyciu ;P) nie wierzylam ze \"moglo sie cos stac\" ale jednak zaczelam sie denerwowac az w koncu dostalam okres w dniu w ktorym planowalam zrobic test ;P moze to nadejscie wiosny tak zamieszało ;P

Gość Krzesło
Baby nie przejmujcie się spóźniającym się okresem!!!!!!!!!!! mi się 10 dni spóźniał!!!!!!! mimo że miałam od dwóch lat regularne, a to dlatego, że cały czas się nakręcałam tym, że jestem w ciąży i ten stres psuł wszystko! a jeszcze najgorsze jest to, że za 2 miechy mam swój ślub i się bałam, że nie zmieszcze się w moją dopasowaną sukienkę :/;/ bo tak licząc byłby to 3 mc ciąży, także spróbujcie nie shizować a wszystko będzię OK! BUŹKA:*

Gość Nikola51009
Witam. Mam mały problem mianowicie spóźnia mi się okres.. Ostatnią miesiączkę miałam 26.04.2009 i zawsze mialam co 28 dni a tym razem nie. Jakiś czas temu dotykaliśmy się z chłopakiem w "tych" miejscach on wystrzelił ale nie we mnie ale nie wiem czy coś się tam nie dostało. Jak dobrze pamiętam miałam wtedy dni niepłode ale jakoś mnie to nie pociesza. Co o tym myślicie ?? :(

Gość madziara243
Witajcie ... oto moja historia:) jestem z mężem 3 lata poslubie i od 2 m-cy staramy się o dzidzię. dodam że mam 25 lat.ostatnią miesiączke miałam 17 kwietnia 2009. w dniach 1,3 maja kochalismy sie - miałam wtedy poczatek dni płodnych. od tej pory nie mam @ a jest to juz 41 dzień cyklu. pobolewa mnie podbrzusze od 2 tygodni - tak jak na @, mam tkliwe piersi zwłaszcza jak dotkne je tak z boku, czasami czuje takie osłabienie i moge duzo spac:) a i ten wilczy apetyt.bardzo chiałabym żeby była to ciąża ale chyba tak nie jest. dodam że 25 maja po pracy zrobiłam sobie test ciążowy i wyszedł negatywny byłam rozczarowana. i tak czekam łudząc się że moze jednak jestem ciąży. poradzcie coś. dziekuję:)

Gość 18Niunia18
Miałam podobne objawy ciąży też bolało mnie podbrzusze właśnie tak jak przed okresem ale zaciekaiło mnie to że mam strasznie drażliwe piersi i strasznie bolące po bokach również byłam senna i ciąge mogłam jeść i w dodatku ciągle chodziłam do łazienki siusiu poczytałam sobie objawy ciąży i większość z nich się sprawdziła więc postanowiłam zrobić test i wyszedł pozytywny dziś mam ośmio miesięczną córeczkę:). Jeśli test wyszedł negatywny po prostu go powtórz bo testy nie raz zawodzą albo po prosu wybierz się do lekarza:). Życzę powodzenia:)

Gość madziara243
to ja... a jednak dzisiaj dostałam @.. byłam bardzo rozczarowana, piersi nadal mnie bolą.ale to zapewne z powodu @.a myślałam że się udało,mąż mnie pocieszał chociaż też liczył na to że to już jest to.będziemy się starać dalej.ale jak mi się skończy @ to idę do lekarza żeby mnie dokładnie zbadał:).pozdrawiam i życzę wytrwałości tym osobą które bardzo pragną dziecka.

Gość sandiana
Okres spóźnia mi się juz 2 miesiące:( Zrobiłam 2 testy i wyszły negatywne. Mam bardzo gęstą i białawą wydzielinę o łagodnym zapachu. Ogólnie piersi ani brzuch mnie nie boli, tylko lekka zgagę mam:( Z narzeczonym współzyłam z prezerwatywą, ale wiem nigdy nie ma 100% pewności:/ nie przeżyłam też zadnych stresów ani chorób aby mi sie tak spóźnił:/ do gina nie moge isc bo wyjezdzam ok 300 km od domu i wróce dopiero za 2 miechy. Co mam zrobić???? jak przyśpieszyć okres i czy ten biały śluz może oznaczać ciąże mimo ze test wyszedł negatywny:(

Gość Zefi
Hej kobitki, ja od 4 dni siedze jak na szpilkach czekajac na okres...4 dni spoznienia i ajkos nadejsc nie moze zamiast tego jest biala klejaca wydzielina . chlopak mial wytrysk poza mna, ale jakis 5 minutach wszedl we mnie i boje sie ze moze sie zakonczyc to ciąza. test robilam wczoraj-kolo godziny 12 w poludnie-wynik negatywny.planuje powtórzyc jutro jeszcze raz tym razem z porannego moczu....kurde boje sie ze tym razem bedzie poztytywny.. .moze macie jakies złowa otuchy czy mam porzucic wszelka nadzieje...

Gość Glupie Cipky

Gość Głupie Cipki
I co dziewczyne stresujecie skoro nie doszlo do stosunku to jest bardzo male prawdopodobienstwo a przez petting tez nie tak łatwo zajsc w cieze. Ciekawe jak ktoras z was bedzie czegos potrzebowala a wszyscy powiedza ze napewno jest w ciazy cociaz wcale nie musiala sie bzykac... żal mi was

Gość inżynier
Niedawno z moją dziewczyną uprawialiśmy seks ( była dziewicą no ale oczywiście teraz już nie jest). Niestety spóźnia się jej okres, teraz już chyba leci drugi tydzień. Zrobiła test ciążowy,ale wyszła jedna kreska,czyli nie jest. W dodatku jest przeziębiona i od dzisiaj będzie brać antybiotyki,syropy itp. Czy jest to możliwe,aby tylko przez przeziębienie okres się spóźniał? Lub też dlatego że była dziewicą i teraz organizm nie wie co się dzieje? Proszę o odpowiedź,pozdrawiam :)

Gość groooood
Witam... być może to już kolejne tego typu pytanie, ale chciałabym uzyskać jakąś pomoc.. mam nieregularne miesiączki, z reguły cykl nie jest krótszy niż 32 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 16 listopada. 24 listopada uprawiałam seks z chłopakiem, bez zapezpieczenia. Obserwuję swoje ciało i na podstawie określam dni płodne. I ztego wynikałoby, że na pewno w dzień stosunku nie miałam dni płodnych... Okres się spóźnia, a od kilku dni zaobserwowałam biała wydzielinę.. czy mogłam w jakiś sposób zajść w ciążę? Prosze o pomoc :)

Gość groooood
Witam... być może to już kolejne tego typu pytanie, ale chciałabym uzyskać jakąś pomoc.. mam nieregularne miesiączki, z reguły cykl nie jest krótszy niż 32 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 16 listopada. 24 listopada uprawiałam seks z chłopakiem, bez zapezpieczenia. Obserwuję swoje ciało i na podstawie określam dni płodne. I ztego wynikałoby, że na pewno w dzień stosunku nie miałam dni płodnych... Okres się spóźnia, a od kilku dni zaobserwowałam biała wydzielinę.. czy mogłam w jakiś sposób zajść w ciążę? Prosze o pomoc :)

Gość elbin
Drogie Panie. Chciałbym opisać sytuację a następnie prosić o Wasze komentarze. Moja dziewczyna miała pół roczną przerwę w tabletkach. ostatnio zaczęła je znowu brać ale od połowy opakowania. Był normalny okres po 3 dniach. zrobiła przerwę 10 dni i w tym dziesiątym dniu mielismy stosunek przerywany. Wydaje mi sie ze zdąrzyłem ale wiadomo..pewności nie ma. Tego samego dnia zaczęła nową paczke tabletek. dzis jest pierwszy dzień po terminie i stres sięgnął zenitu. Proszę o odpowiedź jaka jest szansa ze to ciąża a nie wynik stresu. Z góry dziękujęi pozdrawiam

Gość cała_ona_92
witam :) ostatni mój stosunek odbył się z zabezpieczeniem (prezerwatywa), która NIE pękła więc nasienie nie mogła się dostać do moich dróg rodnych. jednakże miesiączka spóźnia mi się czwarty dzień, przy czym tuż przed terminem wróciłam z Kaszub od babci, a mieszkam nad morzem. możliwe, że ta zmiana klimatu, i jak czytałam wcześniej, upały, mogły wpłynąć w taki sposób na mój organizm? dodatkowo powiem, że mam regularne miesiączki i nie mam objawów ciążowych. pozdrawiam ;*

Gość kuba.
Pytanko. Moja dziewczyna ma 16 lat,spóźnia jej się okres juz ponad 1 miesiąc,uprawialismy petting,ja sie uspokajam tym ze : jest młoda moze mieć jakieś zaburzenia hormonalne czy nieregularny okres,co mozecie poradzic ?

Gość mascara17
Hej mam 17 lat mój chłopak jest o rak starszy jesteśmy ze sobą 8 miesięcy od jakiegoś czasu uprawiamy seks ze zabezpieczeniem pewnego dnia on po prostu nie miał ze sobą gumek tylko raz wszedł we mnie na parę sekund dokładnie na 2 -3 nic się nie stało wytrysku nie było . Ale po tej sytuacji jakieś cztery dni po tym powinnam dostać okres , przez ten czas się bardzo baliśmy że może coś było może coś się dostało do mnie , codziennie czekałam na ten okres , czytałam fora , zero snu sam stres a okresu nie ma , płacz lament że to ciąża pewnie jest liczenie dni przypominanie sobie sytuacji że może do czegoś doszło , okres spóźnił mi się 10 dni mamy teraz lipiec upały są przerażające gorąco i ten stres przed ciążą czytanie objawów ciąży same schizy ..... Okres dostałam dzisiaj nie ma się co martwić ale nigdy nie uprawiajcie seksu bez gumki nie ma nic gorszego , a zajście w ciąże przez petting? nie da się zajść przez petting w ciąże jeżeli chłopak się w ciebie bez gumki nie spuścił ...przez majtki też się nie da . Dziewczyny nie martwcie się jeżeli chłopak nic w tobie nie pozostawił to nie jesteście w ciąży ... wyluzujcie wiem to sama po sobie stres to jest najgorsze co może być ... Powodzenia