Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nusiaAa

Spóźniający się okres, biała wydzielina itp.

Polecane posty

Gość no i bam.
hej, moja dziewczyna przestała brać tabletki mniej więcej tydzień przed naszym pierwszym stosunkiem, brała kilka typów wcześniej ( wieloskładnikowe ) i czasem się spóźniała pkilka godzin. Kochaliśmy się w dzień w który dostała okres. Od tego czasu minął już miesiąc i dwa tygodnie. okres powinien być równe dwa tygodnie tymu i nic, ani plamień, ani nic. w zeszłym tygodniu zrobiliśmy test i wyszło że jest w ciąży, i następny i następny. Poszliśmy do gina i po 2 godzinnym wykładzie o ''sexie'', ''niezabezpieczaniu się' itd. stwierdziła że nie jest w ciąży. zrobiliśmy test ''Qick'' koło godziny 15 i znowu wyszło że jest. Młoda ma od 2 tygodni zawroty głowy, lekkie omdlenia, wymioty, rozdrażnienie, humorki, apetyty, bule podbrzusza no i właśnie białą wydzielinę, ale gęstszą niż zawsze i bielszą. za 2 tygodnie chcemy iść do ginekologa bo jeśłi coś by było - jak na to wskazuje to był by 6 tydzień i już powinno być wiadomo na 100%. czy wie ktoś czy to nie jest groźne z tą wydzieliną?

Gość no i bam.
hej, moja dziewczyna przestała brać tabletki mniej więcej tydzień przed naszym pierwszym stosunkiem, brała kilka typów wcześniej ( wieloskładnikowe ) i czasem się spóźniała pkilka godzin. Kochaliśmy się w dzień w który dostała okres. Od tego czasu minął już miesiąc i dwa tygodnie. okres powinien być równe dwa tygodnie tymu i nic, ani plamień, ani nic. w zeszłym tygodniu zrobiliśmy test i wyszło że jest w ciąży, i następny i następny. Poszliśmy do gina i po 2 godzinnym wykładzie o ''sexie'', ''niezabezpieczaniu się' itd. stwierdziła że nie jest w ciąży. zrobiliśmy test ''Qick'' koło godziny 15 i znowu wyszło że jest. Młoda ma od 2 tygodni zawroty głowy, lekkie omdlenia, wymioty, rozdrażnienie, humorki, apetyty, bule podbrzusza, nade delikatną skórę a piersi przy każdym dotyku bolą nie do zniesienia, szybciej dostaje orgazm, no i właśnie ta białą wydzielinę, ale gęstszą niż zawsze i bielszą. za 2 tygodnie chcemy iść do ginekologa bo jeśłi coś by było - jak na to wskazuje to był by 6 tydzień i już powinno być wiadomo na 100%. czy wie ktoś czy to nie jest groźne z tą wydzieliną?

Gość boisie
Hej, moja sytuacja wygląda następująco. Od 2 mies nie kochałam się z chłopakiem. Ostatni raz był bezpieczny i byl to zarazem pierwszy dzień okresu. Kolejny cykl przebiegał normalnie, a teraz od 10 dni spóźnia mi się okres. Myślałam, że to może przez stres - sesja egzaminacyjna, problemy w domu, brak snu. Ale od kilku dni się wygrzewam, robię masaże brzucha, dużo piję. Nic... Do tej pory wydawał mi się, że ciąża nie wchodzi w grę. Zastanawiam się nad testem. Jak myślicie? Jednak żadnych objaw nie mam... Co powinnam zrobić??

Gość iXiYiZ
Dziewczyny pomórzcie! Okres spóźnia mi się 6 dni i umieram ze strachu. Przez 3 lata brałam tabletki antykoncepcyjne i odstawiłam je w październiku, w listopadzie (już bez tabletek) dostałam okres z opóźnieniem 3 dni. Następnie w grudniu normalnie. I teraz spóźnia mi się 6 dni. Z chłopakiem bardzo uważaliśmy i kochaliśmy się zawsze z gumką w dodatku stosunek przerywany. Czy jest możliwe abym była w ciąży? Mam już kupiony test, po pracy zrobie. Ale panicznie boje się wyniku.

Gość iXiYiZ
Oczywiście miało być "pomóżcie". Z tych nerwów już nie myśle.

Gość Agunia23
witam

Gość Agunia23
witam serdecznie wszystkich mam malutki problem spoznia mi sie miesiaczka 8 dzien dodam ze mam nieregularne miesiaczka spozniala mi sie 2,3 dni ale nie wiecej martwie sie ze nigdy tak nie mialam czesto oddaje mocz tak jakbym pecherz przeziebila i boli mnie podbrzusze nie wiem czemu myslalam juz ze jestem wciazy zrobilam wiec test ale wyszedl negatywny. wraz z mezem zabezpieczamy sie prezerwatywami i zawsze po stosunku sprawdzamy czy jest cala. 10 mc temu urodzilam syna czy tyle czasu po porodzie moze mi sie spozniac okres juz sama nie wiem co mam myslec prosze o rade???

Gość korkociagowa
hej.mam problem, od kilku dni spóźnia mi się okres, dziś dostrzegłam białe geste upławy. dodam ze mam 20 lat i nie miałam jakiegokolwiek kontaktu cielesnego z żadnym mężczyznom. proszę o pomoc:)dodam, ze mialam przez ostatni czas bardzo duzo stresow(smierc babci) i jestem troszke przeziebiona

korkociagowa Jeżeli miałaś dużo stresów to jest też powód do spóźnionej się @ jeżeli test wyszedł negatywny to znaczy że od stresów lub hormonów dla pewności możesz zrobić jeszcze jeden test jak wyjdzie negatywny a @ dalej nie będzie to idź do lekarza na konsultacje

Gość korkociagowa
tymbarkoholiczka: w momencie kiedy nie uprawialam seksu i nie mialam zblizenia z JAKIMKOLWIEK mezczyzna test jest zbedny... od masturbacji nie da sie zostac mamom- no chyba ze czegos nie wiem:P

Gość trapezka-impreska
Dziewczyny, nie stresujcie się! W tym miesiącu miałam sytuację, w której podejrzewałam, że jestem w ciąży! Normalnie wmówiłam sobie ją! Widziałam wszystkie możliwe objawy u siebie: podwyższoną temperaturę, częste oddawanie moczu, powiększony brzuch i apetyt, senność. Stresowałam się cały czas, aż tu nagle dzisiaj się budzę i ooo! -dostałam okres. Spóźnił mi się o kilka dni, a moje cykle bywają w miarę regularne. Czym bardziej będziecie go wyczekiwać, tym bardziej będzie się spóźniał. Jestem na to najlepszym przykładem.

Gość fionkaAa
Czesc mam problem,1,5 roku temu urodzilam.pierwszy okres po orodzie mialam po 4miesiacach.przed ciaza jak i po urodzeniu mialam nieregularny okres.Nie karmie piersia.od tygodnia czekam na miesiaczke i nic!!Kochalam sie z mezem ale uawazalismy.czy ktos mial kiedys tak ze spoznial okres tak dlugo teraz idzie juz drugi tydzien.

Gość d25
Czesc ...mam pytanie .. mam śluz biały ale nie ciągnie się .... współżyję normalnie z mężem i staramy się o dzidziusia ... mam cykle nieregularne .. licząc te 28dni to 23.07 powinnam dostać ... ale że nie mam co 28 to czekam .... tylko czy mogę sie spodziewać 2kreseczek ?? dodam że brzuch boli mnie jak na okres ... więc pewnie nie mam co się nakręcać ??

Hej. Z mężem staramy sie o dziecko juz ponad rok i nie widac efektow. Mam nie regularną miesiaczke i nie moge stwierdzic tego czy jestem w ciazy po spozniajacym sie okresie, ale zawsze mialam regularny okres przynajmniej co 2 miesiace a teraz nic. Spoznia mi sie juz tydzien czasu a boje sie robic testu bo juz za duzo razy sie zawiodlam. Od jakiegos tygodnia mam dziwna wydzieline i mysle ze to nie zapalenie bo mnie nie swedzi i nie ma takiego zapachu jak przy zapaleniu. Lekarz kaze czekac a ja juz nie moge.