Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i cant wait

Ile godzin śpicie? lepiej wstać wcześniej niz później?

Polecane posty

Gość frk-0999
Dzięki za odpowiedź :) Nie wiem czy do mnie było skierowane pytanie... Ja pracuję ale tak mam od dziecka? a z pewnością nastolatka. Lubię żyć w nocy i pewnie najchętniej przespałbym cały dzień.

Gość ja tak mam od ladnych paru lat
Jezeli o mnie chodzi to rowniez pracuje... Co nie przeszkadza mi w niecheci do tego, czy jakichkolwiek innych czynnosci, poza nicnierobieniem :P

niestety tak./ Ja wstaje pn-pt 7.00, kłade sie 23,00-23,45. w weekendy wstaje 8,00-9,00, nie cierpie leżeć w łózku jak juz nie spię:D

To chyba ta jesień, co? Zawsze co roku miałam jakies doły, a w tym roku taką melancholię, która sprawia, że zaczynam się izolowac od znajomych. Jestem gburowata, leniwa i siedzę na kafeterii zamiast zajmować się obowiązkami. Nie chce mi sie uczestniczyć w życiu tego świata, chętnie wykopałabym sobie norkę w lesie i zasnęła snem zimowym, ahhhh:) Nie jestem sama jak widać.

spacer w chmuracj nie jesteś sama. mi jeszcze znajomi kracza, ze najlepiej zamknac się w 4 scianach i siedziec w domu, ale ja przez to wszystko nawet nie mam ochoty wychodzic do ludzi :o

Dokładnie. Juz mmoje koleżanki się obraziły o moje ponuractwo. Ja nic dziś nie zrobię ze swoich obowiązków, bo co chwila się zamyslam, albo czytam tę kafeterię, a nie mam na to czasu:( Wiem, że nie odktyłam Ameryki, ale tak sobie tylko piszę, żeby sie wygadać. To co my z tym zrobimy? Chyba trze ba będzie wylać sobie kunbeł wody na głowę, ustalic jakieś priorytety, bo tak dalej być nie może.

wlasnie trzeba cos z tym zrobic. ja sobie postanawiam wstawac wczesniej i klasc sie wczesniej, moze nie bede az taka markotna i \" nie do zycia\". jak kiedys pracowalam w banku to wracałam naprawde szczesliwa z pracy, cieszylam sie ze to juz koniec, a jak sie udalo wyjsc wcześniej z roboty chocby 10 minut to cwierkałam jak skowronek. a teraz pracuje w domu i jakos nic mnie nie cieszy :(

Gość uppppppppppppppppp

Gość gość
Na podane dolegliwości pomogło mi oczyszczenie aury ze strony energiaduchowa.pl , po kilku sesjach stanęłam na nogi i zaczęłam działać, aby żyć jak najciekawiej.