Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chcecie wyjechac

Nie chcecie wyjechac z Polski i mieszkać gdzie indziej??

Polecane posty

przypominam co napisałam: ...mało kto jest anglikiem i kazdy kaleczy ten jezyk ze słuchac sie tego nie da ...

W ogole co to sie porobiło :O mamy wolnosc wyboru ...otwarte granice .... kazdy robi to co uważa !!!! My chcemy kiedys wrócić do Polski - tu stanie nasz dom .... ale chcemy skosztować życia poza granicami mamy ku temu okazje ... dlaczego nie ?

Gość umyka
nie chcesz skosztowac acha ale jestes zmuszona gonic za chłopem własciwie nie masz wyboru inaczej ci umknie

Gość umyka
jarku w londynie tez

Chcę !!! Bardzo chcę !! Uwierz mi ..jedno moje słowo i mój mąż jest jutro w kraju .... ;)

Gość ankafanka
Obawiam się, żono Darka, ze to ty masz problem z konstruowaniem zdań, bądź wyrażaniem swoich myśli w piśmie, ponieważ zacytowane przez ciebie zdanie mówi dokładnie tyle, ze KAŻDY kaleczy te język.( choć mało kto jest Anglikiem). Mało kto, ale jednak jest Anglikiem. Masz wątpliwości, to skonsultuj z polonistą. Tutaj nie jest odpowiednie miejsce na tego typu dyskusje. To zwykłe zaśmiecanie wątku.

Gość super zabawa
mnie najbardziej martwi, ze takie prymitywy jak np Jarek-84 wystawiaja Polakom opinie za granica :P podobny poziom reprezentuja rowniez farmerzy w usa, ale ci przynajmniej nie roszcza sobie praw do opinii ludzi cywilizowanych.

Gość super zabawa
no jak widac bynajmniej tego nie przemilczales :D :D

Gość gość
ja byłam z mężem 4 lata za granicą, wybudowaliśmy 300 metrowy dom mamy dużo oszczędności ale może to był błąd bo teraz maz nie zarabia dużo mamy jego wypłatę oszczędności a mimo to myślimy czasem o anglii może jeszcze kiedyś wyjechać znowu tak szybko się dorobić po co za takie małe pieniądze pracować to nas prześladuje czy nie jechać spakować sie, wiemy jak tam jest to nie prawda że się zarabia mało my nie pracowaliśmy na zmywaku mieliśmy dobrą pracę zarobiliśmy dużo naprawdę dużo i przez cały czas o tym samym myślimy czy jeszcze tego nie powtórzyć oboje tego nie chcemy ale kusi, to chyba jakaś klątwa, ale wiem że jak mi zabraknie do garnka co wsadzić do wyjedziemy

Gość MAGILLA
Patologia branie kasy od panstwa :) to po c***a daja trzeba zniesc zasilki dla emigrantow i wszystkie socjale i niech kazdy zarabia te 3tysie a nie jeden 20tysi a drugi 160zl to jest patologia i o tym nikt nie napisze ludzie sobie do gardel a tamci sie smieja dlatego tylu z nas ucieklo tacy jestesmy z***bisci.