Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasdsadasd

przesuszona cera tlusta - jaki krem naiwlzajacy? pomocy

Polecane posty

Gość dasdsadasd

doradzcie prosze! mam cere mieszana, po umyciu sucha i sciagnieta plus pryszcze i zaskorniki... jaki krem polecicie - nawilzajacy ale nie tlusty i nie zapychajacy?

Gość jghjhj
uuup

Też mam ten problem. Szukam czegoś, co by nie zapychało porów przy okazji...Jakieś pomysły?:)

Gość ja uzywam
kremu hipp i babydream

Gość hipciolinka
Tak te 2 kremy sa oki, ale suuuper jest masło karite (ja kupuję na www.biolander.com, ale pewnie gdzie indziej też jest dostępne)- 100% eko i efekt świetny, acha, to normalne, że wieczorem po nałożeniu cera bardzo się świeci. Do rana wszystko sie wchłania.

Gość hipciolinka
Kupuję, ten zwykły Krem Karite na bazie Oleju Nigelle, ten najtańszy. Te kosmetyki są naprawdę wydajne. Wiem, że drogo, ja odkładam czasami na kosmetyk kilka m-cy...;)

Gość hipciolinka
Polecam szczególnie stronkę mazidla.pl. Tam poszczególne składniki nie są drogie. Poczytajcie sobie. Wiem, że dziewczyny polecają naturalny olejek migdałowy do pielęgnacji cery tłustej i preparaty różane (te z biolandera cuuudnie pachną). Każdy ma inna cerę więc musi indywidualnie szukać ;)

Gość niebieskooookaa22
potwierdzam, ze Humektan jest kremem nie zapychającym, nawilża rewelacyjnie, pachnei "aptecznie"... masło karite? nie wiem moze i tak

Gość hipp hipp
tez mam tlusta cere ze sklonnosciami do tradziku a do tego bardzo wrazliwa i przesuszona, od jakiegos czasu regularnie uzywam kremu hipp i ostatnio koleznaka zapytala mnie co takiego zrobilam, ze tak mi sie cera poprawila :-)) jestem naprawde zachwycona tym kremem a kosztuje niecale 10 zl

polecam przejsc sie do sklepu ziołowego i tam jest taki kremik\"pichtowy antybakteryjny nawilżający\" firmy profarm proderma zawiera tylko naturalne skladniki no i dziala na pryszcze a przy okazji swietnie nawilza. stosuje juz chyba 5 tubke i jest super