Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana Zraniona

Ciąża?? Dziecko?? A Co z Nami??

Polecane posty

Gość Załamana Zraniona

Bylam bardzo szczesliwa Gdy bylam z Nim... Para Byla z Nas Wspaniala Bylismy bardzo dlugo ze soba... Po jakims czasie zaczelo sie psuc, klamal, krzyczal, zdradzal, mimo to i tak go kochalam i wybaczalam... Przyszedl dzien ze wszystko pokazywalao na to ze bedziemy spodziewac sie malenkiej istotki naszego dziecka, cieszyl sie razem zemna... do czasu..... Nadszedl dzien Rozmowy z rodzicami... wtedy uslyszalam slowa typu "to nie moje dziecko" "skad mam miec pewnosc ze to moje" "niechce byc z Toba" "jak bedzie dziecko bede placil alimenty" Nie moglam uwierzyc w jego slowa.... Jednak Okazalo sie ze nie jestem w ciazy:( Plakalam Bylam zalamana bo chcialam tego dziecka... Moj zwiazek z nim rozpadl sie przez to ze moglam byc w ciazy... Po pewnym czasie wrocil... wybaczylam mu to ze po raz kolejny zamienil mnie na inna.... strasznie go kocham... Lecz moje szczescie u jego boku nie moglo trwac wiecznie znow odszedl po 2 tyg bycia zemna, ma teraz inna a mnie znow nie zna Jestem zalamana!!! kocham go mimo tego co mi zrobil :(:(:(:( Chce zapomniec ale jak?????

Gość jego była........
Byłam w podobnej sytacji- może nie podejrzewałam, że spodziewam się dziecka, ale mój były partner oszukiwał mnie, stosował przemoc psychiczną, a ja wszystko wybaczałam. Miałam zaburzenia miesiączkowania ( okres mogłam dostać nawet tydzień wcześniej po rozmowie z nim ), traciłam i przybierałam na wadze ( potrafiłam stracić w ciągu niecałych 10 dni ok. 10 kg ) :( . Wspominam związek z nim jako koszmar:(. W pewnym momencie zaczęłam się wypalać, aż nastąpiła sytuacja po której wszystko mi zobojętniało, nie czułam nic:(. Rozstaliśmy się... Teraz jestem wyczulona na zachowanie drugiej strony- tylko mężczyźni, którzy dobrze traktują kobietę mnie interesują... Złe traktowanie mnie odstręcza:( Wiem, że teraz jest Ci bardzo cięzko, wszystkie sytuacje bardzo ranią i bolą... :(