Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekla cierpliwa

WREDNEJ MALPIE, SZKARADZIE, ROZBIJAJACEJ ZWIAZKI-WYSLAC WIRUSA NA GG CHCE-POMOCY

Polecane posty

Gość wsciekla cierpliwa

Witam. jestem studentka kulturoznawstwa, mialam okazje zyc w akademiku przez ost rok z wredna, starsza, rozbijajaca zwiazki dziewczyna. byla ona na tyle bezczelna, ze czytala moj pamietnik / zmarl moj brat i to byla reakcja na to wydARZEnie:/ /, nie tylko czytala, ale przylapal amja jak sie wysmiewala do innej dziewczyny to co tam napisalam. bez mojego pozwolenia wchodzila na moj komputer podczas mojej nieobecnosci nie tylko go uzywajac / nie mialam nic przeciwko temu, bo nie jest dla mnie problemem dzielic sie, bo ,,ona taka biedna i nie ma ,, / no i nie wiem jak ale przylapalam ja jak czytala moja skrzynke emailowa!!!!!!!!!!!!!! uwodzila bezczelnie mojego chlopaka udajac glupia.. przez nia zeszczuplalam do 50 kilo, byla typowym wampirem , na nic zdaly sie prosby, blagania,. wyzerala mi jedzenie, na ktore w weekendy ciezko pracowalam. przyszla pora zemsty... wiem ,ze nie powinnam ,ze to nie powinno byc tak, ale ta dziewczyna po prostu obrzydzila mi zycie... chcialabym jej wyslac wirusa na gg, skutecznego, niszczacego komputer.... jesliby ktos wiedzial, prosze pomozcie... dziekuje ze dotrwaliscie, po prostu chcialam sie wyzalic, bo mijam ta osobe na korytarzu w akademiku i widze jak niszczy kolejna dzxiewczyne....

Gość wirusolog
a umiesz go tak zneutralizować żeby tobie szkody nie wyrządził :P to mogę podrzucić :P

Gość sylica
a to kutwa podrywac cudzego chłopa. podkradnij sie w nocy i ogól ją na łyso, brwi też nie oszczędzaj. ja bym sprała taką!!!

Gość starsz osoba sapiąca
to moim zdaniem głupi pomysł ;) lepiej pogodzić się z koleżanką i napić herbaty ;) kup jej prezent na zgodę ;) :classic_cool:

Gość wsciekla cierpliwa
na wirusach, i tego typu rzeczach wcale sie nie znam... nigdy nie mscilam sie.. ale ta ropucha skutecznie uprzyksza zycie innym :/

Gość wirusolog
to ci podeślę :P

Gość no ale jak jej podeslesz
jak ona go otworzy(autorka topiku) ?

Gość znam prosy sposób
wirus to zwykły program więc można go zrobić bardzo prosto samemu. jest wiele programów do tworzenia wirów takich groznych i bardzo prostych.ps wiesz że mogła byś go napisać nawet tekstem ? :)

Gość wsciekla cierpliwa
ja wszystkiego probowalam..po dobroci, miloscia, staralam sie ja zrozumiec, ale nie dalo efektu:/ ona zyje nieszczesciem innych, rozkwita przy tym...

Gość wirusolog
no al.. a o co chodzi :P jak chce wira to go dostanie :P a że przy tym ja będę mizł ubaw to inna sprawa :P

Gość wsciekla cierpliwa
no prosze... nie wiedzialam ze technologia jest az tak zaawansowana

Gość znam prosy sposób
może lepiej zrobić jej coś innego ? :) wirus to pestka :o zrobi format i ma od nowa komputer :/

Gość wirusolog
przy dobrym wirze to format nic nie da :P

Gość eeeeeeeee
golenie brwi hahahaha jest zemstą :D:D:D:D

Gość wirusolog
lepiej biblie nudniejsza a najlepiej książkę telefoniczną :P

Gość znam prosy sposób
:D a chyba że mówimy o takim pewnym......:D który spali płytę i procesor przez system ? :D tylko niech autorka uważa bo sama sobie zrobi grill z kompa :D

Gość wsciekla cierpliwa
podajev moj email, uwierzcie, to GORA MOJEJ CIERPLIWOSCI, calinecz@interia.pl jesli ktos ma takiego wirusa, ktory jest skuteczny, prosze, przyslijcie... jest to wazne dla mnie. bo tylko w ten sposob moge sie odegrac, chociaz czesc mnie poczuje sie lepiej po tych sytuacjach ktore przeszlam /nie zycze nikomu/ /nigdy nie myslalam ze bede uzywac takiego podstepu:/

Gość wirusolog
niekoniecznie musi wywalić płytę ale może kulturalnie zrobić low level zamieniając przy tym poszczególne klastry na bad sectory :P

Gość wsciekla cierpliwa
wiem, ze ma mase swoich zdjec na kompie z imprez bo sie chwali na lewo i prawo... ja to robie 1 raz, nigdy nie przyszlo mi do glowy robic czegos takiego, ale widac zycie czasem zmienia czlowieka,.

Gość wirusolog
dziecko nikt ci porządnego wira nie podeśle a jak ci podeśle to masz kompa zainfekowanego :P zastanów się co piszesz

Gość innnnnfoo
przesyłanie na emila nic nie da, bo teraz wszystkie skrzynki mają zabezpieczenia antywirusowe i tego wirusa wytnie z wiadomości

Gość innnnnfoo
przesyłanie na emila nic nie da, bo teraz wszystkie skrzynki mają zabezpieczenia antywirusowe i tego wirusa wytnie z wiadomości

Gość wsciekla cierpliwa
nie znam sie niestety jak pisalam na komputerach, moja wiedza jest nikla dlatego prosze o pomoc tutaj...