Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konon

Jak przyspieszyć wzrost włosów?! Dopiero zaczynam zapuszczać...

Polecane posty

Gość konon

na głowie mam jeza dlugosci 12mm a marza mi sie dlugie wlosy. jaki specyfik przyspieszy ich porost? 1cm na miesiac to stanowczo za wolno.....

Gość -JaN-
upupupupupup... ja tez jestem bardzo ciekawy jak z lysego zrobic sie na wlochatego:P

No cudów nie ma, nie obudzisz się z dnia na dzień z długimi włosami.. Możesz brać preparaty witaminowe wzmacniające włosy:-) Coś z krzemionką, biotyną.. Niemniej uzbrój się w cierpliwość:-)

Gość Nawet jak
"przyspieszysz" porost włosów jakimiś cudownym metodami, to będzie to różnica kilka milimetrów :) Proponuję jak koleżanka przede mną uzbroić się w cierpliwość. Nie pękaj. Za rok będziesz miała włosy do ramion :D

Ta dziewczyna ma jezyka na glowie i za rok ma juz miec do ramion? hahhahahaah ja tez mialam takiej dlugosci jak Ty i wlosy do ramion to mialam gzdies dopiero tak za 2,5 roku

Gość Nawet jak
Jeśli włosy rosną 1-1,5 cm w ciągu miesiąca, to za 12 miesięcy będzie miała gdzieś tak w okolicy ramion (no dobra, trochę krótsze). Czepiasz się :P Poza tym jej mogą rosnąć szybciej bo sobie "przyspieszy" :D

Gość gość
A co powiecie o doklejeniu włosów?

doklejanie nie, lepiej poczekać, aż same urosną. Świetnie ma porost działa olej rycynowy, można kupić za ok. 8 zł, w necie jest wiele przepisów na maseczki z nim.