Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 samurajski miecz

ile p艂acicie aliment贸w?????????????

Polecane posty

Go艣膰 qwertyuiop asdfghjkl
Kobiety maj膮 rozum by radzi膰 sobie tak, prawda kocie? A ty tego nie ganisz, wr臋cz pochwalasz, bo cel u艣wi臋ca 艣rodki, czy偶 nie? " 20:04 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Wkurzona na massskaaaa Znalaz艂am doj艣cie!!! B臋dzie moja wygrana a ten sukinsyn nawet o tym nie wie No i JU呕 MU ZABRA艁AM WSZYSTKO, wszystko mi odda艂, 偶ebym zgodzi艂a si臋 na rozw贸d i nie robi艂a problem贸w a ja i zabior臋 wszystko i zrobi臋 mu problemy, k**wa nie mog臋 sie doczeka膰 rozprawy i miny jego i tej suki, ciekawe jak sobie teraz poradz膮 z ton膮 d艂ug贸w i niczym wi臋cej, niech mi nikt nie pieprzy, 偶e zemsta nie jest fajna "

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 qwertyuiop asdfghjkl
Czytaj膮c to forum wstydz臋 si臋 偶e jestem kobiet膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kot13
S膮 operacje zmiany p艂ci je艣li to taki wstyd;-) ale ostrzegam, zmiana wygl膮du nie wystarczy, by odnale藕膰 si臋 w m臋skim 艣wiecie. Kiedy艣 by艂o takie haslo" kobiety na traktory" . Nie sprawdzi艂o si臋 - kobietom zacz臋艂y wypadac macice od wstrz膮s贸w. Mi臋dzy kobietami a m臋偶czyznami jest WIELE r贸偶nic czego niekt贸re panie nie chc膮 przyjac do wiadomo艣ci jak widz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zdezorientowana01
Pom贸偶cie mi podj膮膰 decyzj臋. Z m臋偶em jestem w separacji, nie orzeczonej przez s膮d, po prostu si臋 wyprowadzi艂 do mamusi bo z艂膮 偶ona by艂am. Mamy c贸rk臋 2,8 m-cy, kt贸ra mieszka ze mn膮. M膮偶 zarabiaok. 5 tys. ale na papierze ma 1300 z艂 brutto. Od 3 mcy nie mieszkamy razem i dopiero teraz upomnia艂am si臋 o jak膮艣 kas臋. Powiedzia艂膮m, 偶e chc臋 500 z艂 a on mnie wy艣mia艂 i powiedzia艂, 偶e zabiera ma艂膮 co 2 dni i te偶 j膮 utrzymuje. Potem powiedzia艂, 偶e da 200z艂, a jak powiedzia艂am, 偶e nic nie chc臋 w takim razie, na drugi dzie艅 艂askawie powiedzia艂, 偶e da 350 z艂. Ja chc臋 500. Co mam zrobi膰? Dodam, 偶e tatu艣 kupi艂 sobie niedawno za got贸wk臋 nowe auto (30.000), ubiera si臋 w firmowe ciuchy, kupe kasy wydaje na gry komputerowe i inne nowinki techniczne. Poza tym si艂ownia, od偶ywki itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 //////////////
sk艂adaj do s膮du pozew o alimenty. Koszt utrzymania takiego szkraba to ok. 800 tak偶e 500 z艂oty spokojnie wywalczysz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 //////////////
jak chodzi do przedszkola to nawet wi臋cej wiec spokojnie sk艂adaj pozew, porz膮dnie merytorycznie uargumentuj. I do boju

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak 800z艂
kosztuje dziecko i rozumiem , 偶e tylko ojciec ma pokrywa膰 ten koszt?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 /////////////
minimum 800, je艣li przedszkolak to wi臋cej nawet 1200. Zwykle dzieli si臋 po po艂owie ale zdarza sie, 偶e s膮d dzieli nie r贸wno, wi臋kszo艣ci膮 obarczaj膮c osobe nie mieszkaj膮c膮 z dzieckiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak zwykle wyg贸rowane przelicz
jakbym sama dzieci nie mia艂a i nie wiedzia艂a ile kosztuje utrzymanie. Ja na swoje wydawa艂am 1200 je艣li co miesi膮c kupowa艂am nowe zabawki i dodatkowe przyjemno艣ci , kino , basen itp. ale ja sobie mog艂am w tym czasie na to pozwoli膰 bo mam firm臋 dobrze prosperuj膮c膮 ale mimo wszystko to nie s膮 g艂贸wne potrzeby dziecka a chyba o to si臋 ludzie s膮dz膮 nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jak dziecko zachoruje
to kto ma pokrywa膰 koszty lek贸w? moje dziecko choruje raz w miesi膮cu-antybiotyki,witaminy,os艂onowe i inne potrzebne medykamenty kosztuj膮 sporo-przynajmniej 120 z艂 do tego musz臋 wzi膮膰 opiek臋 bo dzieciak sam leku nie we藕mie-mam w zwi膮zku z tym mniejsza wyp艂at臋 i mniejsza premi臋-strata oko艂o 300 z艂 po antybiotykach zazwyczaj kupuj臋 aktimelki-drogie to prawda? a po dawce tak silnych lek贸w uz臋bienie mojego dziecka wygl膮da straszne-wizyta u stomatologa i leczenie z臋b贸w to nast臋pny wydatek -oko艂o 150 z艂 dzieciak ma gronkowca pod trzecim migda艂em wi臋c autoszczepionka kosztuje-wizyta u laryngologa r贸wnie偶 m贸j czas w kt贸rym mog艂abym jak ojciec dziecka siedzie膰 na czterech literach jest bezcenny-ja musz臋 si臋 wyrzec swoich przyjemno艣ci-on jedynie co ma robi膰 to P艁ACI膯!!! niech mi nikt nie wmawia,偶e trud wychowania dzieci mo偶na przeliczy膰 na pieni膮dze-zawsze wyskoczy "co艣" z czym wychowuj膮cy musi si臋 zmaga膰-st膮d r贸wnice w p艂aceniu krytyka kobiet kt贸re d膮偶膮 do aliment贸w powy偶ej 800 z艂 jest zb臋dna W KO艃CU TO DWOJE RODZICE MIELI UDZIA艁 W JEGO POCZ臉CIU WI臉C PODZIA艁 MUSI BY膯 PRAWDA? JA DBAM I PONOSZ臉 TRUD WYCHOWANIA A TATU艢 ZAIWANIA NA JEGO UTRZYMANIE,DODATKOWE POTRZEBY I ZACHCIANKI :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak zwykle...
po co wi臋c chodzisz do lekarza prywatnie skoro Cie na to nie sta膰? To Tw贸j problem , 偶e nie potrafisz gospodarowa膰 pieni臋dzmi. "on jedynie co ma robi膰 to P艁ACI膯!!!" Pewnie m贸wisz mu tak samo jak chce si臋 z dzieckiem spotka膰 , nie? Z Twoim podej艣ciem to ju偶 lepiej 偶eby艣 dziecko odda艂a ojcu na wychowanie skoro tak Ci 藕le. Wtedy Twoim zadaniem b臋dzie jedynie P艁ACI膯...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bbbbbyyyssska
ojciec mojego dziecka przy najnizszej krajowej dosta艂 500z艂 do p艂acenia alimentow na 1 dziecko! sad moze przysadzic wiecej niz zarabiasz nawet jak sie postara matka

Udost臋pnij ten post

do jak zwykle -po co chodz臋 prywatnie do lekarza? a gdzie ty 偶yjesz? czy jest mo偶liwo艣膰 nie chodzi膰 prywatnie? mam czeka膰 do laryngologa czy pulmonologa 3 miesi膮ce jak dziecko wymaga natychmiastowej konsultacji? nie znasz reali贸w?!! do stomatologa czekam od pa藕dziernika-dzieciaka boli z膮b -mam nadal czeka膰?! a dlaczego mam mnie na to nie by膰 sta膰-na utrzymanie dziecka 艂o偶膮 rodzice a nie tylko rodzic z kt贸rym jest dziecko-prawda? a utrzymanie dziecka to nie tylko bu艂ka z mas艂em na 艣niadanie ale i opieka medyczna!! ty m贸wisz o gospodarowaniu pieni臋dzmi-mnie matce powiedz to tatusiom kt贸rzy w t艂umacz膮 si臋 偶e nie mog膮 p艂aci膰 wi臋cej ni偶 300 bo ich na to nie sta膰-oni to dopiero nie potrafi膮 gospodarowa膰 pieni臋dzmi skoro na utrzymanie swojego dziecka p艂ac膮 g艂odowe alimenty!! od samotnych matek wymaga si臋 wypruwania flak贸w aby zapewni艂y swoim dzieciom byt i godziwe warunki rozwoju a ojc贸w kt贸rzy z chwil膮 rozwodu rozeszli si臋 r贸wnie偶 ze swoimi dzie膰mi i nie maj膮 poczucia obowi膮zku wobec swoich dzieci nie wymaga si臋 niczego a jeszcze broni,偶e biedaki musz膮 p艂aci膰 alimenty!!! sta膰 mnie moja droga na leczenie swojego dziecka w prywatnym gabinecie stomatologicznym,alergologicznym i innym bo mam zas膮dzone godziwe alimenty a korzystam z prywatnych gabinet贸w bo kraj w kt贸rym jest moja ojczyzn膮 nie zapewnia mi natychmiastowej opieki specjalistycznej i wyobra藕 sobie,偶e "on" sam na w艂asne 偶yczenie ograniczy艂 si臋 tylko do p艂acenia-nie odwiedza dziecka,nie bierze udzia艂u w jego wychowaniu,nie pami臋ta o jego urodzinach o kontakt dziecka i "jego" za biega艂am JA-niestety walka okaza艂a sie bezskuteczna dlatego uwa偶am,偶e jedno co MUSI ROBI膯 TO P艁ACI膯 a do tego to go prawo zmusza!!! takie jest moje podej艣cie i nie pisz abym odda艂a dziecko bo nie ma go komu odda膰 na si艂臋 nikogo nie uszcz臋艣liwisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asc
w pelni popieram!! u mnie jest podobna sytuacja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asc
a ile dostajesz alimentow i w jakim wieku jest dziecko?

Udost臋pnij ten post

dziecko ma 9 lat i na niego mam 800 z艂 aliment贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajna rzecza-zobaczcie
na tej stronie sa arkusze utrzymania dziecka w r贸偶nym wieku mo偶na sobie wype艂ni膰 i por贸wna膰 http://www.grzybkowski-guzek.pl/tekst/id/1770 tatusiowie nie bior膮 pod uwag臋 tego,偶e dziecko musi na czym艣 spa膰,na czym艣 je艣膰,w czym je艣膰,ma urodziny,ma ferie i wakacje,chodzi do specjalist贸w,ma dodatkowe zaj臋cia a jak jest ma艂o inteligentny za ojcem to i korepetycje trzeba op艂aci膰 tatusiowie mysl膮,偶e jak zostawi膮 na g艂owie 偶onie czy partnerce swoje dziecko czy te偶 dzieci to w tym momencie s膮 ju偶 wolni-OT脫呕 NIE!!! dla nich dopiero zaczyna si臋 problem celowo mo偶na zapomnie膰 o utrzymaniu swoich dzieci jednak s膮 instytucje kt贸re skutecznie t膮 pami臋膰 przywracaj膮

Udost臋pnij ten post

faceci s膮 bezmuzgami co do tych spraw,ale nie wszyscy...szkoda,偶e 偶aden nie zwraca uwagi na potrzeby dziecka...wszystko z 艂aski...nie tyczy sie wyj膮tk贸w...ale prawda tez jest taka,偶e te niekt贸re dziewczyny robia sobie dzieci tylko dla kasy i niczego wi臋cej...a prawo powinno byc po obu stronach a nie tylko po jednej...absurd z tym wszystkim

Udost臋pnij ten post

Tylko 偶e te laski dla kasy same sobie tych dzieci nie robia jesli facet maj膮cy rzeczywiscie du偶膮 kas臋 trzymal by ptaka w spodniach to by niechcianym dzieci do wyci膮gania kasy nie mia艂 a chory plan g艂upia laska mog艂a by sobie wsadzic gdzie艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te vizutatorkja
ilu mia艂a艣 kochank贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jak AL
ty艂ek nadstawia艂a to by艂o dobrze ale jak facet ptaka wystawi艂 to ju偶 藕le.

Udost臋pnij ten post

do wpisu wy偶ej nie zaj臋艂o tobie du偶o czasu wymy艣lenie dupowatego wpisu.Prawda?! 藕le jest wtedy kiedy ptaka wystawia i razem z nim odlatuje Al ma racj臋-nikt przy zdrowych zmys艂ach nie zachodzi celowo w ci膮偶臋!!! nawet je艣li facet dukatami robi!!! ile mo偶na "wyci膮gn膮膰" aliment贸w? nigdy tyle aby mo偶na by艂o przy ich wysoko艣ci le偶e膰 do g贸ry brzuchem!! i dla aliment贸w komukolwiek chcia艂oby si臋 wyrzec wolno艣ci?!! bzdura totalna!! szanuj膮ca si臋 kobieta nie sypia z zawarto艣ci膮 portfela-tak robi膮 jedynie dziwki ale one raczej w pieluchy nie wchodz膮-si臋 skrobi膮 a co bardziej m膮drzejsze 艂ykaj膮 tablety

Udost臋pnij ten post

dobry wiecz贸r nie wiem czy dobrze trafi艂em ale mam problem! czy ojciec dziecka musi zapewni膰 mieszkanie jego matce? nie byli艣my w zwiazku i nie jeste艣my to by艂a znajomo艣膰 tylko na seks i wpadka,matka dziecka mieszka obecnie u swego ex meza,ale jak d艂ugo ? dzi臋kuje za odpowied藕

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nic nie musisz
je艣li matka nie ma gdzie mieszka膰 z dzieckiem , mo偶esz zabra膰 dziecko do siebie a ona p艂aci艂aby alimenty. Jej niczego nie musisz organizowa膰-nie masz obowi膮zku prawnego wobec niej tylko wobec dziecka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maria80
呕al mi kobiet kt贸re we w艂asnym dziecku widz膮 tylko korzysci finansowe, tylko mysl膮ce o tym jak to od jego ojca wyci膮gn膮膰 jak najwi臋cej pieni臋dzy. Czy to nie wy jestescie 偶a艂osne???? Jestem samotnie wychowuj膮c膮 matk膮 swojej c贸reczki i nigdy nie odwa偶y艂abym si臋 na takie posuni臋cie, opieka nad moim dzieckiem, to dla mnie radosc 偶ycia, sens istnienia, smiesz膮 mnie laski kt贸re wliczaj膮 opiek臋 nad w艂asnym dzieckiem do koszt贸w utrzymania. Jesli Wasze dziecko to tylko "podwy偶szanie aliment贸w" kt贸rych wci膮偶 widz臋 Wam brak, to oddajcie dziecko ojcu, kt贸ry zapewni mu lepszy byt ni偶 Wy!

Udost臋pnij ten post

maria80-czy 80 to twoje lata czy rok urodzenia bo chyba masz jakie艣 staro艣wieckie pogl膮dy czy ty aby wszystko dobrze zrozumia艂a艣?? kto i jakie korzy艣ci widzi? ka偶da z nas utrzymuje swoje dziecko czy tez dzieci za du偶o wi臋cej ani偶eli p艂aci ojciec -ja np nie otrzymuje nic mimo zas膮dzonych 800 z艂 aliment贸w-nie dostaj臋 ani od ojca dziecka ani te偶 z banku alimentacyjnego-za du偶o zarabiam bo a偶 1600 z艂 i przekraczam pr贸g dochodowy-nie pami臋tam ju偶 abym by艂a na zakupach i kupi艂a sobie jaki艣 nowy ciuch kt贸ry w艂a艣nie jest na topie!!! 偶adna z nas nie chce wi臋cej ani偶eli tyle co si臋 nale偶y na utrzymanie dziecka czy tez dzieci-kwoty istotnie s膮 r贸偶ne ale chyba nie s膮dzisz 偶e by艂a 偶ona prezesa dobrze prosperuj膮cej firmy albo te偶 samego w艂a艣ciciela 偶膮da膰 b臋dzie 300 z艂!! wiesz ja mam przyjemno艣膰 dawania ale niestety ju偶 nie mam co dawa膰-nie mam nawet czasu by z moim synem i艣膰 na d艂ugi spacer-w艂a艣nie wr贸ci艂am z pracy...(gdybym mia艂a pieni膮dze od jego ojca,te kt贸re s膮d mu zas膮dzi艂 nie musia艂abym biega膰 z pracy do pracy-mia艂abym czas i ch臋ci do wi臋kszej opieki nad synem ciebie 艣miesz 偶e kobiety wliczaj膮 w koszty utrzymania swoja opiek臋 a mnie 艣mieszy twoja g艂upota 偶e ty jako kobieta nie rozumiesz z czego to kobieta musi zrezygnowa膰 aby ta opiek臋 da膰 jednocze艣nie 艂o偶y膰 w ca艂o艣ci na utrzymanie tego dziecka czy te偶 dzieci-zrozumiesz to kiedy zostaniesz sama z dzieckiem tak jak ja-kiedy nie b臋dziesz mog艂a liczy膰 ani na babci臋 ani tez na dziadka-tak jak ja, kiedy b臋dziesz zdana wy艂膮cznie na siebie zar贸wno w opiece nad dzieckiem jak i finansowaniu tego dziecka 艣miem s膮dzi膰,偶e jeste艣 ma艂o rozgarni臋ta skoro uwa偶asz,偶e kobietom chodzi tylko o to aby podwy偶sza膰 alimenty-nie wiesz ,偶e dziecko ro艣nie?!! my艣lisz,偶e twoja c贸reczka zawsze b臋dzie taka ma艂a i jej koszty utrzymania nigdy nie wzrosn膮?? ot贸偶 mylisz si臋-dziecko wraz z wiekiem potrzebuje wi臋cej pieni臋dzy na swoje utrzymanie bo na przyk艂ad wyros艂o z rzeczy,jada wi臋cej,chodzi do szko艂y a niestety trzeba kupi膰 zar贸wno podr臋czniki jak i pomoce i przybory szkolne,wi臋ksze dziecko nie si膮dzie z mamu艣k膮 w piaskownicy i nie b臋dzie lepi艂o bab z piasku-ono chcia艂aby jak jego r贸wie艣nicy pojecha膰 na kolonie czy zielona szko艂臋 rozumiesz teraz po co robi si臋 podwy偶k臋 aliment贸w? MA艁E DZIECI MA艁Y K艁OPOT-DU呕E DZIECI DU呕Y K艁OPOT a skoro s膮 tu panie kt贸re uwa偶aj膮,偶e koszty dziecka po r贸wno powinni pokrywa膰 rodzice czyli i matka i ojciec wi臋c ja 偶膮dam aby po r贸wno by艂a dana temu dziecku opieka-12 godzin ojciec i 12 godzin matka-po tygodniu zmiana-nocki matka dni贸wki ojciec!! i nie chrza艅 g艂upot 偶e ty by艣 tak nie mog艂a-mog艂a by艣 gdyby w twojej sakiewce poza guzikami nie by艂oby nic wi臋cej a pot po ci臋偶kiej pracy sp艂ywa艂by ci nie tylko po czole!!! i jeszcze jedno-nie pisz debilnych zda艅 aby odda膰 dziecko pod opiek臋 ojca-ci ojcowie nie do艣膰,偶e nie poczuwaj膮 si臋 do p艂acenie aliment贸w w wystarczaj膮cej kwocie to w og贸le nie maj膮 ochoty na odwiedzanie swoich dzieci, nie wspominaj膮c o odpowiedzialnej opiece i pomocy w wychowaniu tych dzieci zapewniam ciebie prawie wszystkie kobiety kt贸re tu pisz膮 na forum nie wnosi艂yby do s膮du o zas膮dzenie aliment贸w i ich podwy偶ki gdyby tylko mia艂y wystarczaj膮co du偶o swoich pieni臋dzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zniecierpliwiony
Na szcz臋艣cie ...z tego co wiem to ju偶 baby nie mog膮 le偶e膰 do g贸ry d...bo maj膮 alimenty. I to bez wzgl臋du na to ile tatu艣 zarabia. Chyba ,偶e sam chce.Przynajmniej tak wynika z moich informacji. MATKI POLKI NA TRAKTORY,TRAKTORY WASZE. To naprawd臋 ma sw贸j sens. Niestety nadal jednak u niekt贸rych pokutuje tylko pocz膮tek wyra偶enia....MATKI POLKI......O traktorach zapomnia艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zniecierpliwiony
""maria80-czy 80 to twoje lata czy rok urodzenia bo chyba masz jakie艣 staro艣wieckie pogl膮dy czy ty aby wszystko dobrze zrozumia艂a艣?? kto i jakie korzy艣ci widzi? ka偶da z nas utrzymuje swoje dziecko czy tez dzieci za du偶o wi臋cej ani偶eli p艂aci ojciec - """ Zap艂a膰 mi kobieto za zabranie mi dziecka ....szanta偶owa膰 si臋 nie pozwol臋. Zap艂a膰 mi za swoj膮 rado艣膰 ,kt贸rej ja nie do艣wiadczam. Zap艂a膰 mi za szcz臋艣cie ,kt贸re ono Ci daje .Czy Ty my艣lisz ,偶e ja z 偶elaza jestem . Czy ty my艣lisz ,偶e nic nie czuj臋 gdy mnie boli ,nie widz臋 co robisz???? Ty chcesz z mojego dziecka zrobi膰 kartofel na targowisku .Nie doczekanie Twoje.

Udost臋pnij ten post

znienawidzony-ty艣 si臋 przebudzi艂 czy wytrze藕wia艂e艣?! do艣膰 mam i zapewne nie tylko ja twoich p艂ytkich,popapranych pyta艅!! poszukaj ch艂opie sobie forum dla wariat贸w i tam zadawaj stale te same pytania na kt贸re non stop otrzymujesz wyczerpuj膮ce wypowiedzi!! jeszcze kilka twoich wpis贸w wcze艣niej walczy艂e艣 o alimenty na pe艂noletniego znowu pytaj膮c "dlaczego ja mam p艂aci膰 na pe艂noletniego" teraz zmieni艂e艣 jedno g艂upie pytanie na drugie g艂upie 偶膮danie!!! twoje szcz臋艣cie,偶e 偶adna z nas nie ma mo偶liwo艣ci porozmawiania ani z twoj膮 partnerk膮 kt贸ra to niby odebra艂a tobie "rado艣膰" ani te偶 z twoim dzieckiem!! zapewne dowiedzia艂yby艣my si臋 co z ciebie za zio艂o i dlaczego matka twojego dziecka izolowa艂a ciebie od niego!! jestem jednak przekonana,偶e gdyby艣 by艂 NORMALNYM CZ艁OWIEKIEM,ODPOWIEDZIALNYM OJCEM DLA KT脫REGO NAJWA呕NIEJSZA JEST MI艁O艢膯 I DOBRO膯 TEGO DZIECKA matka twojego dziecka nie izolowa艂aby go od ciebie o ile w og贸le tak robi艂a!!! nikt z nas nie zna prawdy-mo偶e jest ona zupe艂nie inna ani偶eli ty j膮 tu przedstawiasz-mo偶e ty chla艂e艣 ca艂e swoje 偶ycie i po pijaku odwiedza艂e艣 swoje dziecko,mo偶e w og贸le nim si臋 nie interesowa艂e艣 przedk艂adaj膮c swoje przyjemno艣ci nad obowi膮zki wobec dziecka a teraz piszesz bzdury i wrzeszczysz 偶膮daj膮c "Zap艂a膰 mi kobieto za zabranie mi dziecka ....szanta偶owa膰 si臋 nie pozwol臋. Zap艂a膰 mi za swoj膮 rado艣膰 ,kt贸rej ja nie do艣wiadczam. Zap艂a膰 mi za szcz臋艣cie ,kt贸re ono Ci daje ...." NIKT TOBIE NIE ODBIERA艁 SZCZ臉艢CIA-JEGO SI臉 NIE DAJE-NA NIE TRZEBA SOBIE ZAPRACOWA膯!!! SKORO ROZSTA艁E艢 SI臉 Z MATK膭 SWOJEGO DZIECKA MIA艁E艢 DO NIEGO TAKIE SAME PRAWA JAK I ONA!! MIA艁E艢 R脫WNIE呕 OBOWI膭ZKI-TAKIE SAME JAK I ONA!! SKORO CZU艁E艢 SI臉 POKRZYWDZONY TRZEBA BY艁O WALCZY膯 O SWOJE PRAWA W S膭DZIE TAK JAK ONA WALCZY艁A O ALIMENTY NA WASZE DZIECKO!!! PRZESTA艃 TU STALE MAMI膯 I OG艁UPIA膯-MOG艁E艢 ZROBI膯 WIELE-NIE ZROBI艁E艢 WI臉C MASZ PROBLEM!!! FACECI STALE ZWALAJ膭 WIN臉 NA S膭DY 呕E S膭 TRAKTOWANI INACZEJ BO TO MATCE DAJ膭 POD OPIEK臉 DZIECI ALE DO CHOLERY JAK MO呕E BY膯 INACZEJ SKORO OJCOWIE W OG脫LE NIE SPRZECIWIAJ膭 SI臉 TEMU ZRESZT膭 NIKT ICH NIE ZWALNIA Z OBOWI膭ZKU OPIEKI,WYCHOWANIA I DECYDOWANIA-NADAL ZACHOWUJ膭 SWOJE PRAWA ALE ICH NIE PRZESTRZEGAJ膭 BO Z WYGODY I Z ZEMSTY ZOSTAWIAJ膭 MATK臉 Z DZIECKIEM SAMYM SOBIE-"SKORO TY MASZ OPIEK臉 TO SI臉 MARTW SAMA!!!" znienawidzony zachowaj odrobin臋 swojej m臋sko艣ci i nie pisz tu na kobiecym forum o tym jak bardzo ty cierpisz!! my znamy ju偶 twoje cierpienia!! zabierz si臋 do konkretnej pracy i postaraj si臋 dobrowolnie podnie艣膰 swojemu dziecku alimenty by mia艂o na ferie i wakacje! mo偶esz te偶 za艂o偶y膰 fundacj臋 na rzecz ojc贸w pokrzywdzonych-swoim do艣wiadczeniem ich b臋dziesz wspiera艂-posiadasz tyle wiedzy 偶e obdarzy艂by艣 t膮 wiedz膮 nie jednego takiego tatusia jak ty-poka偶 nam wszystkim na co ciebie sta膰!! ZNIENAWIDZONY ZR脫B CO艢 W KO艃CU DOBREGO!!!

Udost臋pnij ten post