Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terere

co najbardziej odpycha was u kobiet i u facetow

Polecane posty

Gość terere

dla mnie dziwwczyna jak ma chamski glos nic mnie tak nie odrzuca

Gość kktuyk
mnie najbardziej odpycha jak kobieta idzie ulicą i co chwila bez żenady i żadnego ukrywania się wymiotuje na chodnik ohyda!

rzeczywiście pijane dziewczyny to okropny widok. Dziewczyny tez często sie zbyt glośno zachowują w miejscach publicznych, rechoczą, komentują... Takie to.. mało kobiece:(

Gość Radek Kinior
ostatnio widziałem odpychającą dziewczynę było to w McTusk, po zjedzeniu cheeseburgera poszedłem w kierunku toalety aby oddać mocz i przepłukać jądra w umywalce w korytarzu prowadzącym do WC minąłem się z dziewczyną, która akurat wychodziła z toalety niestety miała niemal całe dłonie pokryte kałem! nie wiem jak to się stało, być może w papierze toaletowym zrobiła się dziura, gdy podcierała tyłek, w każdym razie widok brązowych rąk i paznokci oraz towarzyszący temu przenikliwy zapach bardzo mnie zbulwersował

Gość powiedzialbym ze
brak higieny , wredny charakter , brzydkie cialo w powyzszej kolejnosci

Gość Natasza Ulalalala
U facetów: -kiedy pluja na chodnik -zaczepiaja dziewczyny a doskonale wiedza że sa z chłopakami na dyskotece np -patrza sie na biust zamiast w oczy:o U dziewczyn: -wulgarne przekleństwa -pijana laska, niekontrolująca swoich odruchów -laska która oddałaby się każdemu, nie szanujaca siebie

Gość takasobiejedna ja
materialiści odpychają mnie najbardziej

kobieta-owłosione nogi,niemiły głos,jak bije dziecko,wąs,broda,smród z pod pachy,brzydkie zęby,tłuste włosy,niepodmycie,brudna szyja,owłosione paszki mężczyzna-brudne zęby,czarne paznokcie,przepocona koszulka,skarpetki,smród nieumycia

Gość juchaaaaa
odpycha mnie jak facetowi smierdza stopy ... :O

Gość u facetow skapstwo
kiedy na randce zamawia sok i dwie rurki;), i brak higieny u obu plci..brudne pozanokcie, niechlujny makijaz, tluste wlosy i brudne ubranie.. aha...jeszcze dresy ( zwlaszcza naciagniete i brudne),wkladanie podkoszulkow i bluz w spodnie i gruby, "sterydowy "kark oraz zloty lancuch u facetow na szyi-okropnosc

Gość te dwie rurki
to chyba ma byc romantycznie

jak romantycznie to wielka szklanka i dwie rurki,wtedy wiadomo że facet nie skąpi

widać muszti mało w świecie przebywasz,niestety są takie kobiety na świecie...

jaka to różnica....gdzie kto bywa...mało to dziewczyn jest niechlujnych,niestety ja na to jestem uczulona

Gość nieogolona ewa
mam koleżankę co nie goli włosów pod pachami i w efekcie tego,latem jak ma koszulke na ramiączkach i podniesie pachę to wystaje spod niej kępa rudych włosów w dodatku jakiś oblepionych białym nalotem-koszmar:P:P:P

też mam koleżankę,jak podniosła do góry rękę to wystała jej kępa czarnych gęstych kłaków pod pachami,nie powiem ale przyjełam to z okrzykiem grozy,no cos strasznego...

może nie tyle co brak szacunku,a lenistwo,przecież nawet facet jak rano wstaje to sie goli,to kobieta nie może sobie ogolić pach?

Gość michał_kłamca_kamiński
Najbardziej odpycha mnie wykorzystywanie przez niekóre kobiety bezbronnych zwierząt. Przykład: przechadzam się wrszawską starówką i patrzę, a laska obciąga fajfusa koniowi zaprzężonemu do dorożki. Furman akurat wyskoczył po fajki, więc nie mógł od razy zareagować. To oburzające

u mężczyzn odrzuca mnie: *brak inteligencji / elokwencji / kultury osobistej *braki w uzębieniu *brudne paznokcie *brudne uszy *brudne buty *nieświeży oddech *niedołężność fizyczna (zupełnie pomijając inwalidztwo -brak kondycji, wysportowanej sylwetki i takiej ogólnej sprawności ruchowej, nierzadko przydatnej w różnych (nie)codziennych sytuacjach) ;-) u kobiet: * brak inteligencji/elokwencji * impertynencja * \"blacharstwo\" :P * źle dobrany podkład :P * odrapany lakier na paznokciach:P * nieumyte włosy * tłuste brzuchy wylewające się spod zbyt kusej bluzeczki:P

*no i panny, rżnące gwiazdy, podczas, gdy człowieka przypadkowo znajdujacego się w ich otoczeniu, skręca ze smrodu potu, wydobywającego się spod ich pach :-O

*no i panny, rżnące gwiazdy, podczas, gdy człowieka przypadkowo znajdujacego się w ich otoczeniu, skręca ze smrodu potu, wydobywającego się spod ich pach :-O