Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xaxaxa

Dzisiaj spalę wszytskie KSMy jakie mam

Polecane posty

Własnie przeglądam moje zapiski w KSMach od roku 96 do 2001 .... porazka :O ale ja bylam zalosnym głupim emo :O zakochiwalam sie w synkach, wzdychalam do jakichs a teraz nawet nie pamietam bym kogos takiego znala !! Nei pamietam ich twarzy, nie kojarze imion, nic ! :O Kiedys myslalam, ze tylko slodkie dziewczynki w rozowych ciuszkach opisują swoje milostki w notesikach o kolorowych stronach pachnących jakimis perfumami a ja grunge\'ówa, tnaca sie i experymentująca z dragami bylam dokladnie taka sama...prawda boli po co ja to czytalam ?

Gość asasasasasas
a co to są ksmy??

Gość kalendarz szalonego
małolata????

Gość frk-0999
A ja myślę nie pal! Schowaj gdzieś na dnie. One są także dowodem zmian jakie zaszły w Tobie. Pozytywnych skoro widzisz śmieszność swojej dawnej postawy! Tylko pogratulować :)

ja mam 2kmsy:0 i mkilka pamietnikow:D leza w szafe tuz nad kompem;0 rzadko do nich zagladam i nie zamierzam ich spalic bo lubie sobie czasami powspominac i sie posmiac:D

z południa... myslalam, ze po latach jak je przeczytam to bede wspominac z jakims sentymentem, ale ja takie pierdoly wypisywalam, ze jest mi tylko głupio :O musze je spalic bo czuje sie jakbym byla naznaczona jakas głupota i żalością na wieki :O niemozlwie ze tak sie zmienilam ale te pierdoly wypisywane powoduja ze zastanawiam sie czy aby napewno te emo-zachowanie ze mnie cale wyszlo :O

Gość oj mala kazda grungeowa
mysli ze jest inna. po to sie tnie, eksperymentuje z dragami itd a przez to jej dorastanie jest jeszcze bardziej zalosne. taka prawda

Ja swoje takie pierdoly zapakowalam w papier pakowy i teraz udaja prezent w mojej szafce z ciuchami (tak sie ubezpieczylam na wypadek, gdyby ktos chcial poczytac - ha! mam drania!). Z takim szczegolem, ze przeszly przez obowiazkowa cenzure, niewygodne rzeczy spalilam na dzialce, tanczac przy tym swoj rytualny taniec pogowo-godowy :P

Gość lolek z lolkowa
:-D "Kiedys myslalam, ze tylko slodkie dziewczynki w rozowych ciuszkach opisują swoje milostki w notesikach o kolorowych stronach pachnących jakimis perfumami a ja grunge'ówa, tnaca sie i experymentująca z dragami bylam dokladnie taka sama."

Powinny być jeszcze KSS-y - czyli Kalendarz szalonego stooleyarza :)

KSM - Kalendarz Szalonego Małolata :O Jacek swietnie pisal, wiersze ludzi byly czadowe jak i ich listy ale moje wpisy powoduja ze cierpnie mi skora :O Mam tez zeszty - pamietniki w ktorych opisywalam trudne chwile albo znaczące dla mnie, ale je pisalam juz kiedy mialam 24 lat wiec przynajmniej te opisy trzymaja sie kupy i duupy i sa jakies takiego wywazone i powazne a te wpisy w KSM\'ach ? poracha totalna :O

do ksmu dwano nie zagladalam na razie sie boje:P ale je pisalam w czasie podstawowki;0 a sredniej to juz pamietniki;0 i tak jak bylam w tym najtrudniejszym okresie buntu to chbya akurat nie pisalam, bo wlansie sdie balam ze ktos moze poczytac sobie :D ale w podstawowce tez nie bylam aniolkiem;) Xa a moze przytuczysz tu jakis fragment:classic_cool::D ja chbya teraz zaczne sobie na kompie pisac taki nowoczesny pamietnik:classic_cool:

Dobra, ta nazwa jest lepsza niz Katolickie Stowarzyszenie Mlodziezy :P Oszukiwalam w szkole ze KSM to wlasnie jest to sese Tylko zeby nie bylo problemu, mazalam czarnym markerem po okladce i naklejalam jakies motywy np. zdjecie zespolu illusion :D Czasami az wstyd jak to sie czyta...

fragment ? wiekszosc moich wpisów (nie odpowiedzi na pytanie Jacka) była mniej wiecej taka: kogo ja kocham : Adama czy Rafała ? nie wiem, ale chcialabym by adam wyznał mi miłośc :O :O :O no ja pierrdole pochlastac sie mozna, a najżałośniejsze jest to, ze nawet nie pamietam bymj znala jakiegokolwiek Adama :O

Albo: widzialam dzisiaj na korytarzu pana M. jaki on jest seksi! Na drugiej przerwie bylam z Kaska w sklepiku, stoje przy drzwiach i czekam na nia a tu wchodzi Artur! O matko, myslalam ze sie posikam! W piatek dyskoteka, ciekawe co sie bedzie dzialo. Potem nastepuje codzienne wyliczenie \"biezacych wydatkow\" :o

Najlepszy byl moment jak opisywalam codzienne zwierzenia z szatni na WFie, ktora JUZ dostala okres i czemu ja nie dostalam??? No czemu czemu czemu??? Nie chce juz zyyyyycccc :D

ja też wywaliłam moje stare KSMY :o porazka totalna jak sie czytało te bzdury, umarłabym ze wstydu jakby czyjes oko na nich spoczeło, ja pierdziele, taki wstyd! też kogo kocham a kogo nie, czemu on mnie nie kocha?? sto podchodów, w stylu \"jeju spojrzał na mnie\" porażka:D :O Ale texty Jacka były naprawde czadowe, ciekawe co teraz u niego słychac? wiecie moze?

97/98 otworzylo mi sie na 14wrzesnia;) iu akurat jakis niby wiersz napisalam:D o jenis Joplin:D \"Jenis, jenis, jenis odeszlas od nas niczym wiosna lecz nie jest tak jak sobie wyobrazalas zostawilas po sobie zal Jenis,,,jenis, Jenis do Ciebie to pisze nie wiem czy to przeczytasz [na pewno nie] duzo razy Ciebie slyszalam bo tak pieknie spiewalas\" o matko niezle:D w ogole tego nei pamietam:P to w podstawowce bylo;) a \"obok\" dnia 15 pisze cos o jakims prezencie dla kolezanki i o tym ze jedna z moich przyjaciolek owczesnych ma sie wyprowadzic;0 i ze chbya zwialismy ze szkoly:D bazgralam niemilosniernie, wiec czasem z tryudem sama siebie odczytuje;)

albo opis kłotni z mamą jak kaze mi zalozyc czapkę a ja nie chcę P.S. Michał prcuje w Tesco na dziele AGD Czesem go widuję :p

UWAGI DO ZYCIA Co Ci przeszkadza w zyciu? w punktach u mnie punkt nr 2 wyglad 3 to ze nie obdazylo mnie uroda pameli Anderson :D:D:D

98/99 31 marzec rubryka: Intymnik Wieczorny-plany miłosne... Chaiałbym zdobyc serce tego chlopaka z rockoteki. I tak do zayebania :) OMG a w powyzszej rubryce Podsumowanie Marca tylko jedna linijka: Kocham teraz i moj wpis: chyba Adama, nie, chyba nie, chyba tego chlopaka z rockoteki no ja nie moge, jak ja w ogole funkcjonowalam ????