Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xaxaxa

Dzisiaj spalę wszytskie KSMy jakie mam

Polecane posty

no, w sumie te cierpienia z milosci byly bardzo inspirujące :D tyle wierszy sie pisalo, muzyka byla taka ...głęboka, czy jak to nazwac, czulo sie wszystkimi porami skóry ją :D

piosenka ktorej do dzis nie moge słuchać: \"Every breathe you take\" Puff daddy (cover z Police) ja i moje 3 najlepsze kumpeli zakochałyśmy sie podczas wakacji we wrzesniu słuchałysmy tej piosenki w kółko i wkółko i ryczałyśmy za naszymi menami

oj tak wlasnie natrafilam na wiersze:D ale byly one owoce nieodwzajemnionej milosci:D przepelnione cierpieniem i nienawiscia:D wrecz;0

podobno KSM wciaz wychodzi... wiecie co ja kiedys zrobilam ? (jak sie dowiedzialam o tym z kart KSMu) z KSMu z przelomu 96/97 wyslalm list jakiemus chlopakowi, który podał swoje dane do korespondencji, dowiedzialam sie o tym kiedy czytałam ze zastanawiam sie czy ten chlopak odpisze kiedys (wtedy w ogole mi sie przypomnialo ze cos takiego zrobilam ! ) a pare kartek pozniej dowiedzialam sie, ze chcac byc tak tajemnicza osoba napisalam do tego synka i ani sie nie podpisalam ani adresu mu nie napisalam !!! Moglam sie zastanawiac czy mi odpisze do samej smierci, ciekawe jak mialby to zrobic :O

ale ja chaotycznie pisze, oczywiscie o tym zdarzeniu napisalam juz w KSMie z 97/98, i nie wiedzialam przez cale wakacje czy wiecej ze mu zapomnialam adresu zwrotnego napisac :O

za naszymi menami - Haris, to bylo nasze ulubione powiedzonko na podworku, oł idzie moj men :D Kumpel w ktorym sie bujalam narysowal kiedys na rynnie serce i nasze inicjaly dodal = WNM (wielka namietna milosc, jasne :P) tak sie podjaralam, ze zrobilam zdjecie i zmarnowalam cala klisze na to gow.no, zeby potem moc wkleic do swojego zeszytu... to byl moj najwiekszy skarb, jak pomalowali blok to myslalam ze rozerwe sie na jego szczycie :P

Gość sd
to emo kiedys tez istnialo?:o

:D Ja pisalam z jakims kolesiem z Turka (oczywiscie zapoznanym przez skrzynke kontaktowa, a jak) i on mi wysylal jakies dziwne rysunki robotow, takie na stronach A3. Dzisiaj mam watpliwosci, czy ta znajomosc byla sluszna.

yyyyyyy a oja o tym jacku brzydko napisalam 12kwietnia 98r:D cytuje \"jacek jestes glupi palant i dupny psychol psychiatryczny stary szary szczur to moja opini o tobie i moj grze...[nie wiem co:o] warjacje\" :classic_cool:

nie wtedy nazywało sie to: pololenie grunge albo pokolenie frugo, ale z moich kretynskich zachowan blizej do emo :O

98/99 5 pazdziernik, Notatki Intymne: Nic sie nie dzialo. Nie bylo francuskiego wiec nie dostalam swojej pierwszej kapy (no ja pierrdole ale sukces :D) ale juz niedługo (zeby nie bylo zbyt optymistycznie, oczywiscie :O ) to w nawasach to przemyslenia z teraz ;) _ill i setunia - wymiatacie :D :D

Ja pisałam zwykłe pamiętniki, mój brat zawsze je gdzieś przechwycił i się ze mnie naśmiewał cytując je przy innych. Kochałam się w facecie, z którego żoną teraz pracuję i się z tego śmiejemy:) Powodem do zakochania się mogło być nawet jedno spojrzenie, a jak już poprosił do \"przytulanki\" na szkolnej dyskotece, to po prostu BWM i w ogóle:-D Pisałam jakieś listy do samej siebie, które miałam otworzyć np za rok itd... Płakałam jak bóbr przy piosence \"Słońce moje\" i \"Mówili na nią słońce\" - nie wiem co ja z tym słońcem miałam:-D \"Widziałam K.!!! Jechał dziś autobusem!!! Ale on jest śliczny! Gapił się na mnie całą drogę. W sobotę impreza, ciekawe co będzie! Ah, ah, umów się ze mną!!!\" Aż mi głupio:-P

Xa dzieki temu topowi ja po praz pierwszy od wielu lat zajrzalam do ksmu i super sie czyta chociaz naprawde ciezko rozszyfrowac czasami;o bo bazgralam i nadal bazgrze:D az zatesknilam normalnie za tamtymi czasami:( tyle sie dzialo nie to co teraz:o

wygląda na to, ze całe zycie towarzyskie sprowadzało się do miesięcznego szykowanie się na szkolna dyskotekę, na której chłopak troche sie pogapił i to już był sukces :p

Opisywałam swoje pierwsze \"erotyczne\" sny i wyobrażenia \"pierwszego razu\", była nawet lista gości z którymi chciałabym ten 1szy raz przeżyć.... ale się nie przyznam:-P

wow Laura, całą listę miałas !! :D moje wyobrażenie co do pierwszego razu w ogóle nie odpowiadały rzeczywiscości i byłam bardzo zaniepokojona co sie dzieje

Za cholerę nie mogłam zrozumieć chłopaków: \"dlaczego on się tylko gapi cały czas, a nic nie zrobi??? No przecież ja chętna jestem!\"

HAris to yło przezycie jak w ogóle jakis ładny chłopak sie gapił, albo przynajmniej sądziłam, ze tak było :D teraz jak czytam niektóre topici z uczuciowego, te dylematy mlodych dziewczyn: co to znaczy jak chlopak sie caly czas gapi w autobusie ? albo: chlopak usmiechnal sie do mnie czy to znaczy ze mu sie podobam ? to normalnie chyba dziekuje za brak netu wtedy i KSMy :D

10maja 98r POMYSL NA WAKACJE cos tam napisalam olowkiem krotko i piec kolorowych odrysowanych zyletek :o

ehhh mi chbya na dzis wystarczy tych \\wspomnien:D najwyzej jak nie bede mogla zasnac to sobie w lozku do tego powroce:P dziski Xa za ta inspiracje:D🖐️:)

nie ma za co :D 🖐️ prawde mówiąc dzięki Waszym wpisom uśmiałam sie jak norka choc to nie znaczy, ze zrezygnuje ze spalenia tych bredni :D

W domu przejrzę te moje bazgroły i jutro przepiszę wam co lepsze kawałki:-D Nie mam w domu netu, co by nie zwariować do reszty;)

Ja pierdziele, ale bylysmy nienormalne :P Dobrze ze mam to wszystko zapakowane, zeby mnie czasami rece nie swedzialy. Jak pakowalam ostatnie wypociny (te najnowsze, z czasow juz jak zaczelam krecic walki z moim facetem) skusilam sie na poczytanie i zamiast sprzatac plakalam ze smiechu 2 godziny. Mielismy \"kryzys\" i ubolewalam nad tym zwiazkiem wspominajac wszystkie szczegoly - wszystkie, ktore mi przyszly tylko do glowy. To bylo cos takiego: A pamietasz???? Pamietasz te 3 balwany w parku jak lepilismy, pamietasz je????? Jakie farmazony.

Prawie w kazdym KSM doklejalam strony typu wiezy krwi z kolezankami, wkradalysmy sie do pustego kosciola (zeby bylo bardziej uroczyscie) i robilysmy \"wiezy krwi\" a nasze pamietniczki byly tego swiadkami :P :D A potem wpisy typu: nienawidze tej glupiej Olki! Juz nie jest moja przyjaciolka i do konca zycia sie do niej nie odezwe! Teraz moja przyjaciolka od serca jest Monika a ta glupia Olka niech spada na szczaw!

Pewnych rzeczy lepiej nie opisywać bo nie każdy jest w stanie to zrozumieć... Mój pamiętnik (jeden z późniejszych) wpadł kiedyś w ręce faceta z którym się swego czasu spotykałam. Ale się działo...:-D \"Jak mogłaś! Okłamywałaś mnie! To ilu ich w końcu było?!\" I moje ponadczasowe tłumaczenie: Misiu, to nie jest tak jak myślisz:-D