Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xaxaxa

Dzisiaj spalę wszytskie KSMy jakie mam

Polecane posty

Schizofreniczka, dla niewtajemniczonych Katolickie Stowarzyszenie Mlodziezy, nic ciekawego :D

o ja pierdziele słuchajcie tego: 98/99 11 lipiec w rubryce: To mnie kusi...\"zadzwonic do V. Ale nie zrobie tego. A moze powinnam ? moze to jest ostatnia szansa, własnie dzisiaj ? W telewizji mówili, że jeśli przepowiednia Nostradamusa się spełni, to jutro będzie koniec świata. Nie wiem co myślec.\" Ja serio coś takiego napisałam ??!?!?!?! :O

Gość wszystkie małolaty do raportu
siadac i czytac jakie załosne jestescie taraz -tak jak my byłyśmy kiedys dawno:P ale teraz rozumiecie siksy -dlaczego tak nas wkurzaja zakładane przez was głupie topiki typu..mam 17 lat zostawił mnie itdpczesc]

setunia, ja przez jakies dwa tygodnie pisalam codziennie: a J. nie zadzwonił.....wciąz nie zadzwonił....jeszcze nie dzwonił.....nie zadzwonił. moze zgubił numer ? Kurrwa.....nie zadzwonił ! a chuuj mu w dupe ... no ja nie moge ale desperatka :D:D:D:D a teraz mu to pisze na tlenie (bo ten złamas jest moim mezem :D )

czesc dziewczyny 🖐️ ja też się przejęłam tym końcem świata siedziałam z moim kuzynem na schodach i płakalismy całe szczęcie, ze nie przyszło nam do głowy zrobić czegoś na szybko, zanim koniec nastapi :p

🖐️;) a czy ten koniec swiata byl powiazany z jakas kometa czy czyms takim, co mialo spasc na ziemie ????? bo ja to tez bardzo dramatycznie opisywalam ale to jzu w takim pamietniku a nie ksmie:D no i wczoraj oczywiscie przed snem z godzine przegladalam te bazgroly:D wzielam sie za rocznik 96/97 czyli bylam w 6tej klasie i ciagle bylo \"kocham Gume\" \"chcialabym zeby mnei poprosil o chodzenie\":P za jakis czas \"nie, juz nie kocham Gumy\":D kocham innego ale nei napisze kogo:D oi tak caly czas :P albo tata znowu nie pozwolil mi pojsc na dyskoteke:D tata poszedl do pracy a ja na dyskoteke:classic_cool: no a pozniej wzielam sie za pamietnik ktory czyltalam na 1wszym roku , zostalo mi sie tam troche kartek wiec postanowilam kontynuowac:classic_cool:

Koniec swiata mial byc chyba w lipcu 95 albo 97 - nie pamietam dokladnie ale pamietam ze to byl lipiec. Zakochalam sie wtedy w Radosławie (o, tak! :D) na wakacjach, jak sobie dzisiaj pomysle co to za jelop byl... Dostalam od niego po powrocie do domu list milosny ale nie moglam sie doczytac o co tam chodzilo, koles mial problemy z ortografia :P :D W sierpniu pojechalam do drugiej ciotki i tam poznalam Krzysztofa (ooohhhh) puszczal mi kartki z okna i wozil na motorze po wsi... Z biegiem czasu widze ze mialam pecha do facetow noszacych glupie imiona.

Przez pewien czas kochałyśmy się z koleżanką w Gawlińskim z Wilków, a na jego żonę rzucałyśmy uroki, ale nic to nie dało;) Miałam 15 lat, wyszła płyta (kaseta) Wilków Acoustikus Rockus, bardzo akustyczne piosenki. Puściłyśmy \"Moją Baby\" z jednego magnetofonu, śpiewałyśmy razem z Gawlińskim, i nagrywałyśmy to na czystą kasetę na innym magnetofonie. W szkole koleżankom rozpowiadałyśmy że Gawliński to kolega mojego brata ze studiów, że przyjechał w odwiedziny i razem tak jakoś spontanicznie nagraliśmy tę piosenkę. Chyba uwierzyły...:-D

Laura ale przekret :D dobre! Ten pasztet (sorry, ale to byl najwiekszy pasztet we wsi) wozil mnie nie tylko motorem, rowniez rowerem i kiedys niby to przypadkiem wyladowalismy w krzaczorach. Oczywiscie do niczego nie doszlo :D Kiedys odprowadzal mnie z centrum wiochy do domu ciotki i na klatce przycisnal mnie do sciany, pewnie chcial sie calowac ale ucieklam. Naprzeciwko bloku staly garaze i jak wlazl na dach to mial piekny widok na lazienke. Pozniej sie dowiedzialam, ze mnie podgladalo pol wsi! Ok, ok. Tylko ze w tym czasie mialam okres....... :D :P :P

ja i moja najlepsza przyciaciółka kochałysmy się w chłopakach z Backstreet Boys ona w Nicku - blondasku, ja w Kevinie - bruncie kupowałysmy każde Bravo, Popcorn i inne badziewie w którychy było choćby słowo o nich, nawet specjalniej eździłyśmy do niemiec po prasę (plus tego takie że podszkoliłam niemicki :D ) pisałyśmy do nich listy miłosne i wysyłałyśmy do Ameryki kiedy dowiedziałyśmy się, że przyjeżdżają do Polski małi nie umarłyśmy z wrażenia poszłysmy na koncert i mało tego - udało nam się dostac do hotelu jak sobie to teraz przypomne to kolesie przecież beznadziejni i żenująca muza, ale zdjęcia zrobione w hotelu do dzić przechowuję z sentymentem

Ja mam zdjecie z Majdanem, kiedys najlepszym bramkarzem roku (gral w Pogoni Szczecin) to bylo cos, zrobilam odbitki i kazdemu pokazywalam - dzisiaj az wstyd wyciagac zdjecie przy ludziach :P Koncert Fun Factory - bilety zdobyte cudem, stalam w I rzedzie i plakalam bo byli moimi idolami a kurcze na koncercie darli sie \"podniescie te pieprzone rece do gory, wiesniaki!\" :( :D

Haris - - -wow, szacuneczek, aż do hotelu udało ci się dostać:) Na pierwszą randkę zaprosił mnie chłopak, któremu odmówiła moja przyjaciółka, przyniósł mi kwiatka ukradzionego z czyjegoś ogrodu i poszliśmy na szkolną dyskotekę, na której jacyś goście chcieli go pobić. Słodkie:-D

Haj:) Czytam sobie wlasnie swoj pamietnik z pierwszego roku studiow i wlasdnie pisze w nim ze bylam na koncercie Wilkow na festynie u siebiiemmmmm:) pamietam ze Gawlinski mial pomaranczowa koszule:classic_cool:

Wszystkie potargałam na małe kawałki :O zaraz je wrzuce do pieca tylko okładki zostały :( Doszłam w którymś momencie do nazwiska tego Adama, którego nimy kochałam ale wciąz nie wiem jak on wyglądał :O wszystkim pamietam a tego ni chu chu :O i to mi nie daje spokoju 😠 Moze kiedys sie wpisze w naszej-klasie czy jak sie ten portal nazywa i tam sobie go przypomnne ? ;) Ehhh, najbardziej mi zal tych listów ludzi do Jacka, zastanawiałam sie co u nich ? czy maja te KSMy ? czy zmieniło sie cos u nich i czy na lepsze ? Apmietacie te pamietniki ? : A, B(etty) i C(ezarego) ? B iC byli wtedy w Maturalnej, zastanawialam sie jak tam u nich teraz jest. Czy B jest dalej z Arkiem a C z Joanna ?

podnosze! Znalazlam dzisiaj moje listy do faceta i listy od niego, ale makulatury sie nazbieralo, hoho :classic_cool: