Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iza---

Krzesełko uczydełko

Polecane posty

A może ma do powiedzenia coś mama, która cos takiego swojemu szkrabowi kupiła?Kosztuje dużo, jednak wygląda w moim przekonaniu super i jak napisano w opisie ma wiele zalet, p;rzede wszystkich edukacyjnych.Jadnak reklama swoja droga a opinia mam, ktorych dzieci czyms takim sie bawily swoja drogą

no wiec sluchaj roczna coreczka mojej przycjaciolki ma to cos Toska byla tym zainteresowana jak i wszystkim - przez pierwsze 3 minuty czasem podbiega i dusi na abazur tej lampy zeby posluchac jak gra muzyka chcesz czego s nauczyc dziecko - poswiec mu czas zadne uczydelko tego za ciebie nie zrobi

kurcze ja tego nie ma ale chetnie bym sie dowiedziala cos o tym bo niby fajna zabawka ale z autopsji wiem ze drogimi zabawkami dzieci bawia sie krutko!!!bala bym sie wydac tyle pieniedzy po to zeby stalo moze wieksze dziecko ale taki 2 3 latek watpie zeby sie jakos zainteresowal,moim skromnym zdaniem ale moge sie mylic to tylko chwila ale moze jak bedziesz siedziala z dzieckiem przy tym to zainteresuje sie!!!chetnie sie dowiem ale zrezygnuje po namysle z tego!!

święte słowa Haris :D już widzę, jak taki mały szkrab siedzi tam i się uczy :D:D:D za te pieniądze można lupić kilka ciekawszych i pożyteczniejszych zabawek i nie o takich gabarytach każdy będzie się o to potykał i ciągle będziesz ścierała z tego kurz

powiem Ci tak: byłam u kuzynki w niemczech i ona ma to cudo tylko wiadomo nadające po niemniecku :p i mówiła że jej mała szybciutko z tego wyrosła.. a mój mały podszedł, pooglądał, posłuchał i tyle. nie wiem może język mu się nie spodobał. ale jak oglądali bajke to z 5 min na tym usiedział a potem zaczął kombinować, wspinać się, tak że nie wiem jak, ale poleciał do tyłu i on i to krzesełko - dlatego nie zabraliśmy tego do domku..

potwierdzam, dzieciak cieszy sie max kilka dni. znajomi kupili córci, ale troche sie pospieszyli, bo mała miała około roczku, niewiele sie bawiła. pozniej krzesełko na kilka tyg pozycyli mojej podopiecznej, 1,5 roku- znudziło sie po ok tygodniu. mała dłuzej sie bawiła butelką po wodzie mineralnej z kolorowymi koralikami w srodku :)

potwierdzam, dzieciak cieszy sie max kilka dni. znajomi kupili córci, ale troche sie pospieszyli, bo mała miała około roczku, niewiele sie bawiła. pozniej krzesełko na kilka tyg pozycyli mojej podopiecznej, 1,5 roku- znudziło sie po ok tygodniu. mała dłuzej sie bawiła butelką po wodzie mineralnej z kolorowymi koralikami w srodku :)

Dzieki dziewczyny,zatem rezygnuje z zakupu. Do Paris haris czy jak jej tam: To,że zapytałam się na forum o opinie odnośnie zabawki edukacyjnej nie znaczy,że nie poświęcam dziecku swojej uwagi,zainteresowania. Dziekuje ci za \"serdeczne\" rady- obejdzie się

Iza jeszcze jedno : ta zabawka jest taka zapięta na ostatni guzik, nie ma tam żadnego pola do wyobraźni. Nic nie można zmienić, przekonstruować... Ile można siedzieć i włączać lampkę? Lepiej kupić taką lampkę dla dzieci na bateryjkę za parę groszy, osobno pozytywkę, zrobić zamiot z 2 taboretów i koca i dzieciak jest szcęśliwy w środku :D Wtedy ta lampka ma sens.

a synek bardzo zadowolony z tej zabaweczki ,może bardziej z tych grających melodyjek. Jest książeczka ,która wydaje dzwięki piesek,kotek,kaczuszka ,żabka zegarek kóry uczy liczyć. Ogólnie polecam my w sklepie płacilismy 190 zł ,ale na allegro taniej mozna kupic

mnie osobiście ta zabawka się nie podoba, ale koleżanka, która ma 1,5 roczną córkę jest nią zachwycona i dzieciak się podobno dobrze bawi...

ja kupiłam mojemu synkowi taka ławeczke z napisanym na blacie polskim alfabetem i cyferkami,miał jakies trzy lata wtedy dzis ma 6 i czyta płynnie!!podejrzewam ze w jakims stopniu ta ławeczka mu to ułatwiła

Gość iwona79.
Moje dziecko krzesełkiem uczydelkiem jest zachwycone. Potrafi siedzieć na nim godzinami i wcale sie nienudzi. Piosenki sa bardzo rytmiczne i krzesełko az całe chodzi od podrygów mojego dziecka. Siedzisko krzesełka osadzone jest nisko nad ziemia wiec nie ma obawy że nawet najmniejsze dziecko z niego spadnie.Za przystepna cene mozna uzyskac zabawke która dziecko bedzie bawic sie latami-a nie bez znaczenia jest fakt ze zabwka pozwala przyswajac nie tylko jezyk polski ale i angielski.

Gość zielonooka meduza ...
mój syn dostał od dziadków jak miał 1,5 roku na początku zainteresowany był lampką i tylko nią potem krzesło dlugo stało w kącie i się kurzyło teraz ma 25 miesięcy i odkrył je na nowo siada na nim, zeskakuje z niego,przekręca kartki książeczki w poszukiwaniu ulubionych melodyjek, pokazuje na zwierzątka, natomiast lampką się już nie interesuje strasznie szybko wyczerpują się baterie moim zdaniem nie warte swojej ceny