Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fenilol

PROSzę odpowiedzcie!!!!

Polecane posty

Gość Fenilol

POtrzebuję odpowiedzi na 16.11.07 bo wtedy mam wyjazd na basen do czech!!! Odrazu wszystkich informuję, że to trochę głupie pytania ale prosze o wyrozumiałość i szczerość :) A więc: W piątek mam wycieczkę do Liberca na park wodny i wiele innych atrakcji. Już dawno miałam dostać okres ale jak widze nic nie ma:D Myśle że dostanę go albo jutro albo w piątek w tym czasie sie nie skończy więc musze miec zabiezpieczenie. Na dojazd planuje ubrac podpaskę bo z tamponami nie wiem jak moze być a w podpaskach mam ,,doswiadczenie''. Najgorszy będzie pobyt na basenie nigdy nie uzywalam tamponów ale moja frend bardzo mi to poleca. Pytalam mamy w która dziurkę no ok w drugą... ale do 2dziurki nie da sie włożyć 3/4 palca!!! nie wiem co zrobię jak w piątek dostanę okresu bo nawet nie bede miala czasu na wypróbowanie tamponów a jak sie nie ma okresu to lepiej nie .... Zaczne moje pytania: -czy tampony mam wkladac szybko czy raczej powoli?? -100% pewności że na basenie nagle nie bedzie czerwonej plamy?? czy mogę być w wodzie z jednym i tym samym tamponem przez ok.2h ?? czy potrzebna jest zmiana?? wiem ze po wyjsciu zmienie ale czy w czasie tez muszE?? Jezeli dostane szybko odpowiedz i bedzie ona niestety dla mnie niedobra to zdarze sie jeszcze wypisac! PROSZĘ ODPISZCIE BARDZO PROSZĘ!!!!

Gość kaszia
Spokojnie, uzyj tamponu. Na 2 godziny wystarczy. Wez taki normalny rozmiar i bedzie ok. Tylko zaraz po wymien. I wkladasz w takim tempie, jak Ci wygodnie;) Ja to robie szybko, bo juz mam wprawe, hehe.

Gość Fenilol
Dzięki nie wiedziałam że tak szybko dostanę odpowiedź:) jeszcze raz dzięki:* trzymaj kciuki:P