Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysiek76waw

Kupi jej czy nie?

Polecane posty

Gość Krzysiek76waw

Czesc ogólnie pytanie do Kobiet czy chcialybyscie dostac do wspólnej zabawy z męzusiem wibrator? Mam zamiar kupic na mikolaja taki prezencik ale wczesniej chce poznac opinie kobiet najlepiej męzatek :) Dzieki

Po choinke dostalam od męża zestaw takich roznych zabaweczek. Prezent byl swietny, a cale swieta spedzilismy na sprawdzaniu jak działaja.

Gość niedwano dostałam
od meza:) wczesniej troszke o tym rozmawialismy...ale samymkupnem mnie zaskoczył...pozytywnie!!! wesoło było:) kup kup

Gość Krzysiek76waw
No własnie chcialbym zeby słuzyl nam do gry wstepnej, do dodatkowych pieszczot. Jestesmy 4 lata po ślubie i takie małe urozmaicenie, zeby było jeszcze lepiej. Czyli jak dostałyscie takie zabawki to nie zanurkowaly na dno szafy :) Czekam na wiecej :) opinii nawet tych negatywnych.

Gość niedwano dostałam
mój na dnie szafy nie leży...w koncu to prezen;p...nie no prawda jest taka ze otatnio nie było na niego zbyt wiele czasu... z uwag technicznych wazne zebys wiedział jaki rozmiar bedzie dla zony odpowiedni....dostałam chyba odrobineczke za duzy ( znaczy bliski wielkoscią członka mojego meża ale z całą pewnością nie tak elastyczny) ale spoko oswajam sie z nim:)

Gość Krzysiek76waw
niedawno dostalam, dzieki za uwage, jak bede kupowal kupie troche mniejszy. a oswajasz sie z nim sama czy bawicie sie nim razem?

Gość niedwano dostałam
no mąż nie kazał mi obiecac ze tylko przy nim :p :p :p

Gość Krzysiek76waw
i dotrzymujesz obietnicy :) tak czy moze jest tak wspanialy prezent ze czasami sie skusisz

Gość taktaktaktak
tak tak musisz najpierw oferty poogladac bo sa różne ,różniste ,najlepiej taki co ma wiecej skal wibrowania i jeszcze zeby tak naokragło wibrował i żeby jajeczka miał

Gość niedwano dostałam
Krzyśku ...przeczytaj jeszcze raz co napisałam!:p (nie kazał obiecywac!)

Gość Krzysiek76waw
no tak ucieklo mi nie :) to juz wszystko jasne :) czyli prezent bardzo trafiony dla Ciebie i dla Was czyli zaskocze swoja kobiete a czy miło to sie okaze

Gość niedwano dostałam
wiesz sadze ze mniej wiecejpownienes sie orientować czy taki prezent sie jej spodoba...jeżeli o sexie otwarcie rozmawiacie..i taki temat tez sie pojawił to mysle ze bedzie ok...bo prawdą jest ze nawet ja przez moment jak go zostałam zmieszałam sie..ale potraktowalismy to ze smiechem.

Gość gggggggggggggggggggggggg
NIE! ja bym nie chciala wibratora dostac...

Gość Krzysiek76waw
no własnie rozmawiamy bez tabu o wibratorku tez nie raz kiedys, zawsze negowala z miłym usmiechem co wedlug mnie swiadczy ze napewno chciala by spróbowac ale wstydzi sie powiedziec otwarcie woli mówi ze ja jej wystarczam

Gość Krzysiek76waw
gggggggggg a dlaczego, prosze wyjasnij moze wyjasnienie bardziej przekona mnie zeby nie kupowac

Gość niedwano dostałam
tezbym tak interpretowała jej reakcję:) ja tez bym nie powiedziała mojemy męzowi wprost ze chce...bałabym ze sobie pomysli ze mimało...a przeciez nie o ochodzi:p

Gość Krzysiek76waw
komplet :) moze nie, napoczatek jeden a jak bedzie trzeba to nie komuna w kolejkach po to stac nie trzeba

Gość vsdfvfdv
no to ty powinieneś wiedzieć czy jej się spodoba czy nie lub czy umiesz ją zachęcić co miałaby dać opinia innej kobiety? ale jak co to ja dostałam i się cieszę bawimy się razem (lub ja sama ale on o tym nie wie ;P)

Gość vsdfvfdv
"bałabym ze sobie pomysli ze mimało...a przeciez nie o ochodzi" a mój wie że mi mało i fajnie - stara się bardzo bo ma gorącą dziewczynę

Gość Krzysiek76waw
Pisałem ze podejzewam ze jej sie spodoba ale Kobiety sa z Wenus a faceci z Marsza wiec pytam czy dobrze interpretuje to co widze Jak bedzie chciala sie sama bawi to czemu nie. Ale wiem ze Ona sama sie nie bawi nawet paluszkami bo nielubi, to ma byc dodatek i urozmaiceni e do gry wstepnej. U nas jest troche odwrotnie Zonka ma goracego męze który sie stara zeby jej było dobrze i nie nudno..

Gość Krzysiek76waw
ciekawe, nie bede nazywał bynajmniej tak Zony. Bo jestesmy dla siebie pierwszymi i oby ostatnimi kochankami

Gość Kapitan Kloss Hans
maja luba powiedziala ze tam oprocz mnie nikt inny wstepu nie ma, jesli to ma byc delikatnie dawanie do zrozumienia ze z kondycje kiepsko to ja bym nie ryzykowal

Gość Krzysiek76waw
Kupiłem i juz testowalismy dzis pierwszy raz. Super prezencik niespodzianka wypalil :) Pozdrawiam

Zgadzam się, to chore. Ludzie, którzy używają takich rzeczy są dla mnie obrzydliwi i zdegenerowani.

Gość Może_Miś
nów jesteś debilem

Gość Może_Miś
Jenifer bezlopez ma rację to dobry prezent

Gość Krzysiek76waw
Jenifer ale ty nie jesteś moją zonką ?? :) hehehe Nadal nam sie podoba i nie czujemy sie degeneratami i obrzydliwcami