Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina_pp

Jak można się zachwycać tą głupią piosenką JEST JUŻ CIEMNO zespołu FEEL ?

Polecane posty

Gość karolina_pp

dla mnie to denna piosenka. "a teraz chodź tu do mnie , poczuj się swobodnie !!" głupi tekst , marna melodia. co o tym myślicie?

Gość Taka prawda
mi sie podoba nawet cała płyta

Gość paco rabane
bravo jestes madra dziewczyna chcialbym cie miec .. chociaz na godz

Nie chcę jej sobie dokładnie przypominać bo mnie zbiera na mdłości ale pamiętam że drażni mnie brzmienie głosu solisty, żałosny tekst i denerwująca linia melodyczna. Nie mam pojęcia kto i po co to spłodził. Jeszcze bardziej zdumiewa mnie że radio w ogóle nadaje tę piosenkę.

--> trtrtr Mnie najbardziej zdumiewaja wypowiedzi jak twoje.. :D Nie podoba mi się nie słucham.. A nie nakręcam się jakąś chora niechęcią. 🖐️

fajnie,że jeszcze ktoś nie trawi tego debilstwa:P a może mnie ktoś oświecić co znaczy: JASNE DłONIE? umyte, czy co? :P

Gość a kto ci kaze sluchac
wy to macie problemy :o

Dobra, cholera lepiej mi pomozcie. Szukam utworu fajnego, takiego spokojnego troche dziwnego (ale rymuje) lecial ok. godziny 12:20 na dwójce (radio 2 dla niezorientowanych) ktos moze tez tego sluchal i przez przypadek wie? Zdenerwowac sie mozna, jakby mi w ucho wpadaly takie melodie jak chodz tu do mnie to byloby po klopocie :P

Gość miksturkaa
Jeejku,ja tez nie lubię tej piosenki,no i co z tego ?! Po prostu jej nie słucham. Wiele piosenek mnie wkurza,słucham tych które lubie,i już.

Gość karolina_pp
a czemu miałabym nie wyrazić że coś mi się nie podoba , wiadomo ,że to taka " pioseneczka" którą zachwycają się małolaty itp. nic godnego uwagi. naprawdę wartościowych piosenek jest w radiu niewiele

Piosenka jak piosenka, jedna z wielu- do historii nie trafi. Ja tam wole RedHotów, Ciechowskiego, Cohena... to jest cos do czego sie wraca.

Ja tej piosenki nienawidzę. Jak słyszę to \"jest już ciemno, wszystko jedno\", to mam ochotę iść się powiesić albo przynajmniej wpaść w depresję.

Gość zosia nieobczajona
no tekst denny - a prowadza na liscie olis (najchetniej kupowana płyta w polsce !!!_ LOL

Gość a ja zjadłam
ja przy niej poznałam mojego faceta wiec mimo ze jest troszkę denna to mi sie podoba:D

Gość karolina_pp
laura diaz: dokładnie, przygnębiające dziadostwo

Gość jedzze pasjami na hulajnodze
słuchając tej pieśni czuję się kur**** daleko id bycia swobodną

Przypomnę wam (choc większość ma prawo nie pamietać)niejaką Sabrine. :D Tez miała jeden przebój. Akurat byłem w wojsku. Co trzeci rezerwista miał ja namalowaną na chuście ze specjalnym uwzględnieniem jej walorów piosenkarki. ;) :D Co do nienawiści czy innych negatywnych odczuc co do tego wykonawcy czy np Dody.. są jak opady deszczu, występują, macie prawo się zdenerwować ale czy warto ?

Myrevin, ale Sabrinę pamiętamy jak juz słusznie zauważyłeś , niekoniecznie dzięki sezonowemu utworowi:) Natomiast niechciałabym zapamiętać zespołu Feel , dzięki temu że wokalista pochwali się swoim niewymownym.Nie widzę natomiast szans żebyśmy ich zapamiętali tylko dlatego że \"jest juz ciemno i wszystko jedno\"... Pozdrawiam.

nie podoba mi się ta piosenka ...ogólnie polski rynek muzyczny to sam kicz tandeta i piosenki odrobinę lepsze niż wolność i swoboda ...;/ my chyba nigdy nie dogonimy amerykanów z jakością muzyki...;/ zauważcie że to ich wykonawcy są słynni na całym świecie ...;(

ja tam najbardziej nie cierpię piosenki dody -marna wokalistka i robi karierę na swojej wulgarności i braku ogłady - w której coś śpiewa a to jest mój nosek bo to jest twój nosek...którą mi puściła ostatnio koleżanka ...nie słucham praktycznie polskich piosenek ...może amerykańskie też są denne bo teksty jestem 50 cadilakiem wsiądź do mnie i odpal są takie sobie ale przynajmniej melodia itd.są ok :)

Gość Kinia i Gertrudka
"o boże i mówi tak jak ja" Nie nawidzę tej piosenki. Ale ludzie kupią każde g.ówno byleby je dobrze opakować i rozreklamować. Nawiasem zdecydowana więszkość polskiej muzyki współczesnej, rozrywkowej jest denna, depresjogenna, smutna, etc. Taka przykładowo Kasia Kowalska, wg której "wszystkim brakuje szczęścia", KOmbi, którego pokolenie starzeje się i umiera, Kahay lubię ale piosenka Testosteron, że przez niego wszystko, że faceci są dodupy i laski cierpią.... Za dużo tego negatywizmu jest w polskiej muzyce.....

mniejsza z negatywizmem....spójrz na taką dode, Andrzejewicz,Cerekwicką,Szarmach,ta Reni nie pamiętam nazwiska...one wszystkie są takie same i tak samo kiczowate bez jakiegokolwiek wyrazu...w tworzeniu muzyki tekstów piosenek teledysków ...cały rynek muzyczny...jesteśmy do dupy ...;/

Na początku istnienia piosenka mi się podobała,ale że za często ją puszczają to wychodzi mi bokiem. :/ Co za dużo to niezdrowo. :/

mi sie za to podobają Kanikułyyyyyyyy i polski i ruskie a sciagnijci sobie Bomba Bojs- \"Cały Twoj \" ale ja pieje zawsze z tej nuty nhaahhahaha