Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

potrzebuje obiektywnej oceny...

Polecane posty

Gość lena 1985

Otóż mam chyba ostatnio jakiegos pecha. juz 3 raz probuje isc do ginekologa a ciagle mi sie nie udaje. Najpierw chciałam isc do osirodka do mojej ginekolog okazało sie za ma urlop, potem prywatnie juz miałam wizyte ale facet musiał gdzies wyjechac, pozniej ja nie mogłam, ale mniejsza z tym...otoz potrzebuje obiektywnej oceny mojego przypadku, bo z biegiem czasu tylko bardziej sie zadreczam i nie moge na niczym skupic i w ogole brak juz mi sił... otoz skonczyłam dzis drugie opakowanie yasminelle. przez cały ten czas bolał mnie brzuch jak przed oresem oraz jajnik-prawy...mimo to tabletki brałam regularnie,innych lekow nie stosowałam, wymiotów i biegunek nie było....jakies 3 dni temu pojawiły sie białe upławy i szyspanie - pomyslałam ze to znow grzybica, mimo ze zazywam probiotyki i jogurty, ale dzis upławy ustały a szczypanie jeszcze troche jest, w dodatku mam brzuch jak balonik, jest mi niedobrze, mam lekkie mdłosci... czy mozliwe zebym była w ciazy, skoro tak boli mnie brzuch? i pojawiły sie te uplawy? juz sama nie wiem co o tym myslec... mam nadzieje ze wizyta na ktora jutro sie umowiłam mi cos wyjasni, ale chciałabym poznac wasze zdanie

Gość jola87
twój organizm widocznie tak zareagował na tab. anty.

Gość lena 1985
biore yasminelle a one podobno nie zatrzymuja wody wiec skad ten brzuch? nagle dostałam tez strasznego apetytu ale mozliwe ze to nerwy...wiecie moze gdzie mozna dostac papirek ktorym sprawdza sie ph?

Gość lena 1985
w czasie pierwszego opakowania czułam sie rewelacyjnie, okres dostałam wrecz przepisowo, wszystkie problemy zaczeły sie od 2. opakowania. wiem ze organizm przyzwyczaja sie srednio 3 miesiace ale czy mozliwe jest ze dopiero w drugim opakowaniu wystapia moje dolegliwosci?

Gość lena 1985
up

Gość lena 1985
cały czas kreci mi sie w głowie, jest mi niedobrze, juz sama nie wiem czy to wina tabsow czy powinnam sie iobawiac ciazy...juz nie mam siły...

Gość lena 1985
troche mnie uspokoiłas, ale nadal sie boje?

Gość quprdupelka
tabletki mają to do siebie że ich skutkiem "ubocznym" są objawy takie właśnie jak Ty masz, bolący brzuch, mdłości, zwiększają one apetyt itp. także bez nerwów, sama napisałaś że przez pierwsze 3 mieszki dzieją się różne cuda :) ja po swoich jem jak opętana :D no i brzusze urósł i cyce też niestety :O ale ja biore ponad rok już.

kobieto IDZ DO LEKARZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze masz zle dobrane leki albo co nie krec ze nie masz czasu bo jednak na necie masz zas siedziec!!!

Gość ala9
po co ma isc do lekarza? przy tabletkach tak jest .. moj gin powiedzial, ze trzeba to przebolec eh organizm sie przyzwyczai a potem bedzie z gorki