Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejku.....

czy też tak macie??

Polecane posty

Gość jejku.....

Jestem jakaś taka bardzo przemęczona.Wracam z pracy i nie mam siły na nic.Kompletnie nie kontaktuje,boli mnie głowa,nawet nie mam siły aby coś jeść,Zero we mnie energii i zycia.Na nic nie mam ochoty,wszystko mnie męczy.Mam wrażenie,ze tylko ja tak mam,a wszyscy dookoła cieszą sie z zycia.Wypowiedzcie sie.

Gość jejku.....
????

Gość jejku.....

Gość jejku.....
Gracja spacja----->mnie to przeraz,bo czuje sie tak codziennie,niezaleznie od tego czy sie wyspie czy nie.

Gość jejku.....
deserted----->to znaczy?? tez tak masz cały czas??

Ja sie po prostu malo stresuje :o Za to osoby z mojego otoczenia, ktore zyja w ciaglym stresie, sa wiecznie przemeczone, nawet po swietach czy weekendzie.

Gość jejku...
wlasnie,to chyba ten sters tak działa,ale ja nie potrafie sie niestresować.Kiedyś mnie to chyba wykonczy..

ja jestem wiecznie zmeczona ale problem w tym ze nie musze nic robic.jestem bardziej znudzona niz zmeczona.mam wszystko czego zaprane ale nudze sie.jestem przemeczona z nudow.

To cholerne zmęczenie 22:44 fanka jestem jesień, smutno zimno i męcząca. Dzieciaki daja w kość, maleńki nie spi w nocy za to w dzień jak zabity, starszy lata i krzyczy, nie mozna go położyć, mąż w pracy. Wyc sie chce Wszystko o czym marzę jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące... I co mam teraz zrobić? 23:10 czas dla Ciebie dzieci podobnie jak Ty odbierają jesien tylko w inny sposob odreagowują

Gość no ja tak mmam
ja tak mam z niewyspania. Musiałabym wstawać o 9-10, żeby być wyspaną. W sobotę spałam do 10 i od rana miałam energię. Mogłam góry przenosić.