Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_s

Wkurza mnie juz ta dziewczyna, co myslicie?

Polecane posty

Gość czarna_s

Ja i moj facet mieszkamy w wynajetym mieszkaniu ze wspołlokatorami - pracujacymi (nie jestesmy studentami). jest wsrod nich dziewczyna ktora mieszka tu juz 4 lata i ciągle sie rządzi. Ma pretencje ze naczynia stoją w zlewie 1 dzien, ze cos sie zepsuło komus w lodówce :O Oprocz tego- co mnie najbardziej wkurza- ciagle ma jakies sprawy do mojego faceta- a to zeby jej pomogl wybrac cyfrówke, a to zeby jej cos wydrukowal, poszukal w necie itd. :O Mamy bardzo malo czasu wolnego a ona nam ten czas zabiera :O Dodatkowo przychodzi do nas do pokoju kilka razy dziennie po cos tam :O A najgorsze jest to, ze przychodzi czasem jak sie kochamy :O i puka puka nawet jak sie nie odzywamy ze ma wejsc albo puszcza non stop sygnały zeby ktos wyszedl :O Coraz bardziej mnie to irytuje :O Myslicie ze PRZESADZAM???

Gość terrorysta z Hamasu
nie przesadzasz upierdliwa dzioucha :-o

Gość ja mysle ze_
FACET POWINIEN SIE ODEZWAC

Gość czarna_s
no powinien, powinien :-o ale on ma do niej jakąś słabość raz nawet nakryłam ich, jak ona robiła mu w kuchni loda a on nie reagował

Gość czarna_s
TO WYZEJ TO PODSZYW

Gość czarna_s
Heehehehehe dobre :D Ale ja tą sfere zycia zostawiam tylko dla NAS :)

Gość romannnnnnn
zesraj się jej do granka to się obrazi i da wam spokój, ja bym tak zrobił

Gość 111111111
podszyw ale się zastanów czy Twojemu facetowi tez tak ta dziewczyna działa na nerwy czy może tylko tobie

Gość jesteście nieprzystosowani
do życia w społeczeństwie. jak można nie myć przez 1 dzień naczyń, skoro kuchnia jets wspólna? lokatorka płaci tak samo jak ty, więc wymaga porzadku. dbaj o to, bo z tego co piszesz wynika, ze jesteś straszną syfiarą. a ona niech przestanie nachodzić twojego chłopaka, ale to on musi jej to powiedzieć, ty się nie wtrącaj.

Gość no cóż...
Wywieszajcie tabliczkę. "nie przeszkadzać" lub "wstęp wzbroniony"

Gość G L O N O J A T
skłoń ją podstępem do zdjęcia bluzki i stanika i wytargaj jej cyce od razu zrozumie, że nie można przekraczać pewnych granic

Gość no cóż...
a naczynia dopóki nie macie zamiaru umyć zabierajcie do pokoju.

Gość no właśnie*
u siebie w pokoju brudź, a nie w części wspólnej. możecie sie też przecież wyprowadzić.

Gość noooooooo
nie przesadzajcie jak ktos pracuje caly dzien to chyba nie ma obowiazku przed wyjsciem switem do pracy myc garów po sniadaniu :O nie mieszkaja z mama zeby ich gnała, a ta dziewucha jest na takich samych prawach jak oni ! (?)

Gość czarna_s
no ale ona po prostu przegina! parę razy zapomniałam spuścić kupę w kibelku, to zamiast spuścić za mnie to przyleciała, że jej śmierdzi no ludzie! :-o

Gość czarna_s
i znowu podszyw

Gość romannnnnnn
zesraj się do zlewu i za nic w świecie się nie przyznawaj że to ty albo twoj mąż. nigdy. Zaprzeczaj ze wszystkich sił, daj sobie rękę obciąć że to nie ty. Lokatorka wtedy zgłupieje i albo się obrazi na was albo pomyśli że jesteście dziwni i da wam spokój. Tylko pamiętaj za nic się nie przyznawaj.

Gość czarna_s
co za drastyczne środki :D nie mam zamiaru ponizac sie do tego stopnia....

gary nie umyte to mozna zostawiac we własnym mieszkaniu a nie we wspolnej kuchni, wyobraź sobie idziesz coś robić w kuchni a tam w zlewie cudze naczynia które ci przeszkadzają, a co do włażenia do waszego pokoju i nachodzenia to masz rację, może sposób z wywieszką NIE PRZESZAKDZAĆ nie jest zły ja też wynajmuje pokój i dzielę lazienkę z innym lokatorem, jak on mnie wkuwia, nasika spuści pare kropel wody i zostawia ODKRYTĄ DESKĘ

Gość jbakjdbfkj
no dobrze, a jak jej mówicie, żeby nie pukała upierdliwie i nie puszczała sygnałów kiedy jesteście zajęci, to co ona na to?

Gość radykalqwestion
proponowałybym robic to samo, kiedy do niej ktos przychodzi, tez pukac...a co do naczyn, to lepiej zmywajcie, zeby nie miałą sie do czgeo przeczepic..nie bedzie miała argumentu!!

Gość wrozka44
a spod jakiego znaku jets ta dziewczyna?to powiem ci co na nia zadziała

Gość trusski
powiedz jej zeby spadala......

Gość buehehehehehehehehehehahaha
ale was pozbadła, a wy biedne żuczki nie wiecie jak sobie z nią poradzić:D:D:D Żałośni jesteście, zwłaszcza twój facet, który daje się wykorzystywać bez umiaru:D:D No chyba, że jemu w to mi graj:D:D

Zgadzam sie gary lepiej umyc.To tylko chwila. Wyobraź sobie ja mieszkałam z angolami i oni tydzien nie myli garów.Tylko w weekendy.Wkurzało mnie to jak cholera.Nie miałam gdzie swoich umyć.Wtedy wykładałam ich gary byle gdzie i myłam swoje.Nawet moja sciereczka kuchenna raz była czarna z brudu.Okazało się że umyli nią podłoge.:-) Kiedys nie mieli czystych sztuccow zeby zjesc obiad to zgadnij co zrobili.POSZLI KUPIC NOWE!! Tragedia. Ciężko jest mieszkać z obcymi.

Gość ja tez mam dosc brudasow
ktorzy zostawiaja gary w zlewie albo zepsute jedzenie w lodowce...albo brudne ciuchy w pralce.. Dziewczyna ma racje co do tego.. A jak wam tak zle, to jaki problem zmienic mieszkanie????

no rzeczywiscie,mnie tez by draznily niepomyte naczynia,zwlaszcza,ze kuchnia jest wspolna:O a twoj facet to pizda,skoro sie tak cacka z ta panna!ty sie wreszcie nia zajmij,naprawde dziwie sie,ze pozwalasz jej tak wlazic z buciorami w wasze zycie,zal mi cie

Gość ja tez mam dosc brudasow
do manija...ja tez mam ten sam problem:(( mieszkam z mezem w studiu, dzielimy tylko lazienke z dwoma innymi studiami.Wczesniej bylo ok, ale od kiedy wprowadzily sie 2 czarne ( pelno sztywnych wlosow w lazience, sladow po butach w wannie:(() i jakis lysol ze wschodniej Europy ( jaki sika to czesto wcale nie spuszcza wody i klape zostawia podniesiona), nie mowiac juz o zostawianiu swiatla, a wtedy wentylator buczy-nasze studio jest najblizej lazienki. Juz nawet napisalismy notke na drzwiach o zostawianiu lazienki w stanie takim, jak bysmy chcieli ja zastac...nic nie pomaga... mieszkamy ze swiniami, na szczescie niedlugo zmieniamy mieszkanie

Gość O matko...........
a po ile Wy macie lat, ze nie umiecie załatwić takiego problemu??Po pierwsze to nie dziwię się tej dziewczynie, że wkurzają ją nie umyte talerze przez jeden dzień. A ztym popsutym żarciem to wogóle obrzydlistwo. Musisz być niezłym flejtuchem, skoro Tobie to nie przeszkadza...A z tym jej nachodzeniem, to widocznie ta dziewczyna nie widzi w tym nic złego, bo zapewne JEJ O TYM NIE POWIEDZIELIŚCIE,ŻE WAM TO PRZESZKADZA. Wystarczy powiedzieć nie, na jej prośbę. Jak również wytłumaczyć, że potrzebujecie spokoju po pracy, a ona Wam zbyt często ten spokój zabiera.