Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vlk

Czemu ludzie nie potrafią zrozumieć, że lubię być sam?

Polecane posty

Gość tłumik.
No własnie dla mnie warto. Żadne zwierze nie posuwa innego, bo chce miec dzieci. Zwierze nie wie, ze z tego beda dzieci. Zwierzę chce posuwać. Tak to natura obmyśliła. Zwierze nie jest swiadome. Człowiek jest swiadomy, ze z posuwania będa dzieci, ale niekoniecznie my.sl o dzieciach ich popycha do ciupciania. Inaczej nie byłoby tych wszystkich kondomów i pigułek. Ludzie chcą sie ciupciac. Bądx sobie jaki chcesz, ale wydajesz mi sie dziwny. Już abstrahując od tego, czy chcesz się spotykac z kobietami, czy nie. Bije od ciebie jakaś negacja wszystkiego. Tego nie warto, tamtego nie warto, bo to , bo śmo

Gość bvcert
nie byłbym dobrym chłopakiem , dlatego nigdy nie bede mial dziewczyny

\"Ale kobiet i tak jest więcej niż mężczyzn, ktoś musi być sam \" czemu wy zawsze potarzacie to kłamstwo a przynajmniej półprawdę... kobiet jest więcej ale po 55 roku grrrrrrrrr

vlk --> ale mozesz seksic w gumie, wtedy dzieci nie bedziesz miec :) a przyjemnosc jest zachowana ;)

_Kwiatek ---> bo paradoksalnie to jest tak, że pozwalając coś zrobić dla siebie, robisz tez coś dla osoby, dla której zrobinie czegoś dla Ciebie jest przyjamnością ;) Ale zagmatwane :D - połapiesz się o co chodzi?

Gość bvcert
liczba kobiet jest podobna .MEzczyzn nie jest mniej. Chyba po 50 roku zycia

klaudka --> tak,tak załapałem, masz racje :) a teraz nie mam komu robic przyjemnosci, buuuuuuuu ;)

Gość vlk
Nie neguje wszystkiego, neguje tylko seks jako główny i najważniejszy cel w życiu. Moim zdaniem życie to cos więcej niż ciupcianie.

vlk --> ale ja tez lubie pobyc sam... pograc sobie na przyklad :) ale dziewczyny to absolutnie nie wyklucza :)

vlk ----> no fakt, seks to nie wszystko, ale jest miłym dodatkiem w życiu. Nie popadaj w skrajności

z jednej strony dobre cechy powinny być dziedziczone, ale z drugiej strony... to takie obleśne. vlk, to co Twoi rodzice robili jak nic nie robili?? chyba coś się wytłumaczyło.

klaudka --> no wlasnie, ostatnio uskuteczniam te gówniane portale randkowe bo łowienie na małego psa w parku coś nie idzie ;)

Gość vlk
_Kwiatek myślisz, że można mieć dziewczynę i jednocześnie niczego nie zmieniać w swoim życiu? Interesujący punkt widzenia, ciekawe na ile to jest możliwe.

vlk ----> nie da się mieć kobiety i nic w życiu nie zmieniać. No nie bądź egoistą, tylko rusz trochę głową i pomyśl, jak takie rzeczy pogodzić - wielu ludzi tak robi, więc się da

Gość tłumik.
Dobrze, więc ok Tylko odnosze wrazenie, że jestes burkliwy, marudny, wymysliłes sobie jakis dziwaczny porzadek świata i w ogóle cię nie stać na zadną elastyczność. Ale jak ci z tym dobrze, to twoja sprawa. Ale nie dziw sie, że ludzie cie uważają za nienormalnego. Norma to norma, cos, co jest własciwe dla danego zagadnienia. Własciwoscią człowieka jest to, że odczuwa pociąg seksualny. Druga normą jest, że daży do spełnienia swoich potrzeb. U ciebie jedna albo obie z tych rzeczy są zaburzone. Więc nie miescisz sie w normie

vlk --> nie,nie, tego nie myslalem. zmienic trzeba, ale ja uwazam ze warto, bo jest z tego duzo przyjemnosci ;) to juz ktos tu powiedzial o seksie --> jak sprobujesz jakie to przyjemne to bedziesz chcial to robic ;)

Gość bvcert
ja mam to gdzie ze nigdy nie bede mial dziewczyny /NIe mam potrzeby miec potomka.:) A dla chwili przyjemnosci nie dam sobie zrujnowac zycia.

ja był tego nie tłumaczyła lenistwem, czy chęcią niezalezności, a zwykłym lękiem przez odrzuceniem

Gość bvcert
ludzie ktorzy piją , biją , ale robia dzieci sa normalni? Nie oszukujmy sie Nie ma takiego czegos jak norma.

Gość tłumik.
ale oczywiście twój odchył nie jest niebezpieczny dla otoczenia, więc nalezy ci sie szacunek taki sam jak kazdemu innemu

Gość jakkkaka
Zostawcie faceta. Ty jest tyrania większości, która nie może pojąć, że ludzie są różni. A w historii zdarzali się naprawde samotnicy. I gadanie że "człowiek to istota społeczna" jest równie prawdziwe, jak to, że w każdej społeczności zdarzali się ludzie wybierający samotność. To że wy musicie "mieć umoczyć" (cytat wyżej) i nie potraficie dnia wytrzymać bez swoich "miśków" i "niuń" to nie znaczy, że wszyscy tak mają. I niekoniecznie trzeba od razy doszukiwać się DDA i DDD i nie wiadomo jakich "skaz" społecznych. Niektórzy tak mają i już. Ich prawo i ich wybór!

Gość do bvcert
Mieszkasz w Anglii?

silly maggot --> no jak to co? przyjemnosc widzimy, przynajmniej ja :) ale poki sie nie sprobuje to sie nie wie ile to przyjemnosci daje ;)