Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POKLIU

BRAK OBJAWÓW CIĄŻOWYCH - czy to źle

Polecane posty

Gość POKLIU

Wczoraj koleżanka powiedział mi że im wiecej objawów tym lepiej, a ja nie mam żadnych ( 8 tydzien ) o czym to może świadczyc ?

Pokliu nie martw się.Każda z nas inaczej przechodzi ciążę.Ja miałam objawy i to bardzo mocne i ..... Jednak dla spokoju ducha idź do lekarza.W tym tygodniu powinnaś już usłyszeć serduszko maleństwa. Nie ma co się martwić na zapas!!! Trzymaj się cieplutko!!!

Gość POKLIU
U lakarza juz bylam 2 razy i wszystko jest ok.

Nic sie nie martw to nie prawda że im więcej objawów tym lepiej!! Ja tez nie miałam żadnych objawów. Dopiero ok 25 tygodnia zgage i wcale mnie to nie cieszy tylko męczy. Od początku nie miałam żadnych objawów ani mdłości ani bolesnych piersi.

no to twoja koleżanka coś sobie wydumała ja nie miałm żadnych obiawóaw i ciąża przebiegała ok synhek urodził sie zdrowy ciesz sie ze super znosisz ciąze

Gość POKLIU
ciesze sie - ale jakby to miało byc cos złego.... Jesc jakos tylko nie moge, na nic nei mam ochoty, jakos mnei odpycha.

to normalne ja tęz tak miałm to 13 tygoidnia wszytko na mus jadłam a potem juz normalnie i o 2 w nocy też i moj synek teraz jeszce sie budzi o 2 :D

Gość POKLIU
i jeszce ma depreche nic mi si enei chce- no ale pogoda nei nastraja do niczego ;(

Pokliu, ja jestem w 10 tygdoniu i prawie tez nie mam zadnych objawow. Bola mnie tylko piersi i jestem senna. A z jedzeniem nie ma problemow. A to tylko dowod na to ze kazda ciaza jest inna. Bylam u lekarza i wszystko wedlug niego jest w porzadku.