Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artemizia

Czy lekarz moze pomylic krwiaki z ciaza mnoga? 6 tc

Polecane posty

Gość artemizia

Bylam dzis u ginekologa.Podczas usg krecil glowa i powiedzial,ze mam 1 zywa ciaze i dwa pecherzyki(ktore moga byc zarodkami albo krwiakami).W 1 pecherzyku bije serduszko. (albo sie wchlona albo nie wiem co).Podobno jestem w 6 t.c. Od razu poszlam tez do drugiegi ginekologa, ten mi powiedzial, ze ciaza jest pojedyncza, ale moze zakonczyc sie poronieniem bo serduszko bije ok 80-90 razy. Czy ktos byl w podobnej sytuacji, Co ja mam o tym myslec? JESTEM W SZOKU!

Gość artemizia
hmmmm

Miałam tak samo, gin powiedziała że to drugie to albo ciąża albo wynaczynienie. Przy drugiej wizycie okazało się że to ciąża dwujajowa, po 12 tygodniu ciąża obumarła :(

Wywnioskowałam po tym że Twoja ciąża jest prawdopodobnie zagrożona.Czy dali Tobie jakieś leki na potrzymanie i kazali leżeć??? U mnie było podobnie jak u Ciebie i utrzymałam ciąże.

Gość artemizia
Od pierwsezgo gina dostalam duphaston, od drugiego nic! Stkrotka 26: przykro mi bardzo :(... Boze , to niemozliwe zeby byly trojaczki !!!!!

Gość artemizia
nikt, nie moiwl,ze mam lezec

Gość artemizia
a u kogos zdarzylo sie odwrotnie? Znaczy pecherzyk nie byl dzieciatkiem tylko krwiaiem, ktory sie wchlona i nie mial wplywu na ciaze