Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naprawdę warto żyć

Naprawde Warto Życ! - reaktywacja

Polecane posty

normalnie... zdałam sobie sprawę ze nie mam szans,zeby go zauroczyc tą moja dawna miłosc szkolna.ja piernicze,ale przez te 6 lat czasem myślałam "szkoda,ze poszlismy do innych szkol,kontakt sie urwal".a ostatnio odezwał sie do mnie,znalazł przez etn portal ansza klasa. dzis wpadły w moje łapki pewne zdjęcia. i co widze? K z dziewczyna. czemu ja tak mam zawsze??? i jeszcze komentarz 'dziękuję bogu za te wspaniałe lata licealne,lepiej byc nie mogło". masakra... ja tam wspaniałej klasy w liceum nie miałam. zyskałam jedną swietna przyjaciółke i z dwie dobre kolezanki.tyle.kazdy spieprzyl w swoja strone. fajnie ze K miał super kalse..ta dziewczyna jest własnie z jego klasy licealnej. nie ma szans. a z K ze studiów tez szans nie ma. ide ryczec.

jak zaryzykowac..?? cięzko będzie.bo jezeli są tak zgraną paczka znajomych,a ona jest jej częscią to nie mam szans. mam nadzieje,ze dojdzie do spotkania i wtedy się okaze co.. nadzieja umiera ostatnia.

tak,mamy się spotkac klasowo. tyle,ze widomo zaraz sesja i cięzko ludzi zebrać. jeszcze po 6 latach to nawet troszke dziwnie. w kazdym razie trzeba czekac.

Ellie juz nie płakusiamy... Jesteśmy silne kobitki ;-) !! a co do Twojej sytuacji,to moze spotkaj sie z nim jeszcez raz i pogadaj z nim. jak woli cycko-marzenie to niech spada na drzewo.

juz mi przeszlo , ;) , mam go gdzies juz, plakac wiecej nie bede za zadnym facetem no nie dluzej niz dwie godziny, ( jak w ty wypadku :P a uciebie Blawatku, jesli jest jakas szansa to ja wykorzystaj ! bo skoro trzyma cie to uczcuie do teraz to moze jednak warto :)

tak.tłumacz sobie to jak chcesz.ale normalnie jakbym piorunem dostała w łeb.pozbierac sie nie moge od tych czterech dni. czy ja cos zrobiłam ? nie! i pewnie nie zrobię. bo wredna choc jestem to nie w takich sytuacjach. ale to chyba rzadkosc w dzisiejszym swiecie,co widze to jedna odbija drugiej :O. ja tylko pisze tu to co mysle. nie pisze tego co zrobię,nie obmyslam planów.poprostu pisze co mysle. i dlatego czsem to sie wydaje hamskie,wredne,okrutne. FHG--> w sumie tak jak u Ciebie. tez nie piszesz tego co robisz ale to co myślisz:P (np.o dyskotekach:P)

musze \"wrzucic na luz\". i przyjąc taktyke \"zwisa mi to\" ;-). bo inaczej się wykończę.

Dawno mnie tu nie bylo od wigilli a juz prawie po swietach szczerze to ja sie zbytnio nie objadlam i caly czas jestem glodna moze mi sie juz od tego jedzenia tak zoladek roszerzyl:)Silly bardzo sympmatyczna i fajna dziewczyna z ciebie jest jak na twoje zdjecie spojrzalam:) Eliee skoro tak postapil to moze lepiej ze to sie stalo teraz niz w momencie kiedy bylibiscie razem powiedzmy 2 lata pokazal swoje prawdziwe oblicze spotykajac sie z ta panienka.Szczerze ona nie jest taka biusciasta ma ladny biust ale tez nie duzy bez przesady ja mam wiekszy nie uwazam zebym byla bisciasta i nie mart wie bo to jest typ dziewczyny ktora umawia sie kilkama wiec na pewno on nie pierwszy nie ostatni.

jezeli chodzi o tą \"biustciastosc\" to chodzilo o to ze go wywalila tak na wierzch :D , bo biust ma ładny trzeba przyznac :D ja tez sie tak objadlam , ze ledwo chodzee

Ellie wiesz dobrze ze dobry push up wywali wszystko na wierzch nawet jak tego jest niewiele ale to sprawa indywidualna kto co chce pokazac ja np.takiego zdjecia bym nigdy nie umiescila ale sa tez osoby bezpruderyjne i ona pewnie do niech nalezy.A z tym jedzeniem to fakt pewnie przytylam ale i tak widac nie bedzie dobrze ze juz po tym wszystkim ja nie przepadam za tym ciaglym siedzeniem przy stale i gadaniu o niczym.

FHG ja pije wode a tak naprawde to napisalam ze widac nie bedzie bo waze z 53 kg a wzrost 172 wiec u mnie jesli nawet wazylam 58 i tak nie nazekalam bo wielkiej roznicy nie bylo jeszcze zalezy gdzie te kilogramy pojada mi poszy tam gdzie pojsc powinny:)

ja tez juz czuje ze przytylam, no niezle, po swietach biore sie grubo za siebie! :D albo tak po sylwestrze heh

hej, :-) Angolek, jak mogłabym o Tobie zapomnieć?? właśnie sobie pobiegałam. :-) aaale mi lekko, chyba mogę fruwać. a tak poważnie to biorę się ostro za siebie. albo schudnę albo się wykończę.

Dzięki Sssilly... 🌼 Wiedziałam, że kto jak kto ale Ty o mnie nie zapomnisz. :p