Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kla

W ile zrzucę 27kg na owocach?

Polecane posty

Gość kla

Otóż właśnie muszę zrzucic tyle nadprogramowego balastu??? Niewiem ile mi może to zająć..czy wystarczą 2 miesiące?? Pomóżcie...

a zastanawiałaś się jak będzie wyglądać twoja skóra jak tyle zrzucisz w tak krótkim czasie??

Gość ja bym nie mogła jesc samych
owocow... brzuch mnie by bolal. lepiej postanow sobie aby jesc białko. ono jest lepsze na odchudzanie a jako dodatek warzywa. owoce czasem tylko. ja schudłam 22 kg w okolo 4-5 m-cy. na diecie 1200 kcal. + lekkie cwiczenia 4-5 razy w tyg. + nie jedzenie 4 h. przed snem.

Gość hahahaaaaak

Gość kla
no tak, wiem ze może wyglądac paskudnie, ale zawsze bede szczuplejsza, mi chodzi po prostu co myslicie na ten temat tzn. w ile moge tyle schudnac?????

bedziesz szczuplejsza i bedziesz wygladac paskudnie. na zwisy skory pomaga wtedy juz tylko chirurg wiec sie lepiej zastanow. ile masz lat? 7 kilo to jest duzo i skora jest naciagnieta. musisz po pierwsze jesc rozsadnie, po drugie cwiczyc a po trzecie zalozyc sobie realny plan czyli dac sobie minimum pol roku a najlepiej 8-9 miesiecy. jak schudniesz 15 kilo to i tak juz bedziesz chudsza.

Gość kla
ale ja mam zamiar cwiczyc... przeciez rok to strasznie duzo,...a nie lepiej szybicej sie z tym uporac?

Gość hahahaaak
autorka chciala spytac po ilu dniach sie rzuci na jedzenie, a nie po jakim czasie zrzuci 27 kg:d

Gość do autorkitopicu
uda Ci sie , tylko musisz jesć same warzywa i owoce, kiedys tu czytałam o podobnym przypasku i laska schudła duuuzo w króetkim czasie na tej diete, ale moze poczekamy niech sama sie wypowie :) powodzenia :)

Gość kla
mysle ze mi sie uda...dziekuje za wypowiedzi...oczywiscie chcialabym wiedziec czy do konca stycznia mi sie uda.... i zaczynam od jutra...

Gość ja słyszałem
że Lady wcale nie schudła,podobno caly czas bezskutecznie walczy z nadwagą poproscie o fotki ,przekonacie sie

Gość ja słyszałem
że Lady wcale nie schudła,podobno caly czas bezskutecznie walczy z nadwagą poproscie o fotki ,przekonacie sie

Gość ja słyszałem

mozesz i w pol roku co jest do zrobienia i to nie jest wcale tak dlugo. czas i tak uplynie a ciezko mi uwierzyc ze utrzymasz wage po takiej diecie nawet ja ci sie tyle uda schudnac. skad wiesz, ze nie powrocisz do danych nawykow? to nie jest takie proste jak ci sie wydaje.

mozesz i w pol roku co jest do zrobienia i to nie jest wcale tak dlugo. czas i tak uplynie a ciezko mi uwierzyc ze utrzymasz wage po takiej diecie nawet ja ci sie tyle uda schudnac. skad wiesz, ze nie powrocisz do danych nawykow? to nie jest takie proste jak ci sie wydaje.

Gość lady co ty masz do powiedzenia
gdy poprosilem o Twoje fotki nie chcialas pokazac,sądzę ,że sama masz problem ze schudnieciem a pouczasz innych;nie schudłas,walczysz nadal bezskutecznie z otyłoscia

Gość Lady jest gruba
nie potrafi schudnąc,a Wy prosicie Ją o rady,leczcie się :classic_cool:

Gość dokladnie nanananana
lady przeciez mozesz wrzucic foty z obcieta glowa jak nie chcesz by nikt cie rozpoznal...Przynajmniej wszyscy by w koncu uwierzyli ze tyle schudlas:P

jasne żebyście mogły ją zjechać jak psa. Lady nie dawaj - trzeba się szanować. Nawet jak by miała proporcje lalki barbie to byście ją zjebały dla zasady. A GDZIE WASZE CZARNE NICZKI?

a niby z jakiej racji mam tu swoje fatoki na kafe umieszczac? nie mam zamiaru sluchac steku wyzwisk i obelg co jest na tym forum powszechne bo zawsze znajdzie sie jakas tchoziwa pomaranczka co sie nawet na czarno nie zarejestruje i mnie obrzuca blotem. niektore kafeteriowiczki maja moje zdjecia otrzymane mailem i mysle ze to styknie. moze cos kiedys wkleje.

Gość kla
Ale nikt nie mówi przecież że to ma być łatwe...ja wiem, że to jest bardzo trudne...ale jeśli mam siłę, by jakoś się trzymać, to myslę, że lepiej to wykorzystać!:):):) No i dziekuję za wypowiedzi...czyli sądzicie że w 2 mies. jest to możliwe...i wiecie co jesli schudnę, to przysięgam sobie , że zrobię wszystko by tą wagę utrzymać, bo wiem, co to znaczy efekt jojo... a czy ktoś probował juz takiej diety i w ile schudł???

Gość ja tez słyszałam
że ta stopka Lady jest kłamliwa ,a jej włascicielka jest gruba

Gość kla
ja nikogo nie bronię, ale kto i skąd moze takie rzeczy wiedziec...skoro kogos nie widzial? i czy ktos odpowie mi na pytanie?

Gość do fat cat
czy ktos do ciebie albo o tobie cos tu napisal? lubisz wazeliniarstwo-mam na mysli twoją adwokature Lady:Pnie rozumiem ,nikt nie prosi o obronę a ta broni żeby uzsykac przychylnosc Lady,żenada ,wstyd:P

Gość ales TY durna Baba
sama się wstydź, znam Lady fajna z Niej babka. chciałabyś być taka ładna.

Gość buehehehehehehahhahahahaha
znam Lady fajna z Niej babka. chciałabyś być taka ładna." buehehehehehehehehheehe,Lady i uroda to 2 sprzecznosci buehehehehehe

Gość ales TY durna Baba
uważaj bo się posikasz idiotko

Gość ales TY durna Baba
bo ja nie dość że się posikałam to jeszcze kleksiora pusciłam