Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariczkaaaa

dziwne zdarzenie prosze o pomoc!!!

Polecane posty

Gość mariczkaaaa

Hej dziewczyny. Na początek prosze o duża dozę wyrozumiałości. Nie róbcie sobie żartów, bo ja mam poważne zmartwienie... przedstwię wam sytuację. Drugiego dnia okresu załozyłam tampon i kompletnie o nim zapomniałam, mój chłopak miał wrócić nasępnego dnia ze zjazdu (studiuje zaocznie)ale wrócił dzień wcześniej bo miał odwołane zajęcia...kompletnie zapomniałam o tamponie (ze go mam w sobie) i pieściliśmy się, gdy bylismy bardzo podnieceni on wszedł we mnie, ale wyczuł opór no i wtedy przypomniałam sobie o tamponie.... Zawsze kochamy się uzywając prezerwatyw...tym razem przed wyjęciem tamponu on chciał wejśc we mnie bez gumki (troche stracilismy głowę), jego penis był mokry od tego płynu co się wydziela przed wytryskiem...gdy usunęłam tampon obyliśmy stosunek ale uzywając gumki. I moje pytanie jest takie...czy sa jakies szanse że moge zajśc w ciążę? Prosze o wyrozumiałośc i prosze nie wpisywać złosliwych komentarzy. Czekam na Waszą opinię, strasznie sie boję.

Gość jola87
raczej podczas miesiączki kobieta nie ma dni płodnych ale mieliście zabawę:)

Gość mariczkaaaa
kupe stresu raczej :) nie wiem jak mogłam zapomnieć o tym tamponie, no i jak mogłam pozolić mu na wejście we mnie bez gumki..na przyszłośc będę bardziej rozsądna. Dzieki :)

Gość klauducha
Czy w czasie okresu może dojść do zapłodnienia? Bardzo mało prawdopodobne, ale możliwe. Z badań na zwierzętach i ludziach wynika, że teoretycznie może tak się zdarzyć. Prawdopodobnie wtedy, gdy kobieta jest bardzo podniecona (przyspiesza to następne jajeczkowanie) albo wręcz przeciwnie - gdy została zgwałcona. U kobiet z krótszym cyklem (20-21 dni) owulacja, czyli jajeczkowanie, może wystąpić w 6.-7. dniu cyklu, a więc jeszcze w czasie krwawienia.

Gość mariaczkaaa
ojejku :(, noale tak sobie myslę, ze chyba przez tampon to by sie dalej nie przedostały plemniki z tego płynu? Chyba trochę mało rozgarnięta jestem

Moze i jestem jakas dziwna i nie dzisiejsza ale jak zyje nie slyszalam zeby mozna bylo zajsc w ciaze bez wytryslu.. I zeby ktokolwiek zaszedl, zanim facet trysnal.. Sama sie tak bawilam a na dodatek moj facet wychodzil tuz przed i w ciaze nie zaszlam. Tego plynu bylo we mnie pewnie duzo. Fart? ? Dziewczyno nie stresuj sie niepotrzebnie.

Gość miriczkaaaa
kurna dziki za słowa otuchy, ja jestem z natury panikara :) pozdrawiam