Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *poli*

Chodzicie zimą do solarium?

Polecane posty

Gość kosmetolog
Wspolczuje Wam... Mlode dziewczyny, anie wiecie nawet jaka krzywde wyrzadzacie nie tylko swojej skorze, ale calemu organizmowi... Moda na opalanie juz minela, kazdy wie, ze to niezdrowe. Jak byscie sobie uswiadomily jak sie zalatwiacie na wlasne zyczenie... I odnosnie pudrow- sa tearz tak dobrej jakosci, ze wrecz nam pomagaja, nie ma w nich nic szkodliwego, a uv po prostu zabija to, co najlepsze...

Gość ola la la
a ja nie chodze w ogole na solarium ani nie uzywam zadnych podkladow.mam lekko ciemna karnacje ale lubie jak moja twarz jest blada :) wtedy tylko brazowy puder na kosci policzkowe i wychodza takie super rumience :) no co? ja tak lubie... ;p

Gość nnnnnnnnnnnnnnn
w zime powinno sie byc bladym... zawsze chce mi sie smiac z tych panienek z solarum... sztucznie taka opalenizna wyglada zimna wg mnie... latem jakos znosniej:)

Gość mróweczkaaa

Gość reaaal girlllll
ciagle gadacie ze w zimie sztuczna opalenizna jest fuj i wyglada sztucznie. a kto mowi ze jstesmy zjarane na maxa? ja chodzac na solarium wygladam tak jak wiekszosc osob wyglada bez solarium. dalej jestem blada ale juz nie sinobiala. czy to takie zle?

Gość lu_netkaaaaaaaa
a jak ma sie plamy i przebarwienia to niewskazane prawda?

Gość Jumper
a od czego masz te plamy i przebarwienia ?

Gość zimą do solarium/
wogóle nie zdrowo jest chodzic do solraium,co Ty wymyslasz???

Gość zimą do solarium/
bardzo złe bo niszczysz sobie skóre:(

czemu każdy myśli że jak się chodzi na solarium to jest się zjaranym na węgiel...jeśli się opala z głową to się wygląda pi prostu zdrowiej...ja zimą mam straszny kolor cery,wyglądam jakbym była chora:blada,podkrążone oczy....a teraz mam lekką naturalną opaleniznę i dobrze wyglądam...

Gość opall
ja ówież chodze do solarium raz na tydzien po 8-10 minutek... moi rodzice uwazają ze przesadzam bo jestem juz spalona ale ja nie wiele róźnie sie od swoich opalonych sióstr które nie chodzą do solarium... takie osoby mówia to po to zebym przestałą chodzić do solarium... podobnie jak moje koleżanki które są białe jak ściana które po dwukrotnym opalaniu sie w solarium uwazają ze nie bedą chodzic bo to nie zdrowe i ze ja też nie powinnam... a mówia tak dlatego bo mnie szybciej opala a one nawet po dwóch razach nic nie opaliło.... myśle ze to zazdrośc!:P

Gość Jumper
heh...up

Gość A cóz Ty mozesz
to nie trzeba byc zjaranym,ale same naświetlania juz sa szkodliwe i mocno niszcza skóre,nawet nie musi byc nic widac:)

Gość wieciessssssss
ja ze swoja dermatolog, stosowalam leczenie na solarium, takze wiesz....

Gość ja nie chodzę
w ogóle nie lubię stylu zjaranych lasek w różowych futerkach i białych kozakach. Unikam więc solarki jak ognia

Gość dawdwafaf
a ja chodze :)

a ja chodzę do solarium sie ugrzać :):) i jutro też idę :D:D

a ja jestem uzalezniona od solki....chodze co tydzien na 15 minut, nieraz nawet 2 razy w tygodniu...wiem, ze to szkodzi, ale nic na to nie poradze, to jest silniejsze ode mnie...nie lubie chodzic biala i jak ide na to solarium, lepiej sie czuje i cera wydaje sie taka inna, promienna...ale zauwazylam, ze moja skora bardzo to odczuwa,stala sie sucha pomimo, ze 2 razy dziennie wcieram w nia najdrozsze balsamy vichy i nie tylko....dlatego pomimo mojego uzaleznienia,powiem szczerze, solarium to zabojstwo dla skory...

Gość ffatetfgert4gedtd
Popieram poprzedniczke w kazdym jej slowieazdym jej slowie...

Gość zarazzzz
gwiazdeczka 78- to moze skorzystaj z pomocy psychologa, jak to uzaleznienie to trzeba to leczyc zanim dostaniesz raka... jesli oczywiscie chcesz z tym skonczyc..

No tak, skora "zdrowiej" wyglada... Pewnie od tego, ze broni sie wytwarzajac melanine, by calkiem sie nie spalila...

Gość ergot
Chodze. Solarium miesci sie w tym samym budynku, gdzie instaluja tipsy, wiec za jednym zamachem robie sie na bostwo.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chodze 2x w miesiacu. kiedys pewnie przestane całkiem.

Gość no pewnie że są modne
godzinkę temu wróciłam ze solarium....