Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NicoleSmith

kino??

Polecane posty

Gość jak można....
przestać jeść,gdy jeszcze jest chęć do jedzenia gdy zaczęlo się jeść,gdy się nie chciało? to wewnętrznie sprzeczne

Gość Diascja
Musi być to mężczyzna czy moze być kobieta? I na jaki film?

Pomorzanko, cześć..stęskniłam się:) pozdrowionka cieplutkie, co tam u Ciebie? Diascja, może być kobieta;) facet,...nie chce mi się iść samej...

Gość Diascja
Nicole, a na jaki film?

Gość Diascja
Nicole, a na jaki film?

Gość Diascja
Nicole, a na jaki film?

Gość Diascja
Nicole, a na jaki film?

Nicole , u mnie powolutku . Przede mną bardzo ciężki okres .... Ale poradzę sobie ze wszystkim :) Szkoda że \"nasze\" topiki zniknęły w czeluści kafeterii :( A tak w ogole to szukałam Ciebie po całym kafe :)

hi , dziewczyny, dopiero teraz tu wlazłam, koszmar, serwer powinni wymienić, strasznie wolno ... Diascja , film do uzgodnienia;) Pomorzanko, podglądałam tylko, taka trochę zgaszona jestem..za dużo niepozytywnych rzeczy u mnie...ciężko mi, ale taK NIE MOŻE BYĆ, STĄD TO KINO...

Nicole .. u mnie jest gorzej uwierz mi ... Ale liczę że jeszcze dwa tygodnie i będzie coraz lepiej ... Odezwij sie czasm na maila :) A kafe to już mnie do szału doprowadza ;)

Dobra Kochana, mogę nawet codziennie;) bo pierdolca z tej samotności czasem dostaję, będę pisać, fajnie że jesteś i się znamy, miło...;)..ten mój ktoś mnie olewa ...i źle mi bardzo z tego powodu, napiszę na maila...

witaj Nicole:) Ok, czekam na maila ....cieszę sie że reaktywowałaś swoje topiki ... Michał też tam zagladał :) Ciekawe co u Marty ,On Offa , Wiw , Ktosikony ,Temprai... Może zajżą jak zobacza Twój topik :) A na razie pozdrawiam Cie cieplutko , głowa do góry , wszystko będzie dobrze :)

czesc dziewczyny;-)poszlabym z wami do kina,nawet na bajke;-)byleby wyjsc z domku na ,,chwile\'\';-) jestem z gdanska;-(