Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Go Go M

Bezczelność ludzka nie zna granic!!!

Polecane posty

Gość Go Go M

Normalnie dzisiejsza sytuacja doprowadziła mnie do szału! Byłam na solarium i obok zmieniali lampy w kabinie, jak wyszłam spod opalaczy to facet stał na czymś i mnie podglądał, a ja stałam nago! Opierdzieliłam go, a on się jeszcze oburzył, że "on tu pracuje"! Pogoniłam go i powiedziałam tym babkom co tam pracują żeby lepiej pilnowały tych swoich pracowników, bo na bezczelnego podglądają. Same były zdziwione, a ja wracałam do domu i się trzęsłam z nerwów. Teraz żałuję, że tak byłam zszokowana i nie zapaliłam mu w zęby! Niestety ogromne zaskoczenie działa tak, że człowiek nie wie co zrobić. Jestem oburzona i nie mogę o tym zapomnieć :o

Gość swerr
wspołczuje,moze powinnas cos z tym zrobic?nie wiem podac ich do sądu, za naruszenie prywatnosci

Gość nbv
e tam, wcale nie bylo co ogladac :P

Gość Go Go M
Najgorzej bo wsadzil mi swoja neonówke w cipke :(

Gość Go Go M
swerr chyba nie warto. Jednak przeżycie zaufaj mi okropne. Nie sądziłam, że tak aż może dotknąć człowieka taka historia. Nikomu nie życzę.

Gość swerr
ROZUMIEM, TEZ BYM SIE TAK czuła!:(

Gość Go Go M
Jak tylko o tym myślę, to aż się we mnie gotuje, mam ochotę tego typa normalnie zabić

Gość dontyouknow3
Szczerze-ja bym miała w dupie takie solarium

Gość Go Go M
Jak o tym myślę to mam ochotę zabić tego typa

Gość dontyouknow3
Może na ulicy go spotkasz-daj mu po mordzie

Gość Go Go M
dontyouknow3 ja właśnie powiedziałam tym kobietom i szefowa akurat była, że coś takiego miało miejsce. Żałuję tylko, że nie zrobiłam tam zadymy, ale naprawdę w takim szoku człowiek nie myśli tak jak teraz na chłodno.

Gość Go Go M
Nie poznałabym go, jak tylko zobaczyłam go w lustrze, że stoi i się gapi to tak się zdenerwowałam, że nie pamiętam jego twarzy. Tak na pewno bym mu pocisnęła jakbym go gdzieś zobaczyła!

Gość szczęśliwy jubilat
Dziewczyny nie powinny szczędzić widoku c.i.p.y ponieważ nie są złotymi cielcami. Tylko zwykłymi babami z bobrem którego powinny strzyc.

Gość dontyouknow3
Dlatego ja nie lubię jak jest nawet dużo klientów w solarium-bo nie wiadomo co komu strzeli do głowy...dlatego wybrałam na obrzeżach miasta inne-mniej łóżek, mniej klientów...i nikt nie podsłuchuje jak się rozbieram czy ubieram...ile to trwa czasu To mi wygląda tak-nie liczą się z klientem-bo pozwalają na coś takiego, jak w Twoim przypadku. Współczuję i rozumiem. Ja to bym tak gościa obluzgała, że fioletowy by się zrobił

Gość Go Go M
Wydaje Ci się. W takim szoku byś była, że nie wiedziałabyś co zrobić. Ja jestem osoba, która sobie nie pozwala, cisnę do oporu, ale taki przypadek zwala z nóg. Też by mi się wydawało, że nawet bym mu przypierdzieliła, ale jak człowiek znajdzie się w takiej sytuacji to jest inaczej. Powiedziałam mu tylko, że ma stamtąd zleźć, bo zaraz sama go zdejmę i że gówno mnie interesuje, że on tu pracuje! Potem powiedziałam babkom co sie stało i poszłam.

Gość dontyouknow3
W sumie nie wiem jak byłaby moja reakcja-tu masz rację, ale ostatnie miesiące pracowałam w bardzo nerwowej atmosferze to taki typ by mnie nie zagiął...Jeszcze raz współczuję.

nie widziałaś nigdy w necie filmików robionych z ukrytek kamery przez pracowników solariów rozbierających się i opalającyhc babek? to poszukaj, może i siebie znajdziesz.. serio serio ja liczę że na \"moim\" solarium laski nie musiały dorabiać wrzucając takie filmiki na płatne strony... :o

Gość Go Go M
dontyouknow3 - dobrze mowisz dam mu, nawet mialam okazje mu dac w solarium..sami bylismy, ale tak na ulicy...

Gość dontyouknow3
Wstydu bym mu narobiła chociażby

Gość Go Go M
Wiesz ja mam też w pracy tragedię, awanturuję się czasem do bólu! Nie mam wyjścia. To jednak po prostu wbiło mnie w ziemię, bo nie spodziewałam się i nie miałam czasu na ochłonięcie i przemyślenie sprawy. Dzięki za zrozumienie, musiałam się "wygadać", bo naprawdę jestem wstrząśnięta.

Gość dontyouknow3
I wychodzi na to, że to prawda-jestem mściwa ale kurcze własnego tyłka nie muszę pokazywać wszystkim po kolei

Gość Go Go M
Przyznam się Wam ze nawet mnie ta sytuacja podnieciła. Byłam wściekła, ale miałam też ochotę uklęknąć i wziąć jego penisa do ust i ssać dopóki nie wypełniłby ich nasieniem :)

Gość Go Go M
SAMANTA widziałam takie filmiki, u mnie na tym solarium na pewno kamerek nie ma, a z resztą mam to gdzieś, to jest inna sytuacja. Tutaj widzisz jak typ stoi i się gapi na Twoje nagie ciało, a kamerka... nawet nie wiesz, że ona jest.

Gość Go Go M
dontyouknow3 ja tez narobiłam mu wstydu, ale kulturalnie, a mogłam go objechać, ale mądry Polak po szkodzie. Takie sytuacje po prostu człowieka zwalają z nóg i myśli inaczej dopiero jak ochłonie.

nie wiesz czy na pewno. i nikt z obsługi ci prawdy nie powie, bo raz - mają zabawę, dwa - boją się. szczerze - jednorazowa sytuacja by mnie wpieniła, ale gdyby masa ludzi mogła mnie oglądać (nie mam tu na mysli przemysłowych kamerek gdzie przy powiekszeniu człowiek ma 4 piksele tylko takie jak do skypa - no nie wiem jak to się zwie, dokładniejsze takie, przecież tym laskom często było dokładnie widać twarz itd) to nie wiem co bym zrobiła.. 😡 a jakbym była w takiej syt. jak ty - narobiłabym duuuuużo krzyku :D

Gość Go Go M
Tak ja też zwykle robię dużo hałasu i radzę sobie sama z nienormalnymi ludźmi jednak Ty tez nie bądź pewna tego jakbyś się zachowała, taka sytuacja potrafi zmrozić. Jakbyś mnie znała nie uwierzyłabyś, że ja mogłam typowi nie wpierdzielić, a jednak... Nigdy nie bądźmy pewni swego zachowania w sytuacji, która Nas nigdy wcześniej nie spotkała.

Gość dżizas
tyle wrzasku o nic;) kazdy facet na jego miejscu skorzystalby z takiej szansy i gapilby sie ile sie da :classic_cool: twoj facet tez:P

Gość Go Go M
Chyba znasz samych kretynów, bo ja nie i na pewno nie miałabym tak tępego faceta, który wspinałby się na jakieś stołki żeby zajrzeć w inną kabinę. Mój facet by się tak nie poniżył, bo stać go na to, aby kobieta sama chciała się dla Niego rozbierać, nie musi na siłę szukać takich widoków. Jeśli Ty masz takiego faceta to współczuję, a jeśli jesteś facetem, który by skorzystał to szydzę.

nie. ja normalnie jestem raczej \"spokojną\" osobą, trudno mnie wyprowadzić z równowagi, własnie na takie nagłe, nietypowe sytuacje reaguję wrzaskiem ;) impulsywnie swoją drogą, zadzwoniłabym zaraz do swojego faceta.. wiem, ze to kiepska zemsta, ale na pewno za free by sobie mnie nie podglądał.. :o

Gość Go Go M
Ale jak w ryja jak on zaglądał z innej kabiny z góry... Potem jak się ubrałam itp. to już jest inaczej, postanowiłam zakablować do pracownic i szybko się stamtąd ulotnić.