Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Go Go M

Bezczelność ludzka nie zna granic!!!

Polecane posty

Gość doświadczony podglądacz
ja po pierwsze - Ech, sami widzicie jak ciężkie i pełne niebezpieczeństw jest zycie podglądacza.... :o Trochę wyrozumiałości, proszę..... ;)

Gość Go Go M
Haha obrocic w zart. Czym dluzej to Twoje "zartowanie" by trwalo, tym szybciej doszlabym do swojego usposobienia i na pewno bym Ci obila tak gebe, ze nie podnioslbys sie szybko. Moze i jestem kobieta, ale w ciezkiej sytuacji potrafie wpieprzyc i facetowi. Zaluje, ze tutaj za bardzo mnie zmrozilo i nie pokazalam swojego charakterku, bo temu cwelowi sie nalezalo.

Gość Go Go M
trzeba byc... hehe wiesz co, Twoj post raczej swiadczy o Twojej marnej osobowosci. Jestes smieszna do granic mozliwosci, zamiast sie wsciec to sie usmialam czytajac to. Tylko ograniczone osoby obrazaja kogos za to, ze ma inna osobowosc od nich. Ty zapewne w ogole nie masz faceta, bo takich skonczonych dupkow juz nie ma, ktorzy by siedzieli z taka baba, ktora by przed innymi cyckami wymachiwala. Powodzenia w zyciu!!! :D

Gość amant łosio czasow
skoro to takie pochlebstwo rozbierz sie do golasa w centrum handlowym a co tam niech wszyscy podziwiaja twoja tłusta dupe to taki komplement....

Gość Go Go M
Amant zenujacy to jest Twoj "zart". Nie udalo Ci sie zablysnac...haha.

Gość amant łosio czasow
amant wstaw swoje foty na golasa na kafe

Ja nie będę się rozbierał bo nie każdy by chciał i tam z pewnościa by nie były sae moje wielbicielki:P.A jak się autorce nie podoba to wynocha na na Antarktydę:P.A dodam jeszcze że mogło być zacznie ciekawiej-jakby facet nie tylko się gapił ale akby sfilmował jak cie ten twój dyma i jeszcze w internecie film wstawił:classic_cool:.Ciekawe co byś wtedy zrobiła:P.

trzeba być... - b. podoba mi się pierwsza część postu. To rzeczywiście jest najlepsze wyjście z takiej sytuacji. Ale nick i druga część wypowiedzi mi się nie podoba. Podobnie jak post Amanta. Dała wyraz swoim emocjom i chiała o tym porozmawiać. Nie ma powodu zeby ja obrażać uzywając takich słów.

Gość Go Go M
Ale jestes pusty masakra, widac, ze dreczy Cie kompleks pojebanego wujka dzieciaku.

miało być: Autorka dała wyraz... :)

Gość troche przesadzasz
moja droga o ile rozumię sytuacje w ktorej sie znalazłam i uwazam ze to co cie spotkało o tyle wyzywanie amata od pustaków itp jest wysoce nie na miejscu,nie elegenckie i swiadczy zle o poziomie twojej kultury osobistej.

Gość Góral z gór
trzeba byc... - jakbym mial taka dupe jak Ty to albo bym jebnal sobie w leb albo bym spierdalal z miasta. Z taka dziwka nikt szanujacy sie by nie byl za nic.

Gość CVI. . .
Troche przesadzasz - widac, ze to ty amant hahahahah :)

Gość goral wiesz
gdy ci życie zbrzydnie i bedzie piekłem wsadź łeb do kibla i je***j sie deklem

Gość Go Go M.
Powiedziałam o wszystkim mamie i tacie i bardzo się zmartwili. Chca abym poszła na badania do psychiatry

Teraz to wy troche przesadzacie obrazajac autorke. Smieszy mnie takie proste zachowanie niektorych osob. Sytuacja nie jest straszna? Prosze isc i sie rozebrac niech sie w Was wgapiaja, a nie cwaniakujecie. Powazna osoba by nie obrazala innych za to, ze jakas sytuacja wyprowadzila kogos z rownowagi, ja to rozumiem jak najbardziej, sama nie chcialabym byc w tak bezczelny sposob podgladana. Za duzo sobie niektorzy ludzie pozwalaja.

Gość Go Go Mm
Niektore posty nawet nie nadaja sie do skomentowania. Brak slow...

Gość doświadczony podgladacz
Fakt, pozim dyskusji nieoczekiwanie zszedł na psy :P Kołysanka 23 - A dyskretnie i z przymrużeniem oka ;) chciałabyś?? :)

Gość Go Go Mm
Aż mnie pupsko boli od czytania wypocin gupków z tego forum

Gość Go Go Mm
To jak masz gdzies to idz stad truc dupe komus innemu. Zegnam.

doswiadczony...- jesli bym o tym nie wiedziala zakladajac, ze bylby ten ktos dyskretny...Przeciez nie wiemy czy ktos juz Nas nie podgladal kiedys. Autorka opisuje sytuacje i ja wnioskuje, ze Pan, ktory ja podgladal bezczelnie sie stal jakby to byla normalna w swiecie rzecz. To jest zenujacre i przede wszystkim swiadczy o tym czlowieku jaki jest zalosny.

Gość doświadczony podgladacz
Kołysanka23 - :) Zgadzam się, to nie był podglądacz z klasą. Dzieki, że nie potępiasz wszystkich podgladaczy :) 🌻

po pierwsze powinnas tam wrocic i opierdolic szefowa, ktora w ramach rekompensaty powinna zaproponowac ci conajmniej 20 sesji opalania za friko, w przeciwnym razie wniesiesz sprawe do sadu

Gość amant ale ty jestes
stary i głupszy niz ustawa na psy przewiduje wstydz sie :p

Gość Szymoniada
Amant Ty naprawde jestes jakis... nie mam nawet okreslenia. Ile masz lat, 12? Twoje posty z daleko smierdza podjaranym malolatem, ktory moze sobie zwalic teraz przed monitorem (o ile ma co), bo dziewczyne podgladal jakis kolo. Wstydze sie czasem, ze jestem facetem jak spotykam takich kretynow.