Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Go Go M

Bezczelność ludzka nie zna granic!!!

Polecane posty

Gość No taaaak
Do inteligentnego to Ci daleko kolego :o

Gość izóchna
wiecie co???/ jaja sobie robicie! Przede wszystkim to zaniedbanie pracownic tego solarium, nie wiedziały, że pan, który włazi na drabinę może zobaczyć korzystającą z solarium obok kobietę? paranoja... a wy sobie robicie żarciki niewybredne - tylko ciekawe jakbyście zareagowali, jakby to waszą dziewczynę albo żonę spotkało? Kiedyś koleżanka w pracy opowiadała, jak jej mąż całkiem niechcący zobaczył wieczorem przez okno gabinetu kosmetycznego depilację części intymnych pewnej kobiety. Tam już zebrała się widownia, a panie rozmawiały sobie przy tym nie zwracając uwagi na niezasłonięte okno. Wiecie co ten pan zrobił? Poprosił pierwszą lepszą kobietę z ulicy, aby weszła do tego gabinetu i powiedziała o tym niezasłoniętym oknie i widowni na zewnątrz...No i co wy na to? Myślę, że autorka topiku troszkę się uspokoi...bo takie rzeczy się zdarzają - wkurzające, ale w sumie trudno - ktoś zobaczył wdzięki - tak trzeba sobie tłumaczyć i nie nakręcać się...bo to już czasu nie cofnie...rozumiem Cię doskonale.

Gość Go Go M.
izóchna dobrze napisane. Pozdrawiam.

Gość doświadczony podglądacz
na szczęście zdarzają się takie zaniedbania.... :D ale czasem trzeba więcej wysiłku i pomysłowości włożyć.... :classic_cool:

Gość Tajemnicza i zasadnicza
doswiadczony wez juz idz stad i nie blaznuj.

Pokażcie mi co nieco to sobie pójdę. :P Bo juz się troche nakręciłem tematem :classic_cool:

Gość izóchna
no dobra doświadczony - już ściągamy majteczki!!!

Foto poproszę! :classic_cool:

ja bym dala w ryja i juz sie nie przejmowala, nie wiadowmo czy go wogole w zyciu zobaczysz a nawe jesli to on powinien spalic sie ze wstydu!!! ps.nie chodzcie na solarium, to do dupy jest:P

Gość izóchna
a już foto! a gdzież wyobraźnia?

Dobrze Izuchna..... Zamiast foto może byc wirtualny striptiz. Wrzuc szczegółowy opis a ja włączam wyobraźnię podglądacza ;) :classic_cool:

Gość izóchna
no dobra podglądaczu to zaczynam... Jestem teraz przed kąpielą...a jak to bywa przed kąpielą nie za ładnie pachniaju, więc to mam z głowy, bo nie musisz mnie wąchać. Ale za to mam prześliczne majtochy na sobie w rozmiarze XXL, takie w stylu męskich bokserków...muszę nosić takie majtoszki z nogawkami, bo mam prześliiiiczne wargulki mniejsze...w stringach musiałabym je zwijać w rulonik, co by mi z nich nie wypadały. Ale mężczyźni lubią taaakie warguleczki, więc są one moim atrybutem...hihi....no a stanior też mam dużasty, bom troszkę pulchniejsza kobiecina...ale pulchna nie znaczy mało atrakcyjna - co niestety większość mężczyzn tak śmie sądzić. Mam prześliczne rysy twarzy - jak Mona Liza czy Lisa... mam kontynuować?

Jasne!!! Bardzo lubie podglądać pulchne kobiety. A jak uda mi się zobaczyć ich "motylka" to jestem w siodmym niebie :D

Gość izónia
no i jeszcze mam łechtunie w kształcie króciuteńgiego peniska:p takiego 12-centymetrowego:classic_cool: mm kontynułejszen?

Podszyw??? Wypad! w dodatku nieudolny bo nick inny :P Izóchna - pisz co z futerkiem - łyso, paseczek czy hodujesz bobra.

Gość chętnie doradzę
Go Go M Nie martw się, facet na pewno dostał za swoje. Po takim podglądaniu w solarium zapalenie spojówek murowane. I to bardzo ostre.

Gość izónia
sorry spierdzieliłem:p myślałem że to izónia, ale na mnie też możesz popatrzeć zboczóchu:p

No dobrze izóchna, widzę że striptiz coś ci nie idzie.... Ale nie martw się - podglądacz jest wszędzie :classic_cool: Podpatrywałem cie kiedyś jak robiłaś sobie dobrze. Nawet fotki udalo mi sie pstryknać. Taka byłaś zaabsorbowana, że nic nie widziałaś i nie słyszałaś: http://www.plumpfan.com/plump102/10.jpg http://www.plumpfan.com/plump102/13.jpg http://www.plumpfan.com/plump103/13.jpg :classic_cool:

Gość izóchna
HAHAHA! oj ktoś mi pomaga! hahahaha! Fajnie pożartować, ale w dobrym guście...dobra podglądaczu - widzę, że jesteś uparty. Nie mam futerka bo było takie nijakie, wiec je wywaliłam. no

Gość izóchna
izónia! a wiesz, że zboczóchu pisze poprawnie zboczuchó????

Gość izónia
wiem że zboczóchó, fajne fotki izóchna:p

Gość izóchna
oj podgladaczu!!! To coś co ona trzyma to trąba od słonia? A słoń to przeżył ? Mam nadzieję, że autorka topiku nie obrazi się na nas...i że troszeczkę ochłonęła...lepiej pośmiać się niż denerwować...a tych co tak Cię chcą sprowokować i dodatkowo zdenerwować weź żarcikiem.... pozdrawiam

Gość izóchna
no kurna belka...to nie ja!!! Ja jestem pulchniejsza!!!!

I tym optymistycznym akcentem żegnam sie z Wami na dzisiaj. Mam nadzieję że Was jeszcze zobaczę. Choćby.... przez dziurke od klucza :D

Gość izóchna
no jak przystało na podglądacza... papasie

Gość izónia
spadowuj na szczawik podglądaczu, tylko sie nim nie ódłaf:p🖐️

Gość izóchna
łeee ...nie uważasz, że to były przechwałki ? po co te nerwy?

Gość izónia
ja nie mam nerf:classic_cool:

Gość izóchna
ja tam też nie...kcioł poczytać to coś tam siem wymyśli...hehe