Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złamane serduszkooo

JAK WY TO WSZYSTKO NAKŁADACIE?

Polecane posty

Gość złamane serduszkooo

Powiem Wam, że nie mam pojęcia jak nakładać te wszystkie balsamy tj.o jakiej porze i w jakiej kolejności? Mam 25lat i skórę suchą, to chyba ma znaczenie w doborze kosmetyków. Mój problem jest taki: 1 )nie wiem kiedy nałożyć krem nawilżający, kiedy samoopalacz rano - czy najpierw krem (ja np. mam lancome bienfait-co sądzicie) i jak trochę podeschnie to samoopalacz i później fluid? Bo czytałam,że samoopalac zna suchą i czystą skórę się nakłada. 2) Balsam po kąpieli- kiedy ten od cellu, kiedy ten od nawilżania, a kiedy samoopalacz (chyba, że ktoś zna taki który spełni te 3 funkcje) bo przeciez nie posmaruje balsamem do cellu rak, biustu, znowu samoopalacz nie nawilży tak jak balsam itp a pytanie 3) czy wieczorem nakładacie właśnie ten samoopalacz czy rano, bo ja nei znoszę w ogóle tego zapachu, zna ktoś jakiś nieśmierdzący? Na solarium chodzić nei mogę, bo robi mi się cała masa mini pieprzyków!!!! Aha i czy na noc nakłada się maskę zamiast kremu? I wtedy samoopalacz wczesniej czy pozniej?Pytanie banalne, ale dla mnie ważne!

Gość serduszkooo
?

Gość osz kurna
i ty to wszystko nakładasz? ja pierdzielę:o

ja jesli juz uzywam samoopalacza to na noc, po kapieli. rano balsam nawilzajacy. a ten od cellulitu nakladam tylko na pupe i uda. reszta ciala zwyklym nawilzajacym. przeciez samoopalacza nie uzywasz codziennie. wiec nie ma problemu. ja uzywam balsam brazujacy j&j. nie smierdzi tek okrutnie jak samoopalacz i nawilza. wiec sam wystarczy na noc.

Gość serduszkooo
Nie, ale mam zamiar

Gość serduszkooo
dziękuję!

1. Samoopalacz najlepiej nakładać wieczorem. Krem nawilżający rano i wieczorem na dokładnie oczyszczoną skórę. Kiedy krem podeschnie, to możesz nałożyć fluid. Rano samoopalacza nie nakładaj, bo zwałkuje się z podkładem, a i tak nie zauważysz efektów. 2. Najpierw ten od cellulitu, bo musisz go dokładnie wmasować. Po pewnym czasie balsam nawilżający i dopiero na szarym końcu samoopalacz. 3. Samoopalacz tylko wieczorem. Gdybym nałożyła go rano, to pobrudziłabym ubranie. To jest jakaś maska, którą nakłada się na noc? Słyszałam o maseczkach, które można trzymać pół godziny na twarzy, ale nie musisz jej aż tak długo trzymać. Jak Ty miałabyś zamiar z tym spać na twarzy?:P Maseczkę nakładaj raz w tygodniu, a tak to tylko krem.

Gość foaoaoao
Zasada jest prosta: tylko jedno na raz. I i chyba nie paćkasz się codziennie samooplaaczem???? Samoopalacz 1-2 w tygodniu góra. No i tak szczerze mówiąc: albo balsam antycell albo jakiś inny. Wcieranie w siebie całej masy chemii po prostu mija się z celem.

Gość serduszkooo
Dziękuję Wam za odpowiedzi, maskę miałam na myśli taką ysl hydra tech, taki bardzo gęsty krem, nie takie mazidło.