Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilianka_27

Zanim pójdziecie do lekarza upewnijcie się dobrze kiedy........

Polecane posty

Gość lilianka_27

Witam!!!!! Zanim pójdziecie do lekarza upewnijcie się kiedy była ostatnia @.Ja idąc pomyliłam daty,bo miałam plamienia owulacyjne i zamiast 20 grudzień podałam datę 5 grudzień jako ostatnią @ i z tej daty lekarz obliczył termin porodu i tak już zostało.Ostatnio znalazłam kalendarz gdzie była własnie data 20 grudzień ostatniej @.Jak przyszedł termin porodu oczywiście nic się nie działo i tak minęło przeszło tydzień i wtedy zaczęły się skurcze przedpowiadające - lekarz zostawił mnie w szpitalu, bo według niego było już prawie dwa tyg po terminie.wywoływali mi poród, ale jeszcze wtedy nie wiedziałam,że źle podałam termin ostatniej@ i obliczanie terminu porodu było nieprawidłowo obliczone.Jak podawali oksy skurcze były jak kroplówka została odłączona ustawały - wtedy zrobili mi cc.Dziewczyny chciałam was tylko przestrzec,bo przez własne niedopatrzenie możecie mieć cesarkę.Noi najważniejsze moja mała nie była wcale przenoszona - tylko do terminu brakowało trochę i tak właśnie się stało - wtedy jeszcze mój organizmnie był gotowy na poród i ingerencję oksytocyną.pozdrawiam;-)

mozesz sobie sama popszukac tabelki w internecie i tam krok po kroku sobie wyliczysz na kiedy masz termin.Ja sprawdzalam i wszystko sie mi zgodzilo.pozdrawiam...