Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitka_._._.

dlaczego ludzie jada po kims kto jest slabszy albo okazal swoja slabosc?

Polecane posty

Gość nitka_._._.

bo np. przyznal sie na forum, ze gnebia go w pracy?

Gość bo chca sobie poprawic nastroj
cudzym kosztem

Gość pierwszy topik może i nie ale
bo mogą bo czują się bezkarni bo są agresywnymi gnojkami z duszą tchórzy i pustką w zakutym łbie :O

Gość nitka_._._.
no dobra, chodzi o mnie napisałam że gnębią mnie w pracy i każdy mi kazał wypierdalać było chyba 40 takich postów czy powinnam naprawdę stąd wypierdalać?

Gość nitka_._._.
podszywaczu spieprzaj w podskokach 😠 Anonimowo, akurat mnie to ostatnio nie gnebia, ale widze taka prawidlowosc, ze ludzie na ogol szukaja ofiar, szukaja kogos komu mozna bezkarnie dokopac.. i to jest prawidlowosc na forach internetowych

ale tak jest w wszędzie sięgnij pamięcią do czasów szkoły i pomyśl czy w klasie mieliście taka ofiare?

Gość nitka_._._.
tak, w mojej klasie byla dziewczyna, ktora miala wybitne osiagniecia w sporcie i rozwiedzionych rodzicow. Wszyscy o tym wiedzieli i zanim sie przeniosla do innej szkoly miala ciagle wypominane nieobecnosci.

Gość nitka_._._.
a zdarzalo sie, ze koledzy ja popchneli czy zrobili jej inna przykrosc i jej jedynej wychowawczyni nie bronila.

Gość nitka_._._.
Spacer coś Ci napisze - pewnie zaraz tu mi ktos za to przysra, ale co tam, powiem juz - brak mi jest takiej zwyklej ludzkiej zyczliwosci: na codzien w zyciu z reguly nie ma komu powiedziec czegos milego i uslyszec milych rzeczy tez nie ma od kogo.

Gość nitka_._._.
wiec takie wybuchy agresji sa jakms koszmarem a niby jestesmy przeciez ludzmi. Wg mnie ludzkie bywaja jedynie dzieci, bo dorosli-juz nie.

Gość nitka_._._.
Anonimowo-ja mam wrazenie, ze ludzie raczej w wiekszosci ciesza sie, ze ktos ma gorzej.

Gość nitka_._._.
no czasami to sie dokopuje komus, kto jest lepszy pod jakims wzgledem, zeby przypadkiem nie byl za wybitny. O tamtej pannie, ktora potem przeszla do szkoly sportowej mowili, ze "oni mysleli, ze ona sie wywyzsza". Tylko ciekawe, ze tyle lat ja gnebili a to co myslelli okazalo sie po latach.