Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obejrzyjcie tooo

Jak można wychować potwora? Włączcie na Supernianię.

Polecane posty

Gość obejrzyjcie tooo

Zamknij ryj Gruba belo zaraz na ciebie nasikam zaraz się zesram To teksty skierowane w stronę matki.

Gość dziecko samo takich słow nie
wymwysli .Nasladuje najblizszych

Gość marzenk=-0987
Tragedia,Boże co za bachory,ta matka ma świetą cierpliwość :(

Ona do niego mówi, a on jej pluje w twarz.:( Nie wiem co bym z takim dzieciakiem zrobiła.

I jak tu nie natrzaskać takiemu małemu ??? Ja nie wiem jak rodzice pozwalają sobie na takie teksty Ja pier.....co za bachory !!!! Jakie teksty, w szoku jestem ....

Ja bym się bała zasnąć, jakby mi taki szczeniak powiedział, że mnie w nocy nożem zadźga. :(

własnie mialam załozyc o tym topik ja pierdole co tam się dzieje ten jeden synek to chyba ma wstępną fazę psychozy maniakalnej albo cos w tym rodzaju pojebało go kompletnie na miejscu tej matki zostawiłabym ten dom i poszła w pizdu :O

Gość dziecko samo takich słow nie
no wlasnie i ona je leje bo innych metod nie ma, on za chwile bedzie mial wiecej sily - taki wlasnie efekt bicia - kto silniejszy fizycznie ( a nie rozumem) to gorą .

Gość Brak mi słów
Ale trzeba stwierdzić że to wina rodziców!!!!

a ty jak bys wytłumaczyła mu że nie wolno bić kopać gryźć i odzywać się po chamsku do matki/ojca? powiedziałabyś mu kochany syneczku cośtam coś tam a on zapodałby ci zielonego gluta na twarz:O nie jestem za biciem dzieci ale jemu bym nałoiła

Gość marzenk=-0987
Ciekawe czy niania sobie poradzi z tymi potworami

Gość aż mnie zamurowalo
Ona wynosi go do pokoju- nie pomaga tłumaczy mu- nie pomaga leje go- nie pomaga. Z tym dzieckiem naprawdę jest coś nie tak.

ile ten bahor ma lat? 11? i pyszczy do matki jakby była jego kumpelka z podwórka:O jak niania coś na to poradzi to powinna dostać order usmiechu

Gość n - lka
przemoc rodzi przemoc, w wychowaniu też:o nuda i nieumiejętność zorganizowania dzieciakom czasu wolnego powoduje rodzenie sie głupich pomysłów, a dzieci sa pomysłowe i gdy zobacza, że ta 'pomysłowość" wzbudza zainteresowanie-niekoniecznie pozytywne potrafią to w bezwzględny sposób wykorzystać:o maja przeciez dostęp do mediów skąd czerpią wzory do naśladowania-a tych negatywnych jest niestety więcej, niz mniej:o rodzice wobec takiego zachowania sa bezradni-i to jest ich największym błędem-trudno jest odwrócić cos, co zakorzeniło się w codziennym życiu:o tylko konsekwencja w postępowaniu, zdrowy system kar i nagród, egzekwowanie zakazów i nakazów coś zbuduje-inaczej totalna degrengolada:o🖐️

Gość erfjqhervejhcv
a kto wychował tak dziecko???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość a ta im jeszcze telewizor wsta
Dobrze, że niania wyniosła telewizor z ich pokoju. Ja będąc dzieckiem miałam w pokoju telewizor, naoglądałam się horrorów i potrafiłam nie spać całą noc- tak się bałam. Skoro horrory miały na mnie wpływ, to jaki wpływ może mieć na dziecko film, w którym dzieci obmyślają plan jak zabić rodziców? Telewizor w pokoju dziecka, to jest bardzo zły pomysł.

Gość n - lka
wiec własnie próbuje to wyjaśnić:o rodzice tak postępujący "kręcą" bicz na siebie będąc niekonsekwentnym w postępowaniu wobec dziecka:o najlepiej i najłatwiej jest włączyc dziecku bajki dac w łapę pilot i pić kawę z przyjaciółką:o

Gość n - lka
nie jest chodzącą cierpliwością-jest po prostu dobrym fachowcem.

Masakra,co za bachory głupie.Nie wiem co bym takiemu zrobila,gdyby plunąłmiw twarz. :/ Albo groził,że zabije.Sory,alejak dla mnie przeprosiny toza malo.

Gość szokkkkkojjjjjszok
a zauwazylyscie ze rozmnazaja sie raczej ci zli,glupi stad te koszmarne bachorzyska,madrzy powinni tez cos z siebie dac;o jak dalej tak pojdzie to beda same debile rosły!!!