Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokolo

laptop-jaka cena jest ok?

Polecane posty

Gość lokolo

Jaki laptop polecacie dla siostry w gipsie?Co zrobic zeby miala net bezprzewodowy?Czy te za 3000 sa dobre?

Gość lokolo
czy nikt z was nie ma laptopa???nie wierze!~!!!pomozcie

ja mam laptopa....ACER Aspire 3690 z kamerką.....naprawdę polecam!!!...super laptopik :)

Gość lokolo
a co z siecia bezprzewodowa,nie bedzie miala gdzie sie podpiac

Gość lokolo
A moze na allegro?czy to dobry pomysl?

jak to nie będzie miała gdzie się podpiąć?...oczywiście że będzie miała gdzie....na Allegro to raczej zły pomysł....polecam sklepy Komputronik

jak to nie będzie miała gdzie się podpiąć?...oczywiście że będzie miała gdzie....na Allegro to raczej zły pomysł....polecam sklepy Komputronik

Gość lokolo
dzieki za sklep:) nie moze byc zwykla siec? drogi jest ten tajemniczy router?

wiesz co nie wiem ile kosztują bezprzewodowe internety...byś musiała popytać w punktach gdzie oferują takie internety...

wiesz co nie wiem ile kosztują bezprzewodowe internety...byś musiała popytać w punktach gdzie oferują takie internety...

router to wydatek ok 200 zł(to te tańsze) Za tę cenę można naprawde kupić już dobry router. Jeśli nie znasz się dobrze na komputerach poproś kogoś o pomoc w skonfigurowaniu go, bo sama nie dasz rady:) Necik śmiga az miło, no i masz bez kabelka:) Co do laptopów. Nie daj sie nabrać na Acery. Większość sobie chwali, bo takie ma.No bo co maja powiedzieć:D Niesety są to słabe komputery, po 3 latach użytkowania nie ma do czego usiąść. Rozejrzyj się za Toshibą, Fujitsu-Siemensem, może HP Polecam sklep www.morele.pl dobre ceny i szybka dostawa.

nie bierz acera szmelc jakich mało. Router to wydatek ok 250 zł, można taniej, można drożej.

Gość lokolo
Dzieki.Czym się roznią notebooki od laptopów? Potrzebujemy tylko czegos dla zwykłej dziewczyny,nie dla biznesmenki;)

ja mam fujitsu simensa 120GB z dwu rdzeniowym procesorem ,matryca 15,4\' ,zaplacilam prawie 4500 i uwazam ze jest ok ,choc ostatnio przegrzewa mi sie ale to wynik rzucania nim a nie ze jest slaby :) Choc osobiscie uwazam ze lepsze sa toshiba albo Apple no ale kto co lubi :) A co do acera to sa rozne opinie ,kiedys mialam z tej firmy i szczerze mowiac po 2 latach ciaglego naprawiania oddalam bratu za free i mialam ochote jeszcze zaplacic jemu ze zechcial zabrac tego zloma :) .Z drugiej strony kolega ma acera i jest zadowolony tylko raz zanosil do naprawy :)

kupilam miesiac temu laptopa TOSHIBA dalam 2800 i jest ok gdyby nie vista ktora wszystko komplikuje.vista nby program przyszlosci ale wszystko musi miec sterowniki do tego programu.ja mam siec bezprzewodowa za pomoca live boxa i jest ok mimo ze duzo ludzi sie skarzy.jest ciezej niz przy xp ale tez ma zalety.Acerow moj kolega informatyk ktory ma swoj salon i to niezly i slynie u nas z najlepszego doradzcy bo mu na kasie nie zalezy a na kliencie nie poleca acerow i jeszcze innych on mi doradzil toshibe,hp i jeszcze jedna firme. musisz patrzec na ilosc wejsc usb na czas pracy zazwyczajwszystkie maja nagrywarke a reszta to dla mnie czarna magia,ale ja ze swojego jestem zadowolona jeszcze oczywiscie zalezy jaki model.

jaki reuter!jesli masz neostrade w domu to daja ci live boxa gdzie za pierwsze 10 miesiecy nie placisz a za kolejne 10 1zl poza tym jak ci sie spali oni za darmo wymieniaja.a laptop ma wbudowana karte sieciowa nowe wszystkie i wystarczy ze zakupisz usluge u operatora np radiowego ale lepsza neostrada.

ja mam acera i według mnie jest super..a to że komuś się akurat acer psuł to widicznie tak trafił...jeśli masz pecha to trafisz na felerny telefon,samochód itd.....mój jeden kuzyn pracuje właśnie w komputroniku i polecił mi acera...drugi jest informatykiem i też polecił mi acera....jak dla mnie on jest super..

Gość acerrrr
to badziewie

Gość acerrrr
psuje sie i to opinia ludzi nie z Polski

moja cała rodzina ma acery i jeszcze nikomu się nie zepsuł....jedna kuzynka się wyłamała i kupiła \'\'super\'\' dela który jej się non stop psuje :O

Gość lokolo
Dzieki Wam za cenne rady:) Myślę o apple,toshibie,hp,przeraża mnie tylko ilość modeli;o Mamy juz neostrade wiec nie wiem czy daliby nam live boxa 'tak sobie'.

Gość prawnikiem nie jestem
wiekszosc osob twierdzi ze acer jest do dupy bo jest tani. Dodatkowo nie sa to uzytkownicy laptopow tej marki. Ja mam acera od 1,5 roku i nie zamienilbym na nic innego, nie dosc ze byl tani, jest lekki (14" ekranik, panorama)i wszystko dziala jak marzenie. Zmienilem sobie dysk na 7200 obrotowy i dokupilem ramu (razem z tymi zmianami i tak pozostal tanszy niz inne marki). Co do awaryjnosi - wole miec acera z 2 letnia gwarancja niz super HP z roczna. A w obecnych czasach wiekszosc i tak sklada sie z tych samych podzespolow. WIec po co przeplacac?

Gość lokolo
Dzieki Wam za cenne rady:) Myślę o apple,toshibie,hp,przeraża mnie tylko ilość modeli;o Mamy juz neostrade wiec nie wiem czy daliby nam live boxa 'tak sobie'.

Gość lokolo
Dzieki Wam za cenne rady:) Myślę o apple,toshibie,hp,przeraża mnie tylko ilość modeli;o Mamy juz neostrade wiec nie wiem czy daliby nam live boxa 'tak sobie'. Oj,drogie te apple:(

Ja polecam ASUSy (chociażby na gwarancję 2 razy dłuższą niż Acera) I kupujcie z grafiką a jak z Vistą to koniecznie 1GB pamięci, i koniecznie pamięć 256MB. Najlepiej kupić laptopa bez systemu, dokupić sobie XP za ok 280 zł. Znam się na sprzęcie, jestem informatykiem. Mogę polecić np ten model: http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/13903/ Jest bardzo tani, bo nie ma systemu operacyjnego (koszt 280zł więcej). Ma dobrą kartę graficzną (Collin McRae 4 się nie tnie) ze swoimi 128MB pamięci. Ma 1GB pamięci RAM, dysk 120GB, nagrywarkę DVD. Dodatkowo dostajecie torbę firmową oraz myszkę optyczną. Laptop posiada kamerkę, mikrofon i głośniki. Skype działa super. A co z Internetem? Posiada modem(hehe), kartę sieciową, kartę WiFi, 4 porty USB, więc wszystko d się podłączyć. Gwarancja jak przystało, 24 miesiące, Acer daje TYLKO 12 miesięcy gwarancji!

Co do sklepu KOMPUTRONIK: NIE POLECAM ze względu na wysokie ceny (chyba że promocja na coś) Laptop opisany przeze mnie powyżej: ASUS F5N-AP006 w Komputronik: 2636 zł w Notebooki.pl: 2260 zł Ten sam laptop w cenie 400 zł drożej w Komputroniku! Poniżej linki do produktu w tych sklepach: http://www.komputronik.pl/Notebooki/Asus/Biznes__seria_F2_F5_R1_R2_V1_V2/seria_F5__F5V_F5R_F5M_F5N__ekrany_panoramiczne_16_9/F5M_i_F5N__rozwiazania_z_platforma_AMD/Asus_F5N_AP006_AMD_Turion_MK38_NV7000_1GB_120GB_/pelny,id,47157/ http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/13903/