Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NicoleSmith

zakochałam się -

Polecane posty

Pokochaj kogoś w realu ! To realniejsze i przyjemniejsze jest... James jest tylko dla dla Ciebie tylko imitacją dobrych i przyjemnych odczuć... :) Ja na przykład kocham Celine Dion :) Pozdrawiam Cię ciepło. ❤️

Gość do B.
No nie...jak sie zakocha realnie to bedzie bolalo:-) to juz kurwunia wiemy ;-0

Kochana jesteś... ja się akurat nie nadaję do związku z kimkolwiek, ale jakbym się nadawał, to z miłą chęcią :)

Za co , jest ok...ja też już nie wiem czy się nadaję..śpiewam do laptopa,z Jamesem;), mniej boli samotność..Pozdrawiam cieplutko Michałku;)..spokojnej nocy:)

Nawzajem Nicole... Spokojnej nocki Tobie życzę... filmik obejrzałem... łza w oku się zakręciła... no ale trzeba w końcu choć trochę pospać... Dobranoc moja miła :)

Cześć, Michałku a co oglądałeś??... spałam szybko, krótka ta noc ;)...tak fajnie, ciepło napisałeś..dziękuję Ci, wyjątkowo serdecznie Cię pozdrawiam i miłego wieczorq;)

Gość
Blunt jest obleśny :) kochajcie się ze mną w młodym Johnym Deppie

dobra - Blunt i Deep jednocześnie :) Żeby była równowaga we wszechświecie, spróbuj też Neurosa... ;)

Hej Marteczko :) ... Hej Nicole :) Ja sie katuję od kilku dni Juanesem ... hmmmm fajny jest :D Jakoś mi aż same nogi do tańca podrygują ;) Brrr... zimnica na dworzu .. pozdrawiam cieplutko ;)

Gość
a niech stracę, mogą być dwaj ale Blunt będzie miał worek na głowie :P

Witaj, Pomorzanko :) U nas zimno i mgła :))) ale faaajnie jest... Kogo bierzesz Blunta czy Deepa ;) ?

Gość
Reeves też może być :o myślicie że oni nas kochają z wzajemnością?

Pomorzanko - jasne, że zechce - zamykasz oczy i on nie ma wyjścia: robi, co mu karzesz ;) A Colllina za żadne skarby nie chcę mieć, bo on niedobry chłopak jest ;P

Jak do tego wszystkiego dorzuciłyście Keanu Reavesa to może i ja sie przyłącze :) Blunt i Keanu ;) :) !!!

Martuś - jednak ciekawość zwyciężyła ;) .. Blunt .. hmmm ten tego - nie podoba mi się ... chociaż jedną piosenkę znam i słucham :) Jak z OnnOffem ? - jeśli to nie tajemnica ... ?:)

za tłoczno tu się robi ;) może rzucimy jeszcze paroma nazwiskami: z Polaków: Zagrobelny (tak chyba się zwie - mnie niebardzo - ale może jakaś chętna? ) ... :)

Pomorzanko: On jest off ;) tzn.: Poza światem, nie istnieje, nie ma go, nie było... Do czwartku zapomnę... Taki mam plan. Tajemnica: kocha inną królewnę. dlatego u mnie mgła; bo taki mroczny klimat pasuje ;)