Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NicoleSmith

zakochałam się -

Polecane posty

czy tylko ja jestem taka nienormalna, że zakochuje się w facetach z książek? :O

Siemka NicoleSmith:) Witam na pokladzie najwiekszego jachtu na kafe:D Martus główka do gory i bedziemy pic :)

A ja postanowiłam że narazie będę bez faceta...po co?? mało mam stresów. No chyba że NAPRAWDĘ będzie wart mojej miłości..kiedyś pewien dużo starszy facet powiedział mi ,że doceni mnie tylko ktoś wyjątkowy bo i taka jestem ...teraz wiem o co mu chodziło, gentelman...może i znajdę takiego ...tylko, żebym mogła go jeszcze zobaczyć i usłyszeć bez aparatu:D...i żeby mnie nie musieli cucić po szybkim nr-q:classic_cool:, sorry za dowcip ang.;)

Ktosikona ja tam też sie dzisiaj nieżle wyspałam , do pracy na 8 zlądowałam :D Echhh .... miło że jakos u Ciebie jakoś wszystko fajnie się potoczyło .. dmuchnij Ktosik tym szczęsciem w naszą stonę :D Nicole -jak tata ? Lepiej już mu troszeczkę ? Matuś o Pitta .. to pojedynek stoczymy ;) .. pewnie myślisz o tym image z \"Wichrów namiętności \" ;) ...

Niki :D Ja też sobie daję spokój w ogóle z facetami. Są beznadziejnie krótkodystansowi i kłamią.

Pomorzanko - Pitta oddam, zostawię sobie tego Deepa... bo wierniejszy ;)

Ja jako wieczna optymistka .. wierzę :D ... tylko mi gromów na głowę dziewczyny nie spuszczajcie :D Pewnie za jakis czas będę tak samo mówiła ;) - teraz jeszcze mam za mało doświadczenia ;)

Ja, jako wieczna optymistka .. wierzę :D ... tylko mi gromów na głowę dziewczyny nie spuszczajcie :D Pewnie za jakis czas będę tak samo mówiła ;) - teraz jeszcze mam za mało doświadczenia ;)

Ja, jako wieczna optymistka .. wierzę :D ... tylko mi gromów na głowę dziewczyny nie spuszczajcie :D Pewnie za jakis czas będę tak samo mówiła ;) - teraz jeszcze mam za mało doświadczenia ;)

Ja, jako wieczna optymistka .. wierzę :D ... tylko mi gromów na głowę dziewczyny nie spuszczajcie :D Pewnie za jakis czas będę tak samo mówiła ;) - teraz jeszcze mam za mało doświadczenia ;) Serwery na kafe to porażka :O

Pomorzanka nadstaw sie to troche tego szczescia Ci oddam:D niecierpie tej pory i tych serwerow brrrrrrrr

Pomorzanka masz jak w banku :0 i bede trzymac kciuki :) a potem flaszeczka i winko : wieczorkiem wypijemy :D

ja też chcę szczęścia, a od Pomorzanki - optymizmu zagram w Toto lotka i kupię sobie coś na pocieszenie ;)

Ktosikona .. jak będę w stanie :D .. obawiam się że będziemy musiały to oblewanie przełożyć na jakis inny dzień .. A winko juz w lodówce sie chłodzi :D Chociaż jak znam życie po weekendzie będzę leciała juz po następne ;)

czesc dziewczyny jak was czytalam,to az sie usmialam;-) az mi sie rymuje he he,ja tez na razie chce byc bez faceta;-) kupilam ostatnio,,COSMOPOLITAN\'\'z kalendarzem na 2008. najsexowniejsze ,meskie ciala;-)-tak pisze ;-) na zimowe wieczory do ogladania jak znalazl;-) o dziwo jeszcze mnie,,jesienna\'\'depresja nie lapie;-) nawet zapisalam sie na kurs tanca ,od grudnia;-) siedem lat temu dla zartu;-)zarzyczylam sobie pod choinke faceta-noi jakos go dostalam;-) nie jestesmy od roku razem, ale najwyzszy czas znowu sobie zarzyczyc-tylko tym razem 6 w Totka ;-) z tym to przynajmniej bede wiedziala co zrobic he he

Dziewczyny .. o optymiżmie pogadamy w następna środę .Bo w tej sprawie też mam optymistyczne nastawienie .. .ufff.... żeby juz było po :)

Witaj Anitka 32 :) Pomorzanka to my kupimy zaopatrzenie:D i bedzie co pic:D ja mam tez mocniejsze trunki :D ale pewnie jak zwykle nikt nie bedzie ich chcial:D

Dziewczyny, macie rację, serwery do dupy, pisałam do Was całą litanię i gucio, błąd 404...trageedia:(

O, mamy nową koleżankę, witaj Anitko:), z facetami tak jest faktycznie, czasem nie wiadomo co z nimi robić, ...no, ale na ścianie dobrze wyglądają:D, zwłaszcza ci z cosmo.....a 6 w totka też by mi się przydała... Martuś, no niestety faceci kłamią...ale my też..tylko powody inne...ale i tak kobiety robią to subtelniej ....

he he i tak trzymac;-) chlopaki jak,,latawce\'\'-ciagle z wiatrem;-) zreszta czytalam takie powiedzenie;-) z chlopakiem jak z autobusem-zawsze bedzie nastepny;-) na poczatku to boli,ale puzniej ,,musi\'\'przejsc;-) u mnie tez ,,przeciagi\'\'he he;-)

Ktosikona, Kotku , zamów dla mnie szampana....pls:)i Blunta naturalnie:)może być z głośnika:classic_cool:, bo w naturze jeszcze mi się nie spodoba i będę rozczarowana...:(

noo, subtelna to ja teraz dopiero zacznę być ... ;) A nowa koleżanka dorzuci jakiegoś fajnego faceta nam do marzenia? :)

Dobre z tym autobusem:D Anitko, sprzedam to ok?..co to się porobiło, faceci szukają i nic z tego nie wynika, babki też szukają i potem przeciągi...crazy world... Anitko, a w kim się kochasz aktualnie?? polityk,aktor, śpiewak...?:)