Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NicoleSmith

zakochałam się -

Polecane posty

niee, Mandy, tylko nie Bosak, porażka...to dziecko jeszcze, ..., odpada.Jak się kochać to w FACETACH, a powiem Wam że mi to Ibisz się kiedyś podobał;)

mnie Ibisz nie - za wyprostowany ;) Ale fajny jest mąż Jopek - Kydryński... :)

no może ten cały Bosak to dziecko...ja mu w dowód nie patrze ;) ale jakos tak mi wpadlo do glowy to napisalam :) no to mi sie chyba pomysly skonczyly.... dajcie jeszcze kogos ;)

no może ten cały Bosak to dziecko...ja mu w dowód nie patrze ;) ale jakos tak mi wpadlo do glowy to napisalam :) no to mi sie chyba pomysly skonczyly.... dajcie jeszcze kogos ;)

Mnie to forum nie lubi...nie mogłam tu nawet zajrzeć..Ja tam i tak kocham Blunta teraz, bo w końcu muszę o kimś marzyć;)...bo w realu mi nie wychodzi...niby fajnie ale zawsze czegoś brak...czasu, okoliczności, ....i lipa....

Dobry wieczór :) Zajrzałam po długim czasie na kafe, szukam w \"ulubionych\" topiku o wrażliwych i samotnych kobietach... i co ? Nie ma? dlaczego ? Co się stało ? Dobrze, że chociaż znalazłam Ciebie Nicole :) powiesz mi o co chodzi? Widzę tez autora tamtego topiku :) to chyba nie jest źle :) Jamesa też bardzo lubię, zwłaszcza za ten kawałek: http://pikaaaaaa.wrzuta.pl/audio/96FkgW5UM7/james_blunt_-_1973 Pozdrawiam cieplutko Też się chyba zakochałam.... :)

Ciebie Nicole i Martę oczywiście :) -zauważyłam :) 🌻 a teraz posłucham sobie... i oddam się Morfeuszowi w objęcia ;) 🖐️

Cześć Niki, nie wiem co się porobiło z topikiem wrażliwym, nie wnikam...za kulisy nie wchodzę, dzięki za 1973;), właśnie mam w tle...od razu mi lepiej..TAKA miłość też uskrzydla...tylko już ludzie się na mnie głupio w autobusie patrzą...bo jak tego słucham to muszę dziwnie wyglądać;)...mp3 to super sprawa...tylko jak zacznę śpiewać to będzie źle;)pozdr.ciepło:)

Bardzo proszę, uwielbiam ten kawałek, właśnie go słucham po raz nie wiem który dziś :) :) jasne... każda miłość uskrzydla :) Trzymaj się Niki :D do miłego... Niki ;) :D Dobranoc

Padłam wczoraj :D .. dzisiaj zaspałam :D czyżbym w sen zimowy powoli zapadała ;) Nicole , Marteczko , Nikita Nicole nie byłam na prv.... Na razie pozostane przy marzeniach :D Może właśnie z Keanu :D Topiku , już nie ma został wykasowany .... Decyzja Michała ... troszke szkoda .... Ale widzę ze powoli i tak sie odnajdujemy w przepastnych czeluściach kafeterii ;) Miłego dnia dziewczyny :)

Dobrze,że topik został skasowany. Bardzo dobrze. Najlepiej. Ja tej daty nie bardzo lubię Blunta... :) Ale dorzucę jeszcze do amantów na noc - Harrisona Forda, ale tego młodszego z \"Frantica\" :) Cześć dziewczyny :)

I ja już jestem na stanowisku ;) ... pewnie jako dochodząca ... Jakoś tak szperam w pamięci i za cholewkę ;) ..nie pamietam w jakim akorze sie kochałam we wczesnej młodości ;):D Bo młoda jestem dalej :P Miłego wieczorku :)

Pomorzanko, a co się stało z Tobą i Michałem...? Bo mnie się wydawało, że jest cos między.... jeśli mogę...

Martuś - jestem z Michałem w kontakcie ...ale to konakt raczej koleżeński ... Choć zapowadało sie możę i cos więcej :) Ooo.... ostatnio to mi sie podobał wolkalista w Maron5 ... kurcze .. tak patrzę, że w brunetach gustuję ... a w rzeczywiskości jakiś problem z nimi mam ;)

Martuś :* u mnie z sercem dobrze :D nic mi nie dolega:) a osobiste.. tez jakos sie zycie klei:) nawet dobrze:) wczoraj musze Ci powiedziec zaprosilam swojego klienta na herbatke i wpadl:) hihi

jak to zapowiadało... a co przestało? będę wrednie dociekliwa - jeśli baaardzo nie chcesz powiedzieć, to napisz pomidor...

Pomorzanka :D coz ja moge robic?? wysypiam sie za was:D i sie lenie :) imprazki picie zabawa :D do tego czasem cos upichce obejrze poslucham jakiejs dobrej muzy i zycie sie toczy:D a u Ciebie jak tam?? Martus a co u Ciebie ?? jak zycie?

Cześć!!!!!!jak fajnie że Jesteście👄....no teraz już wiem dlaczego nie mogę odnaleźć wrażliwych.. witam wieczorowo, i kurna, chyba chora będę bo czuję się niewyraźnie...:( a co powiecie o Robie Lowe...youngblooda grał....i o Michaelu Foxie?W powrocie do przyszłości fajnie się prezentował..oj dużo tych przystojniaków....ale mi tam i tak Blunt teraz odpowiada, może dlatego że on taki ..hmmm...wrażliwy... pozdrawiam cieplutko:)

Ktosik - życie jest nowelą, nawet moje, mimo niecierpienia Rynkowskiego...;) Niki, Fox ma coś w sobie, ale za bardzo chłopczykowaty... Szkoda, że teraz choruje... to ja zabieram do łóżka Deepa ;) no i długowłosego Pitta, co se będę żałować... ;)