Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NicoleSmith

zakochałam się -

Polecane posty

hmmm, , ,nigdy nie mazylam o facetach;-)nie mialam na to czasu;-) ale cos wymysle;-) Matthew McConaughey-;-)gra w komedi-Powiedz tak\'\' z Jennifer Lopez

hmmm, , ,nigdy nie mazylam o facetach;-)nie mialam na to czasu;-) ale cos wymysle;-) Matthew McConaughey-;-)gra w komedi-Powiedz tak\'\' z Jennifer Lopez

Noo, fajny gość...też miałam fazę na niego;),ale tylko jak film oglądałam...wolę śpiewających...i takich z przeszłością, mają lepsze teksty:)

Anitka .. ha , ha , ha ... to czekam na kolejny autobus ;) Zostaniesz z nami na dłużej ?:) Ja juz tradycyjnie o tej porze sie żegnam .. straszne przeboje mam ostatnio ze spaniem ... Ciagle tego snu za mało .... Bawcie sie dobrze dziewczyny .. i do juterka ... :) Dobranoc :)

Cześć Pomorzanko:) odpoczywaj Malutka👄.. Witaj Michałku,fajne teksty piszemy , co nie?;)pozdrawiam mocno:)

zostane z wami na ,,zawsze\'\'he he a co mi tam;-) chyba ze zlapie swoj,,autobus\'\'he he;-) zartuje-mam chorobe lokomocyjna;-) spiewajacych za bardzo nie znam bo nie mam Vivy;-) ale z polskich to Pawel Malaszynski-w Magdzie M;-)

naszla mnie teraz taka MYSL;-) dlaczego nie lapiemy ,,odpowiednich\'\'facetow-? bo stoimy na nie wlasciwym ,,przystanku\'\';-) tylko ktory jest ,,ten\'\'wlasciwy?;-) ja tez juz uciekam,bo komp,stoi w corki pokoju a ona juz ma spac;-) kolorowych snow;-) do jutra

Dobranoc Anitko, dzięki za towarzystwo;) Jest tu ktoś jeszcze? Martuś zostaw tego szweda, on gosposi szuka, nie kobiety...myśli że Polki ambicji nie mają...teraz już się zmieniło, jesteśmy wykształcone i nie potrzebujemy sponsorów..a PARTNERÓW... bo zarobić na siebie i przyjemności już się da, nawet w Polsce...

No, proszę - przygarniał kociol... a sama, po coś tam lazła ;) ?

A myślisz, że już nie ma pełnej skrzynki @ od naszych ;) ? ale te niektóre kobiety są głupie... prawie jak mężczyźni!

ee, nie sądzę...chociaż... tak myślę..a może jakąś prowokację zrobić...że laska z usa szuka ....;)co?

Gość pieknista-ognista
czy Ty jestes z Chicago ;) ? czy z obcym chłopem piszę? :D

hehe Nicole... lotnika jeszcze nie mialam :D moze jakis zajrzy dzis do mnie:D ciekawe czy tacy na forum tez sa:P buzioczki :*

Gość ta od Blunta
Jesteś tu??;)

Gość ta od Blunta
męcimy Marta, zaraz będę na czarno, sorry;)

Gość ta od Blunta
teraz to będzie podejrzane, zorientują się...tak znienacka, ...;)

ja tylko do dwunastej nie śpię - muszę głupotę moją odespac...:( ostrzegam już :)