Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NicoleSmith

zakochałam się -

Polecane posty

Smutne to troszke .. tak pięknie razem wygladaliście ;) Ale pewnie nie długo będzie jakiś Onn - ten dla Ciebie specjalnie przeznaczony :)

Taaa... bardzo tego chcę, ale za 100 lat. Na chwilę obecną biorę wolne. Za słabe serce ;)

Marta, a co zrobił Collin, ze niedobry? znasz jakieś plotki?

nie znam - intuicja mi podpowiada :D Jak można pisać C, a mówić K :)))

Cześć dziewczynki ;), ja jeszcze kocham John\'a bon jovi..głos ma taki że achh...nie napiszę żeby podtekstów nie było..A Blunt ...ma coś w sobie, trochę chłopiec, ale coraz więcej w nim męskości...i ten nienaganny akcent ...a to forum za wolno działa albo wcale...pozdrawiam mocno:)....

Hej, Niki :))) No Jon jest też niczego :) kogo by tu dorzucić jeszcze....? .... hmm... ..... .... podrzućcie jakies nazwiska, bo ja już nie pamiętam :))

Brad Pitt nawet nawet chociaż not crazy about him ... za to Angelina jest najpiękniejsza :-)

Cage - nieeee! Błagam, będę miała koszmary ;) to już wolę psychopatycznego Bale\'a :)

Brad, zdecydowanie tak...7 lat w Tybecie..pamiętacie? i Johny black...a mnie to jeszcze boguś linda pasuje...taki ciepły chłop:)

No, Boguś zostaje :) A Brad to też mi się podoba w Wywiadzie z wampirem jako długowłosy... bo Tomek Cruise - łee, wcale a wcale ;)

A były czasy że kochałam Joe Tempesta z Europe..i Georga Michaela...obaj homo;)...już nie wspomnę o F.Merkurym...bisex.,...ale teraz zdecyowanie Blunt...zwłaszcza jak na teledysku zdejmuje ubranko;)

ja znam Blunta tylko z jednej płyty (super) i jednego teledysku... na jakim kawałku zdejmuje ubranko? :-D

chyba \"You\'re beautiful\" pod koniec teledysku..., przed skokiem do wody..

Dokładnie Martuś, jak z wlką precyzją układa swoje rzeczy...ładnie jest zbudowany, chociaż drobnej budowy, aż chce się wtulić..głodnemu chleb na myśli...;)zPolaków...Paweł Deląg, też moja niedoszła miłość...;):classic_cool:, Boruc tez fajny...ale James, ach James:)

a potem, Niki, on skacze z miłości do wody i umiera. Po co? :)) Przecież ma nas ;)

Martuś, właśnie, trzeba jakoś ..., fanclubu poszukam i coś skrobnę o nas;)a co, może na koncert zaproszą, widzisz, mam zadanie na bezsenną, samotną, noc, ..:)

no ma ma kobiete ale pomarzyć można ;) :) a Kadziewicz i Bąkiewicz to siatkarze :) reprezentacja Polski... :)

spoko, Niki - mam dużo bezsennych, samotnych nocy przed sobą - ze 100 - więc mogę wzdychać do Jamesa :)

Oj Mandy, racja..w ogóle sportowcy są fajni, nawet Pudzian, ale z tym to bym nie chciała w łóżku się znaleźć, bo jakby docisnął do ściany to wiadomo czy bym przeżyła??:)

Martunia, powiem Ci że mnie podrywa pewien gość w pracy, ale za bardzo, wiesz o co mu chodzi, a ja przygód już nie chcę, za wrażliwa jestem ...

Pudzian? Nooo może być,ladny ma usmiech :) pewnie by Cie delikatnie przycisnął ;) jeszcze mi sie przypomiało: Maciej Stuhr Borys Szyc Piotr Adamczyk :) 9mam słabość do Piotrków ;) ) M. Bosak J. Grzechnik (aktor teatru Buffo o zajeb...oczkach :) )