Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sprawa .........

Ja18,On 28..........

Polecane posty

nie wiem tylko, co facet przed 30 robi, poza sexem z 18 latką... ściągi z matmy pomaga Ci robić? o studniówce rozmawia? a z Twoimi znajomymi sie spotykacie?

marianna Ależ ja nie dołuje. I to co piszę nie wyklucza faktu że kobieta później też jest seksi. Mnie się np podoba znajoma, która ma 46 lat. Wygląda na swój wiek, ale ... No właśnie. Nie upraszczajmy :-) A co do Prezydenta Wrocławia. Chodzi o to że wyborcy nie lubią wrażenia mamisynkowego i dorady od marketingu polit. odradzili mu zdjęcia z żoną. Co nie znaczy że ona mu się nie podoba. Polityka swoją drogą, prywatne życie swoją.

Ucze sie i on nie spotka sie ze mną ,dopóki ja sie nie naucze z danego przedmiotu....wprost rozkazuje mi sie uczyć, To chyba dobrze o nim swiadczy prawda? Czy to takie smieszne ze chodze do szkoły? Nie rozumiem w ogóle.... Mamy wspólnych znajomych. Wiek naszych znajomych to 19-30. Trzymamy sie wszyscy razem od zawsze! Akurat tak sie potoczylo ze poczułam coś do Niego:*

Gość marianna na urodzinach
komicznie wyobraź sobie że 18tka może mieć więcej do powiedzenia niż 28 - znam takie przypadki. Dziwne, że tak schematycznie myśli jeszcze sporo osób....

O czym wy piszecie ? Życie prywatne to odpoczynek od życia zawodowego (i też od działalności pozazawodowej, jak ktoś ma). Wyobraźcie sobie rówieśników: lekarz-prawniczka. O czym oni będą gadać ? Przecież nie o pracy :-)

własnie to jest najgorsze..;/ że ludzie Cie nie znają...widzą tylko ze masz te 18 lat i juz jestes gówniarą,nikim..:( straszne... I jak tu sie sobą cieszyc.. Jestem osobą o silnym charakterze,ale czasami cos we mnie pęka...

pokarz więc że jesteś dojrzała i nie przejmujesz się takimi uwagami. znajomi mojego obecnego faceta też na początku traktowali mnie z rezerwą, choć wprost nic nie powiedzieli złego. Dało się jednak ich dystans odczuć. Ale wystarczyło pare spotkań, rozmów i zorientowali się że na niektóre tematy mam o dziwo więcej do powiedzenia, niż oni :-) teraz nie traktują mnie już z góry :-P

Mnie nasi znajomi nie traktują inaczej.Bardzo normalnie:) Jak swoją najlepszą kumpele.Rozmawiamy razem o wszystkim,troszczymy sie o siebie,pomagamy:)_ Nikt nie daje mi odczuc,ze jestem młodsza to gorsza... :)

to masz jeszcze łatwiej :-) więc niczym się nie przejmuj. bo to że jakieś stare baby będą coś pod nosem mamrotać ( choć wątpię..) nie owinno Cię interesować :-)

tymi równiesniczkami nie bede sie przejmowac, bo po co? z zazdrosci one moga sobie poplotkowac.. Gorzej te starsze panie.. No ale jakos damy rade! napewno:)

Gość a jam mam 10 lat mlodszego
meza i mam gdzies co mysla inny..ja mam 32 on 22, najwazniejsze, ze jest nam dobrze...a rozwody sa z baaaardzo wielu powodow, nie tylko roznicy wieku

taka sprawa ......... Gdybyś nie napisała o jaką chodzi różnicę wieku, to możnaby pomyśleć że związałaś się z facetem o 30 lat starszym. Taką dramaturgię temu nadajesz. :-)

ja mam 17 on 24, nigdy nie myślałam że z nim będę chociaż już wcześniej go znałam, teraz czuję się cudownie w tym związku, chociaż narazie nikt o nim nie wie. Bardzo go kocham, dlatego dołuje mnie to że więcej jest zagranicą niż w Polsce, tak bardzo chciałabym żeby teraz był przy mnie ale muszę poczekać jeszcze 2 tygodnie

Gość Beata z Albatrosaxxxccc
przez 6 lat bylam z facetem 18 lat starszym..to byla najwieksza milosc mego zycia,wszystko nas dzielilo i nie moglismy byc razem..minelo 8 lat jak nie jestesmy razem a ja wciaz nie ulozylam sobie zycia,owszem poznaje facetow,ale koncze zwiazki po 3,4 miesiacach,nie umiem sie zaangazowac,ciagle mi czegos brak..chyba tak juz zostanie:(

\" komicznie wyobraź sobie że 18tka może mieć więcej do powiedzenia niż 28 - znam takie przypadki.\" i o czym to niby ma swiadczyć? :D:D chyba o tym, że 28 latka moze być pustą lub niedojrzałą tłumoczką? I w jaki sposob ma to dowodzic, ze 18 bedzie dojrzała? 18 latka a 28 latek, to dwa rózne swiaty... oczywiscie takie związki są mozliwe, ale doprawdy cos musi byc nie tak z tym 28 latkiem, że szuka sobie takiej siuśmajtki...

Naprawdę nie ma się czym przejmować.Ja sama jestem od dwoch lat z osoba starsza od siebie(18lat)o siedem lat.Fakt na poczatku niektórzy znajomi odradzali mu zwiazek ze mna ze wzgledu na wiek ale uczucia się nie oszuka..A teraz mieszkamy razem i nawet nie widac tej roznicy wiekowej..Wiec naprawde nie warto zwracac uwagi na innych :)