Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bajer Ful

majteczki w kropeczki, o ho ho hooooo

Polecane posty

Gość danzel o
spódniczki w krateczki, ło ho hoh ho

Gość łączenie . tematów . forever.
23:44 Mateusz Wymięcki zatańczysz ze mną jeszcze raz, ostatni raz, nim skończy się ten bal? 23:45 tancz glupi tancz 00:15 madchen wielka dama znów tańczy sama .. gubi czerwony szal wielka dama lalalalalaaaa :D

Połknęłam czekolady dwie. Wypiłam całą colę też. Ponieważ cię nie było wciąż wysmarowałam dżemem dom. Obrazy poniszczyłam tak, że poznać ich już nie ma szans. Firanki pozrywałam ci zrobiłam wycinanki z nich... Nie zostawiaj mnie bo wiesz. To się skończy źle tak jest. Kiedy mnie zostawiasz sobie głupstwa robię bo nie ma cię. Rozmontowałam łóżko twe. Rozsmarowałam cały klej. Podarłam książek cały stos, bo ciebie tu nie było wciąż Spaliłam piękny dywan twój. Przepiłowałam w kuchni stół. Zrobiłam znów ten siwy dym do szafy nasiusiałam ci. Nie zostawiaj mnie bo wiesz To się skończy źle tak jest. Kiedy mnie zostawiasz sobie głupstwa robię bo nie ma cię. Nie zostawiaj mnie bo wiesz. Łamiesz serce me do łez. I dla tego na złość tobie głupstwa robię bo jest mi źle. Na śmieci wywróciłam kosz. Stłukłam naczynia wszystkie w proch. Na koniec jeszcze dowiedz się że każdy pokój w farbie jest! Kiedy mnie zostawiasz sobie głupstwa robię, bo nie ma cię. Sama w domu na złość tobie głupstwa robię bo jest mi źle. Nie zostawiaj mnie bo wiesz. To się skończy źle, tak jest. Kiedy mnie zostawiasz sobie głupstwa robię bo nie ma cię. Nie zostawiaj mnie bo wiesz. Łamiesz serce me do łez. I dla tego na złość sobie głupstwa robię bo jest mi źle

Gość mika464
wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni....:D

Gość Reniffer Kopez
niech żyje wolnosc, wolnosc i swobodaaaa

Dziadziu, dziadziu, dziadziu, czy w niebie płynie czas? Dziadziu, dziadziu, dziadziu, czy anioł skrzydła ma? A dzieci skąd się biorą, co? Te sprawy są za trudne, uwierz w to. Po co jest śnieg, po co jest deszcz? Czemu na karuzeli nie chcesz kręcić się? rozczullają mnie piosenki dla dzieci :( :( :( straszneeeeeeeee :classic_cool: i dlatego na zlosc tobie glupstwa robie bo jest mi zle... niby piosenka dla dzieci a tekst uniwersalny no moze bez fragmentu o sikaniu do szafy :D

Gość Mała Lulu
w dżungli nic nie jest straszne, gdy groźne zwierzęta potrafią śmieszne byyyyyyc :P

Gość Tarzan Boyyy
um tarira rira, za oknemi noc... Czego chcesz dziewczyno, ja wiem - TARZANA ! :P :classic_cool:

Gość mika464
chcę tu zostać i zawsze z Tobą być...nawet kiedy będzie żle....

Gość GRZAłKA...
zabalieła ja ty nie prichadił ,,,,,,balieła lalalala balieła ja tak tiebja chatieła ......lalalala

Gość I RYM CYM CYM!
I RYM CYM CYM!

Gość I HOP SA SA !!!!!!!
:classic_cool:

Gość I TRA LA LA
; )

Gość hop-siup
W koszuli bez majtek! Ło-ho-ho! A teraz idziemy na jednego...