Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezemdlona

A kto nie miał mdłości w ciąży?

Polecane posty

Gość Niezemdlona

Gość Niezemdlona
Ja mam tylko trochę z rana, ale w zasadzie w niczym mi one nie przeszkadzają. Szczęściara:)

dołączam się :) zero mdłosci, zawrotów głowy, zachcianek etc etc ...

szczesciary :-P ja nie dosc ze mega mdlosci to jeszcze omdlenia nawet w miejscach publicznych o zgrozo :-o minimona ja mdlosci mialam do prawie 20-tego tygodnia, wiem male pocieszenie, ale nie jestes sama, mam nadzieje ze u Ciebie niedlugo mina masz cos na to przypisane? mnie gin przypisal czopki i herbatki jakies na recepte, bo z mdlosciami szly omdlenia :-o - nikomu nie zycze w mojej rodzinie jest przekonanie ze mdlosci maja tylko kobiety spodziewajace sie corki... ciekawe :)

hmmm, ja mam mdłosci ( juz na szczescie duzo słabsze niz na początku) a wiem ze to chłopiec, wiec to bujda ze mdłości są na dziewczynke :)

Gość KIRTUKA
Też 0 ......

Jak ja wam zazdroszczę!!! Ja mam mdłości cały czas i cały dzień z małymi tylko przerwami. Lepiej jest tylko wtedy gdy coś przetrącę, ale pomału mam dosyć bo ileż można jeść jak już nic nie można w siebie wepchnąć a tu czuje się taką pustkę w żołądku i od tego się zaczyna :( jak macie jakieś domowe sposoby na tą przypadlość to doradźcie coś. Jestem w 11 tyg i mam nadzieję, że niedługo to się skończy bo jak mnie dopadnie dodatkowo ból żołądka to nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac :(

Gość witaminy...
przez cale 9 miesiecy anie jednego objawu ciazowego

Ja tylko odruchy wymiotne z samego rana, jednak na odruchach się kończy, nie wymiotuję i mdłości w zasadzie mam minimalne

Gość karola26
ja miałam mdłości, nie mogłam patrzeć na jedzenie, nawet w reklamach:( jadłam tylko chleb z serkiem do smarowania, na zapach mięsa, grilla i drożdżówek dostawałam szału! W ogóle każdy zapach odczuwałam 100 razy silniej i mnie to denerwowało. Rzygnęłam raz w 4 m-cu jak zażyłam Prenatal, a teraz łykam i nic. za to moja znajoma rzygała całą ciążę:( masakra

Gość karola26
Aha, mdliło mnie wieczorami, nigdy rano. Czułam się jakbym miała grypę... Okropieństwo! To jest mój pierwszy i ostatni raz :(

Gość ja niestety mam

3 x nie w ogóle nic mi nie było,ani zachcianek,ani senności ani mdłości..