Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na pewno wiele z was

ODNOSNIE DLUGICH SWETROW...

Polecane posty

slyszalo ze dlugie swetry skracaja optycznie cialo:) Tak mi sie tez wydaje.. Ale mam pytani odnosnie brzuszka.. Czy nie wydaje wam sie ze dluzsze swetry ala tuniki uwydatniaja brzuszek..no bo na brzuchu on jest obcisly..a zwykly sweter ktorego linia konczy sie na brzuchu, tego tak nie podkresla..

Gość ja sie zgadzam....
to prawda.Wczoraj przymierzalam ich kilkanascie i tylko w jednym wygadam dobrze:( Do dlugich swetrow trzeba miec fajna figurke...ja akurat brzuszka nie mam ale mam problem z boczkami i przy dlugim swetrze widac je jeszcze bardziej:(

Gość akurat dlugie swetry maskuja
bruch, tyle, ze trzbea je przymarszczyc a nie naciagac jak sie da. zreszta przymarszczenie, neizaleznie od eefektu amskujacego wyglada fajnie... na jakims protalu typu groszki byl artykul o amskwaoniu brzucha odstajacego...nie moge znalezc, ale wlasnie ten dlugi swetr byl chyba wymieniony jako pierwszy :P

Gość ja sie zgadzam....
he..ciekawe na kim probowali te swetry...chyba na wieszakach:P a marszczenie delikatne owszem,wyglada fajnie ale jak za bardzo go przymarszczysz to sie wyglada jak w ciazy:P

No wlasnie dziewczyny:) Zakupilam sobie jeden taki - bo sa modne, i nie czuje sie w nim dobrze:( mam wlasnie raczej troche odstajacy brzuch, a jak cos zjem to juz w ogole :) Fakt marszczenia ukrywaja brzuch..ale teraz znajdz sobie taki marszczony:) bo niektore sie zbytnio zmarszczyc nie daja..zalezy jaki to material, faka faktura:) ogolnie lipa z tymi z tymi swetrami:(